Melissa Kuiphuis

Melissa Kuiphuis

Commerciƫel medewerker verhuur | Wonen Enschede

Snelder Zijlstra is een bedrijf waar je volop kansen krijgt!

 

Over mij

Melissa is bij ons begonnen op de binnendienst, maar inmiddels is deze topper onze specialist op het gebied van verhuur. We kunnen wel zeggen dat zij onze (ver)huurtak naar een hoger level heeft getild. Verder is ze de meest fanatieke carnavalsvierder die wij kennen, maar ook op kantoor is het altijd een feestje als Melissa er is!

"In 2016 ben ik bij Snelder Zijlstra Makelaars binnengerold als binnendienst medewerker. Ik was toen echt nog zoekende naar wat ik leuk vond om te doen. Inmiddels hou ik me bezig met het verhuren van woningen in en rondom Enschede. Daarnaast volg ik de opleiding tot Assistent Register Makelaar Taxateur. 

Deze combi zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Ik geniet bovendien enorm van het contact met mensen en ook de leuke collega's zorgen ervoor dat ik helemaal op mijn plek zit."

Favorieten

Mijn vriend Tim met wie ik woonachtig ben in Denekamp • mijn vriendinnen waarmee ik wekelijks een wijntje drink • lekker eten en dan het liefst buiten de deur • en wanneer er tijd is probeer ik een beetje in beweging te blijven

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie