<h1>Verkoop jouw huis met succes, in de snel veranderende woningmarkt</h1> - 58371

Verkoop jouw huis met succes, in de snel veranderende woningmarkt

De woningmarkt verandert razendsnel, dit is dan ook hét moment waarop jij - als verkoper - in actie moet komen. En een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw huis opvalt tussen de massa. Bekijk onze verkooptips!

  Ja, ik wil graag een op maat gemaakt verkoopactieplan

  Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

  5 tips om jouw huis succesvol te verkopen

  1 De eerste indruk
  Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Zorg ervoor dat jouw huis de aandacht trekt met professionele en sfeervolle foto's. Laat potentiële kopers verliefd worden op de unieke details van jouw woning. De eerste indruk telt!

  2 De kracht van een goede tekst
  Online is waar het gebeurt! Verkoop je huis met behulp van een overtuigende woningtekst die potentiële kopers nieuwsgierig maakt en enthousiasmeert. Beschrijf de pluspunten van jouw woning in een aantrekkelijk verhaal. Een SEO geschreven verkooptekst zorgt er bovendien voor dat jouw woning goed gevonden wordt.

  3 Het bepalen van de juiste prijs
  Het bepalen van de juiste prijs is essentieel in een competitieve woningmarkt. Bekijk vergelijkbare huizen die te koop staan in jouw buurt en wees realistisch. Zorg ervoor dat jouw prijs aantrekkelijk is, maar ook recht doet aan de waarde van jouw huis.

  4 De markt op
  Creëer een gezellige huiselijke sfeer en vergeet niet om elk detail te benadrukken dat jouw huis speciaal maakt. Of het nu gaat om een mooi uitzicht, de ruime indeling of de strakke afwerking

  5 Kies de juiste makelaar
  Last but not least! Een ervaren makelaar kan jou helpen bij alle bovengenoemde punten en meer! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

  5 tips om jouw huis te verkopen in een veranderende markt

  Wij maken het verschil

  Presentatie
  One chance to make a first impression! Naast een professionele presentatie van jouw woning mag je van ons (én het mediateam) alle inspanning verwachten om jouw huis te vermarkten. Op Funda, onze eigen website én onze sociale kanalen zoals Facebook, Instagram en TikTok. Zo ben jij gegarandeerd van een groot bereik!

  Lokaal & landelijk
  Lokaal betrokken met een landelijk netwerk! Wij zijn partner in Dynamis. Door heel Nederland bevinden zich Dynamis partners, waar wij nauw mee samen werken.

  Kennis
  Wij doen onze research! Elk kwartaal wordt onze rapportage Sprekende Cijfers gepubliceerd. Hierin praten we jou bij over alle woningmarktcijfers in Enschede, Hengelo én omliggende plaatsen. Met deze kennis op zak, weten we precies hoe we jouw huis op de beste manier kunnen positioneren.

  Goed gevonden
  Wij worden lokaal het best gevonden op Google! Wij staan op de eerste plaats wanneer jij op Makelaar Enschede of Hengelo zoekt.

  5 tips om jouw huis te verkopen in een veranderende markt

  Schakel ons in als verkoopmakelaar

  Als lokale makelaar weten wij precies wat er speelt in de markt. Met onze jarenlange kennis en ervaring begeleiden wij jou graag bij de verkoop van jouw huis.

  Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw huis binnen de kortste keren te verkopen! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling en een op maat gemaakt verkoopactieplan.

  Laat jouw contactgegevens achter