Rianne Waalkens

Rianne Waalkens

Commercieel medewerker | Vastgoedbeheer

Verzorgen en ontzorgen zit in mijn natuur.

Over mij

Als er iemand een extra lading geeft aan het begrip coördinator, dan is het Rianne wel! We kunnen ons bijna niet voorstellen dat er iemand georganiseerder is dan zij. Als Rianne in de buurt is hoef je niet bang te zijn dat je iets vergeet. En daar zijn wij bij Snelder Zijlstra ontzettend blij mee!

"Als geboren en getogen Groningse verruilde ik op mijn 19e het ouderlijk nest voor een avontuur in het Westen van het land, alwaar ik als dorpsmeisje mijn zinnen had gezet op een baan als stewardess. Het lot besliste uiteindelijk anders en maar goed ook! Voor de liefde verhuisde ik naar Enschede. Mijn eerste baan was toen bij één van de grootbanken. Daarna heb ik nog een hele leuke tijd in de Ardennen gehad, werkzaam op een camping en in de buitensport. Toen het buitensportseizoen in 2003 erop zat, was het tijd voor een serieuze baan. Wat volgde was een fijn sollicitatiegesprek met de directeuren van destijds, Tjeerd van der Veen en wijlen Robin de Groot. Een week later begon ik als secretaresse op de afdeling bedrijfsmakelaardij, eerst fulltime als uitzendkracht en per 1 juli 2004 officieel in dienst van Snelder Zijlstra.

De uitdrukking “time flies when you’re having fun” is écht op mij van toepassing, want plezier in mijn werk heb ik nog steeds. In de loop der tijd heb ik meerdere functies bekleed, maar bij de afdeling vastgoedbeheer ben ik pas echt op mijn plek. Samen met mijn collega’s Raymond en Annette, ontzorg ik beleggers van a tot z. We hebben inmiddels al een mooie portefeuille opgebouwd waar we erg trots op zijn."

Favorieten

Vriend Bastiaan en onze drie zoons Fedde, Sepp en Jurre • mountainbiken • uiteten gaan 

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie