Jouw makelaar in Oldenzaal -  50294

Jouw makelaar in Oldenzaal

Oldenzaal, de oudste stad van Twente

Deze voormalige Hanzestad mag dan wel de oudste zijn maar zeker niet de meest stoffige. Oldenzaal is een levendige stad waar gedurende het hele jaar genoeg te doen is. Op de Groote markt zijn veel gezellige terrassen. Samen winkelen kan in de unieke winkelstraatjes.

Oldenzaal is altijd in voor een feestje. Bijvoorbeeld tijdens de grote carnavalsoptocht zijn of andere feestelijke evenementen.

Op het gebied van een natuurlijke omgeving en recreatie zit je op het Hulsbeek helemaal goed. Een ideale plek om lekker te ontspannen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Makelaar Oldenzaal

Huis verkopen in Oldenzaal

Jouw woning in Oldenzaal verkopen of wil je juist graag in Oldenzaal of omgeving een huis kopen? Dan ben je opzoek naar een goede makelaar met ervaring in de regio. Wij helpen je in Oldenzaal graag vanuit ons kantoor in Enschede met de (ver)koop van jouw woning.

Beoordeeld met een 8,9 op funda

Meer dan 250 beoordelingen

Uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt

Een aankoop of verkoopmakelaar in Oldenzaal

Aankoopmakelaar Oldenzaal

Een woning aankopen doe je niet zomaar. Vooral niet als het gaat om een eerste nieuwe woning. Gelukkig is het voor onze collega's dagelijks werk. Een aankoopmakelaar helpt je bij het kopen van jouw droomhuis. Onze intensieve en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat alles zo soepel en prettig mogelijk verloopt.

Daarnaast kun je vertrouwen op ons grote netwerk en de jarenlange kennis en ervaring van de huizenmarkt in de gemeente Haaksbergen. Wij geven je advies over de reële marktwaarde en begeleiden en informeren je over de koopregels. Dit allemaal tijdens persoonlijk contact. Kortom, alles wat je mag verwachten van jouw aankoopmakelaar.

Verkoopmakelaar Oldenzaal

Snelder Zijlstra helpt je ook bij de verkoop van jouw woning. Het verkopen lijkt wellicht niet zo moeilijk in deze tijd. Onze ervaren makelaars zien de uitdaging in het behalen van het hoogste rendement voor jou.

Wij bieden je voortdurend meerwaarde doordat we gebruik maken van de nieuwste verkooptechnieken. Innovatie en vooruitgang houdt ons continu bezig. Ben je op zoek naar het maximale uit jouw huis verkoop? Dan is Snelder Zijlstra jouw verkoopmakelaar.

Verschil aankoopmakelaar en verkoopmakelaar

Als je een huis wilt kopen dan schakel je een aankoopmakelaar in. Wil je jouw huis verkopen? Dan schakel je een verkoopmakelaar in. Een makelaar kan zowel een aankoopmakelaar als een verkoopmakelaar zijn, maar nooit voor hetzelfde huis. Voor elk huis mag een makelaar maar 1 rol aannemen.

Meer tips over de verkoop of koop van een huis? Bekijk dan eens de blogs op onze website.

Heb je een vraag of wil je gewoon eens kennismaken? Bel gerust of kom eens langs op ons kantoor in Hengelo!

Waarom je huis kopen of verkopen met Snelder Zijlstra?

Jarenlange ervaring

Snelder Zijlstra Makelaars staat al 130 jaar voor jou klaar met een persoonlijke en professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Oldenzaal, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor het beste verkoopresultaat en nemen alles uit handen zodat het verkoopproces zorgeloos verloopt.

Succesvolle werkwijze

Voor ons is het verkopen en aankopen van huizen dagelijkse kost, maar wij realiseren ons dat dit niet voor iedereen zo is. Onze mensen willen deze ervaring voor jou daarom zo soepel en prettig mogelijk laten verlopen! Snelder Zijlstra kiest voor een intensieve en persoonlijke aanpak met deskundige begeleiding dankzij onze jarenlange vakkennis en knowhow. Wij hebben kennis over een uitgebreide lokale markt waardoor wij jou compleet kunnen ontzorgen van kennismaking tot afwikkeling.

Voordelen Snelder Zijlstra makelaar Oldenzaal

  • Handelt snel en doeltreffend
  • Biedt jou een zekerheid in het geheel
  • Je staat vooraan bij het nieuwste woningaanbod

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen!

E-mail kantoor Hengelo: hengelo@snelderzijlstra.nl

Telefoonnummer kantoor Hengelo: 074 291 58 40

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Andere diensten van Snelder Zijlstra

Bij Snelder Zijlstra ben je ook aan het juiste adres als je op zoek bent naar een hypotheekadviseur, nieuwbouwadviseur, taxateur, bedrijfsmakelaar of vastgoedbeheerder. Bij ons vind je al die professionals onder één dak.

Bekijk ons kantoor in Hengelo

Makelaar Oldenzaal
Makelaar Oldenzaal
Makelaar Oldenzaal
Makelaar Oldenzaal

Over Snelder Zijlstra Hengelo

Wij helpen je graag vanuit ons kantoor in Hengelo met de (ver)koop van jouw woning. Wij bieden een intensieve en persoonlijke aanpak, een groot netwerk, jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de Hengelose huizenmarkt. Wij zijn altijd bezig met innovatie, om jou voortdurend meerwaarde te kunnen bieden. Kortom, alles wat je van ons mag verwachten.

Heb je een vraag of wil je gewoon eens kennismaken? Bel gerust of kom eens langs op ons kantoor in Hengelo!

Meer tips over de verkoop of koop van een huis? Bekijk dan eens de blogs op onze website.

Route naar ons kantoor in Hengelo

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie