Hengelo

Snelder Zijlstra Hypotheken

Snelder Zijlstra Hypotheken

Hengelo

Hypotheken Hengelo Hypotheekadvies

Hypotheekadvies in Hengelo

Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, een oversluiting, een overbrugging of een verbouwing, zelfs voor een Duitse (verhuur)hypotheek kunnen wij de mogelijkheden met jou doornemen. Uiteraard zullen wij je van tussentijds rente advies voorzien, verzorgen wij de nazorg en blijven wij gedurende de looptijd van de hypotheek jouw aanspreekpunt. Dit alles voor een voordelig all-in tarief zodat je op voorhand weet waar je aan toe bent, wel zo prettig!

Wij werken volgens een vast stappenplan!

Vrijblijvend oriënterend gesprek en kennismaking

Wij starten altijd met een vrijblijvend oriënterend gesprek, waarin wij jou informeren over onze werkwijze en dienstverlening. Wij nemen de tijd om je te leren kennen en kunnen jou zo het beste adviseren op basis van jouw wensen en mogelijkheden. Wij bespreken vooraf met jou welke documenten je dient mee te nemen, zodat we deze samen kunnen bespreken. We kunnen dan direct berekenen hoeveel je kunt lenen en welke maandlasten daarbij horen. Ook geven we je uitleg over de verschillende hypotheekvormen en renteperiodes.

Advies op maat op basis van jouw wensen en mogelijkheden

Kies je voor een hypotheek bij Snelder Zijlstra Hypotheken? Dan is de vervolgstap een adviesgesprek. Wij nemen in dit gesprek een aantal zaken met je door. In het eerste gesprek hebben we gekeken hoeveel je maximaal kunt lenen. Nu gaan we kijken of de maandlast past bij jouw behoeften en of er nog een eventuele verbouwing meegefinancierd moet worden. Ook kijken we of je voor Nationale Hypotheek Garantie in aanmerking komt, we berekenen de exacte maandlasten bij jouw hypotheek en we stemmen de looptijd en de rentevast periode vast. Daarnaast bespreken we samen de risico's van bijvoorbeeld baanverlies of overlijden en ook of je hiervoor aanvullende verzekeringen wenst. Aan de hand hiervan stellen wij jouw adviesrapport samen.

Aanvraag hypotheekofferte

Indien je akkoord gaat met het adviesrapport vragen wij voor jou de desgewenste hypotheekofferte aan. In deze offerte vind je een lijst met documenten welke de geldverstrekker wenst te ontvangen. In dit proces zullen wij je volledig begeleiden en kunnen tevens tegen een voordelig tarief - van € 395,- all-in - jouw taxatierapport laten opstellen.

Afwikkeling hypotheekdossier

Wanneer alle documenten door de geldverstrekker goedgekeurd zijn ontvang je een bindende offerte. Deze nemen wij samen met je door voordat je deze gaat ondertekenen. De hypotheekstukken zullen vervolgens door de geldverstrekker naar de notaris worden verzonden. Meestal ontvang je circa 5 werkdagen voor de sleuteloverdracht de concepten van de notaris. Deze nemen wij uitgebreid met jou door voordat je deze bij de notaris gaat ondertekenen.

Kosten hypotheekadvies

Voor het regelen van jouw hypotheek (advies en bemiddeling) betaal je ons éénmalig een vast bedrag. De kosten voor hypotheekadvies zijn afhankelijk van het soort advies. Wij hanteren een all-in tarief van € 1.995,-

 • Het regelen van een overlijdensrisicoverzekering (ORV) of woonlastenverzekering is bij deze tarieven inbegrepen.
 • De vermelde tarieven voor hypotheek advies en bemiddeling zijn vrijgesteld van btw.
 • Vaak kun je deze kosten in jouw hypotheek laten meefinancieren en ook zijn een deel van deze kosten in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.
 • Betaling kosten hypotheekadvies: pas wanneer de hypotheekaanvraag is afgehandeld, brengen wij advies- en bemiddelingskosten in rekening. In de meeste gevallen vindt deze betaling via de notaris plaats.

Nationale Hypotheek Garantie

Sluit je een hypotheek af met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dan ben je verzekerd van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Om in aanmerking te komen voor NHG mag het aankoopbedrag van jouw woning in 2020 maximaal € 310.000,- zijn. Daarnaast kun je de bijkomende kosten of verbouwingskosten eventueel meefinancieren, de hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de koopsom en de waarde van de woning. Voor het treffen van energiebesparende voorzieningen, kun je zelfs tot 106% van de waarde van de woning lenen (met een maximum van € 328.600,-).

  • Rentekorting: je ontvangt een korting op jouw rente die kan oplopen tot 0,7%
  • Woonlastenfaciliteit; wanneer je jouw hypotheek niet meer kunt betalen door bijvoorbeeld werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of relatie beëindiging
  • Lagere maandlasten
  • Geen restschuld na gedwongen verkoop

  Hypotheek bij verhuur

  Op dit moment zijn banken zeer terughoudend met het financieren van beleggingspanden. Wie spaargeld heeft, weet dat de rente bijzonder laag is en daarom zijn Nederlanders massaal op zoek naar andere alternatieven om je spaargeld beter te laten renderen. Een optie zou kunnen zijn: je koopt een woning of appartement en gaat deze verhuren. De huurinkomsten zijn in de meeste gevallen belastingvrij! Via Snelder Zijlstra Hypotheken is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten op een verhuurde woning of verhuurd appartement.

   • Maximaal 70% financieren van de getaxeerde marktwaarde
   • Ook mogelijkheden voor onder andere een bedrijfshal, kantoor of winkelpand
   • Scherpe rentetarieven

   Hypotheek bij verbouwing

   Of het nu gaat om een nieuwe keuken , nieuwe badkamer of een uitbouw. Een verbouwing kost altijd veel geld en het is ook heel normaal dat je hiervoor geld gaat lenen. In veel gevallen is het mogelijk om jouw bestaande hypotheek te verhogen voor het realiseren van jouw verbouwing. In sommige situaties is het zelf mogelijk om jouw hypotheek voordelig over te sluiten naar een lagere rente en hier tevens het geld voor de verbouwing in mee te nemen.

    • Lage maandlasten
    • Rente is meestal fiscaal aftrekbaar
    • Woongenot

    Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan!

    Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

    Deze website maakt gebruik van cookies

    Voor welke cookies geef je akkoord?

    Meer informatie