Digidomus opent deuren!

Digidomus opent deuren!

Vergroot de kans op jouw droomhuis met Snelder Zijlstra

Bekijk onze zoekopdrachten
& toekomstig aanbod
Slimmer zoeken via een online zoekopdracht
Grotere kans op het vinden van jouw droomhuis
Snellere verkoop van jouw huidige woning

Digidomus opent deuren!

Met Digidomus kun jij jouw zoekopdracht openbaar maken. Woningverkopers kunnen reageren op jouw zoekopdracht, als zij denken dat hun woning voldoet aan jouw woonwensen. Hierdoor kom je ook in aanraking met woningaanbod dat nog niet op Funda staat. Vind jouw droomhuis met Digidomus!

Digidomus

Waarom Digidomus?

Ben jij al lang op zoek naar jouw droomhuis? Dan herken jij vast wel die dagelijkse - vaak vruchteloze - speurtocht op internet naar het nieuwste aanbod. Ondertussen durf je jouw huidige woning niet te verkopen, want je hebt immers nog geen nieuw plekje gevonden. Met Digidomus vergroot jij de kans op het vinden van jouw droomhuis!

Slimmer zoeken met een online zoekopdracht

Klinkt simpel toch? Dat is het ook! Jouw persoonlijke zoekopdracht wordt gepubliceerd op onze website. Zo maken we jouw woonwensen openbaar en zoeken we actief naar jouw droomhuis. Potentiële woningverkopers kunnen het vervolgens laten weten wanneer hun woning voldoet aan jouw woonwensen. Tegelijkertijd inventariseren wij of er interesse is in jouw huidige woning, nog voordat deze daadwerkelijk te koop staat. Zo vangen we twee vliegen in één klap. Enerzijds vergroten we de kans op het vinden van jouw droomhuis en anderzijds bereiden wij ons alvast voor op een snelle verkoop van jouw huidige woning.

Veelgestelde vragen

Digidomus is een nieuw platform met een unieke werkwijze. Digidomus brengt de huidige vraag en het toekomstige aanbod bij elkaar en maakt dit inzichtelijk.

Heel eenvoudig! Je maakt allereerst een eigen zoekprofiel aan, waarin jij aangeeft naar welk huis je op zoek bent. Wij begeleiden jou vervolgens om ook jouw te verkopen woning op hoofdpunten te presenteren. Geïnteresseerden kunnen reageren door aan te geven of zij in het bezit zijn van de door jou gezochte droomwoning of interesse hebben in jouw huidige woning. Hiermee wordt alles in gereedheid gebracht om snel en soepel een overstap te kunnen maken naar een nieuwe woning.

Digidomus is specifiek voor de woningbezitter die zijn of haar huidige woning wil verkopen, maar nog geen nieuwe woning gevonden heeft. Met Digidomus kun je eerst de verkoopmarkt aftasten, terwijl tegelijkertijd de zoektocht naar jouw droomhuis wordt gestart. Dit gebeurt dus nog voordat jouw huidige woning daadwerkelijk in de actieve verkoop gaat.

Ter introductie bieden wij woningbezitters de mogelijkheid om gratis een zoekopdracht en huidige woning te plaatsen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.