>
Vastgoedbeheer

Bedrijfshuisvesting

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Het goed beheren van uw vastgoed is van groot belang voor het behoud van de waarde. Zeker in de huidige markt is het van belang dat uw huurders tevreden zijn, dat u proactief omgaat met de lopende huurcontracten en dat u uw vastgoed onderhoudt.

Tijd besparen
Als vastgoedeigenaar kost vastgoedbeheer u vaak meer tijd dan u lief is. Van de financiële administratie tot aan het oplossen van technische storingen. Werkzaamheden waar u als eigenaar mee geconfronteerd wordt, maar waar ongemerkt veel tijd in gaat zitten. Wij kunnen deze werkzaamheden voor u uit handen nemen.

Van een enkele dienst tot aan complete ontzorging
Onze professionals nemen u het administratief beheer, het commercieel beheer en/of het technisch beheer uit handen. Zo heeft u er dus geen omkijken meer naar. Wij zorgen ervoor dat uw onroerend goed zijn waarde en functie behoudt én dat het in goede staat is.

Enkele voorbeelden van diensten/werkzaamheden:

  • Huur innen
  • Optimaliseren huurstroom
  • De debiteurenadministratie
  • De jaarlijkse huurindexaties
  • Contact met de huurders
  • Aansturen van onderhoudspartijen
  • Afhandelen van calamiteiten
  • Laten uitvoeren van de technische inspecties

Vertrouwd adres
U kunt vertrouwen op een professioneel team met jarenlange ervaring in het beheren van vastgoed. Bovendien zijn wij een sterke partner in de regio Twente.

Eenvoudig meldingen doorgeven
De Snelder Zijlstra Objectmanager is een gratis app waarmee huurders snel, makkelijk en op ieder moment meldingen kunnen doorgeven aan ons. Om gebruik te maken van de app kunt deze downloaden (in de App Store of Google Play) en vult u éénmalig uw gegevens in. Onze klanten geven aan dat zij deze manier van melden zeer prettig vinden.

Meer weten?
Meer weten over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook: 053 485 22 33.Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.