vastgoedbeheer

Bedrijfshuisvesting

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer door Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Het goed beheren van uw vastgoed is van groot belang voor het behoud van de waarde. Zeker in de huidige markt is het van essentieel belang dat uw huurders tevreden zijn, dat u proactief omgaat met de lopende huurcontracten en dat u uw onroerend goed onderhoudt. Echter kost vastgoedbeheer vaak meer tijd dan u lief is. Het vervangen van een kapotte ruit, de financiële administratie en het ontdekken en oplossen van technische storingen: het is slechts en greep uit de werkzaamheden waar u als eigenaar mee geconfronteerd wordt. U kunt er ook voor kiezen om het beheren van uw onroerend goed uit te besteden aan Snelder Zijlstra. Wij hebben een jarenlange ervaring in het beheren van vastgoed en zijn uw sterke partner in de regio Twente.

Afspraak of contact

Het beheren van uw vastgoed

Onze professionals nemen u het administratief beheer, het commercieel beheer én het technisch beheer uit handen. Huurnota’s, de debiteurenadministratie, de jaarlijkse huurindexaties, het contact met de huurders, het aansturen van onderhoudspartijen, het afhandelen van calamiteiten en het laten uitvoeren van de technische inspecties: u heeft er geen omkijken meer naar. Zo draagt Snelder Zijlstra er aan bij dat uw onroerend goed zijn waarde en functie behoudt én dat het in goede staat is.

Object Manager

De Snelder Zijlstra objectmanager is een gratis app waarmee u snel, makkelijk en wanneer u wilt meldingen kunt doorgeven aan ons. Om gebruik te maken van de app kunt deze downloaden (in de App Store of Google Play) en vult u éénmalig uw gegevens in.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.