Nieuw Wonen Twente -  39537

Nieuw Wonen Twente

Wilt u een nieuw huis bouwen? Een eengezinswoning, vrijstaand huis, royaal appartement of misschien een kavel om zelf te kunnen bebouwen? Ons nieuwbouwaanbod is te vinden op de website van Nieuw Wonen Twente,hét startpunt voor zoekers naar een nieuwbouwwoning of vrije kavel in de regio Twente. Samen met Thoma Post Makelaars en ten Hag Makelaarsgroep plaatsen wij alle nieuwbouwprojecten en aanverwante info op een plek. Wel zo makkelijk voor u!

Ja, ik wil info over nieuwbouw

Heeft u nog een vraag of opmerking?
Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement
Ik wil een huis bouwen

Een nieuw huis bouwen

Heeft u nieuwbouwplannen? Dan is het belangrijk om u te beseffen dat een nieuwbouwhuis in een aantal opzichten verschilt van het kopen van een bestaand huis. Zo koopt u een nieuwbouwhuis vaak vanaf een tekening, wanneer de bouw van het huis nog niet gestart is. Maar ook de oplevering, kosten en betaling zijn anders dan wanneer u een bestaand huis koopt. Onze nieuwbouwspecialisten en -makelaars spelen van het voortraject tot de daadwerkelijke aankoop van uw nieuwbouwhuis een grote rol. U kunt rekenen op een intensieve en persoonlijke aanpak, vakkennis én kennis van de Twentse markt.

Ik wil een huis bouwen

Nieuwbouwprojecten in Twente

Wij kijken altijd verder dan de vierkante meters en de kleur van de stenen. Uw nieuwbouwhuis moet immers bij uw manier van leven passen, nu én in de toekomst. Of u nu in een stad als Enschede, Hengelo of Almelo of op een andere locatie in Twente een eigen huis wilt bouwen: wij maken het voor u mogelijk.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie