nieuwbouw

Wonen

Ik wil een huis bouwen

Ik wil een huis bouwen

Een nieuw huis bouwen

Wilt u een nieuw huis bouwen? Een eengezinswoning, vrijstaand huis, royaal appartement of misschien een kavel om zelf te kunnen bebouwen? Snelder Zijlstra Makelaars biedt in de regio Twente regelmatig kavels, nieuwbouwhuizen en nieuwbouw appartementen te koop aan. Ook wanneer u een eigen huis wilt bouwen zijn wij dus uw aanspreekpunt.

Afspraak of contact

Nieuwbouwprojecten in Twente


Voor het vinden van een geschikte nieuwbouwlocatie in de regio Twente bent u bij Snelder Zijlstra Makelaars aan het juiste adres. Wij kijken altijd verder dan de vierkante meters en de kleur van de stenen. Uw nieuwbouwhuis moet immers bij uw manier van leven passen, nu én in de toekomst. Of u nu in een stad als Enschede, Hengelo of Almelo of op een andere locatie in Twente een eigen huis wilt bouwen: wij maken het voor u mogelijk. Bekijk ons actuele aanbod aan nieuwbouwprojecten en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Een nieuw huis bouwen in Twente

Heeft u nieuwbouwplannen? Dan is het belangrijk om u te beseffen dat een nieuwbouwhuis in een aantal opzichten verschilt van het kopen van een bestaand huis. Zo koopt u een nieuwbouwhuis vaak vanaf een tekening, wanneer de bouw van het huis nog niet gestart is. Maar ook de oplevering, kosten en betaling zijn anders dan wanneer u een bestaand huis koopt. Onze NVM-nieuwbouwspecialist en nieuwbouwmakelaar speelt van het voortraject tot de daadwerkelijke aankoop van uw nieuwbouwhuis een grote rol. U kunt rekenen op een intensieve en persoonlijke aanpak, vakkennis én kennis van de Twentse markt.

Bekijk ons nieuwbouw aanbod

Nieuw Wonen Twente

Op woensdag 18 april 2018 was het zover, de lancering van www.nieuwwonentwente.nl. Het platform voor nieuwbouw in de regio Twente!

De zoektocht naar een nieuwbouwwoning of vrije kavel in Twente heeft vanaf nu een nieuw startpunt! Snelder Zijlstra Makelaars, Thoma Post Makelaars en ten Hag Makelaarsgroep slaan op het gebied van nieuwbouw de handen ineen. Woensdag 18 april jl. lanceerden zij gezamenlijk het platform Nieuw Wonen Twente.

Wil jij alles weten over het kopen van een nieuwbouwwoning, de laatste trends op het gebied van duurzaamheid, de financieringsmogelijkheden en wat je verder allemaal moet regelen? Kom vrijblijvend langs bij Nieuw Wonen Twente (bij Maison Manon aan de Hengelosestraat 123 in Enschede).

Bekijk hier het inspiratiemagazine! Hierin treft u een overzicht aan van het huidige en toekomstige nieuwe aanbod van nieuwbouwprojecten en kavels.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.