>
Ik wil financieel advies

Wonen

Ik wil financieel advies

Ik wil financieel advies

Hypotheekadvies bij Snelder Zijlstra Makelaars

“We wisten het meteen: hier willen we wonen!” Het merendeel van de huizenkopers ervaart dit warme gevoel van thuiskomen wanneer een huis echt ‘de ware’ is. Maar een huis kopen blijft een zaak van hart en verstand. Past het huis ook bij uw financiële situatie? Kunt u de maandlasten dragen, zodat u ook in uw droomhuis comfortabel kunt blijven leven? Het is dan ook verstandig om - nog voordat u huizen gaat bezichtigen - met een financieel adviseur om tafel te gaan. Zo voorkomt u eventuele teleurstellingen wanneer u uw droomhuis op het oog heeft. Bij Snelder Zijlstra Makelaars laat u zich goed voorlichten over uw financiële mogelijkheden. Zo helpen wij u om uw woondroom te realiseren.

Afspraak of contact

Onafhankelijk hypotheekadvies in Twente

Voor onafhankelijk financieel - en hypotheekadvies in Twente moet u bij Snelder Zijlstra Makelaars zijn. Om u zo snel mogelijk te kunnen helpen, starten we elk adviestraject met een gratis oriëntatiegesprek. U krijgt meer inzicht in hoeveel u maximaal kunt lenen en welke maandlasten u maximaal kunt dragen. Zodra u (onder voorbehoud) een huis gekocht heeft, plannen we het adviesgesprek in. Onze hypotheekadviseurs nemen dan uitgebreid de tijd om u inzicht te bieden in de verschillende hypotheekvormen, de actuele rentestanden, uw mogelijke belastingvoordeel en uw totale financiële situatie. U kunt hiervoor terecht in al onze vestigingen: Enschede, Hengelo én Almelo.

Financieel advies bij de verkoop van uw huis

Ook wanneer u overweegt om uw huis te verkopen is het raadzaam om een afspraak met één van onze financiële professionals in te plannen. Want welke consequenties heeft een eventuele verkoop voor u persoonlijk? En wat zijn uw mogelijkheden wanneer u met een restschuld blijft zitten? Kortom: ook wanneer u voor de verkoop van uw huis financieel advies wilt inwinnen, bent u bij Snelder Zijlstra Makelaars aan het juiste adres.

---

Andere diensten

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.