Uw huis verhuren via Snelder Zijlstra Makelaars - 39013

Uw huis verhuren via Snelder Zijlstra Makelaars

Heeft u woonruimte beschikbaar die u wilt verhuren? Snelder Zijlstra Makelaars heeft jarenlange ervaring in het verhuren van huizen en zorgt ervoor dat u snel de juiste huurders vindt. Wij adviseren u daarbij eerlijk over uw mogelijkheden en bespreken ook de risico’s en aandachtspunten die bij het verhuren van uw huis komen kijken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Ja, ik wil meer info over verhuren

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement
Ik wil een huis verhuren

Van bezichtiging tot huurovereenkomst

Wanneer u via Snelder Zijlstra Makelaars uw huis wilt verhuren, plaatsen wij het huis op onze website en op Funda. Zodra de eerste potentiele huurders zich melden maken wij, in goed overleg met u, afspraken voor bezichtigingen. Geeft één van de kijkers aan interesse te hebben in uw woonruimte, dan nemen wij samen met u de persoonlijke financiële achtergrond van de kandidaat-huurder door. U wilt er immers zeker van zijn dat de huur op tijd betaald wordt en dat de toekomstige huurders net zo zorgvuldig met uw eigendom omgaan als u dat zelf zou doen. Bij een succesvolle match tussen u en een kandidaat-huurder maken wij de huurovereenkomst op en zorgen wij voor de aanvangs- en eindinspectie. Zo is Snelder Zijlstra Makelaars de sleutel tot uw verhuursucces.

  Ik wil een huis verhuren

  Tijdelijk uw huis verhuren met de Leegstandswet

  Al een nieuw huis gekocht, maar uw oude huis nog steeds niet verkocht? Dan is verhuur een goede optie. Om een te lange periode met dubbele maandlasten te voorkomen is het tijdelijk verhuren van uw oude of nieuwe huis dé oplossing. Dit gebeurt op basis van de Leegstandswet. Enkele voorwaarden voor uw hypotheekvertrekker kunnen wel zijn dat uw huis minimaal zes maanden in de verkoop moet staan en dat de huurprijs minimaal een X-percentage van de bruto hypotheeklast bedraagt.

  Snelder Zijlstra Makelaars kent alle ins and outs van de Leegstandswet en is uw persoonlijke vraagbaak en partner.

  Beheer uw verhuurde woning

  Wij kunnen ook het beheer van uw verhuurde woning van u overnemen. Alles kan tot in de puntjes voor u geregeld worden als het gaat om financieel en/of technisch beheer. En dat betekent een enorme tijdsbesparing voor u!

  Een greep uit de mogelijkheden

  • Versturen van huurnota’s
  • Verzorgen van de debiteurenadministratie
  • Verzorgen van de crediteurenadministratie
  • Verzorgen van betalingen aan derden
  • Beoordelen van alle kosten
  • Verzorgen van de jaarlijkse huurindexaties conform de huurovereenkomst
  • Verzorgen van de jaarlijkse servicekostenafrekening.
  • Verhelpen van bouwkundige klachten

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie