Jouw huis verhuren via Snelder Zijlstra Makelaars - 39013

Jouw huis verhuren via Snelder Zijlstra Makelaars

Heb jij woonruimte beschikbaar die je wilt verhuren? Snelder Zijlstra Makelaars heeft jarenlange ervaring in het verhuren van huizen en zorgt ervoor dat jij snel de juiste huurders vindt. Wij adviseren je daarbij eerlijk over jouw mogelijkheden en bespreken ook de risico’s en aandachtspunten die bij het verhuren van jouw huis komen kijken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Ja, ik wil meer info over verhuren

Ik wil een huis verhuren in:
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
Ik wil een huis verhuren

Van bezichtiging tot huurovereenkomst

Wanneer je via Snelder Zijlstra Makelaars jouw huis wilt verhuren, plaatsen wij het huis op onze website en op Funda. Zodra de eerste potentiële huurders zich melden maken wij, in goed overleg met jou, afspraken voor bezichtigingen. Geeft één van de kijkers aan interesse te hebben in jouw woonruimte, dan nemen wij samen met jou de persoonlijke financiële achtergrond van de kandidaat-huurder door. Je wilt er immers zeker van zijn dat de huur op tijd betaald wordt en dat de toekomstige huurders net zo zorgvuldig met jouw eigendom omgaan als je dat zelf zou doen. Bij een succesvolle match tussen jou en een kandidaat-huurder maken wij de huurovereenkomst op en zorgen wij voor de aanvangs- en eindinspectie. Zo is Snelder Zijlstra Makelaars de sleutel tot jouw verhuursucces.

  Beheer jouw verhuurde woning

  Wij kunnen ook het beheer van jouw verhuurde woning van u overnemen. Alles kan tot in de puntjes voor jou geregeld worden als het gaat om financieel en/of technisch beheer. En dat betekent een enorme tijdsbesparing voor jou!

  Een greep uit de mogelijkheden

  • Versturen van huurnota’s
  • Verzorgen van de debiteurenadministratie
  • Verzorgen van de crediteurenadministratie
  • Verzorgen van betalingen aan derden
  • Beoordelen van alle kosten
  • Verzorgen van de jaarlijkse huurindexaties conform de huurovereenkomst
  • Verzorgen van de jaarlijkse servicekostenafrekening.
  • Verhelpen van bouwkundige klachten

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie