>
Beleggingen

Bedrijfshuisvesting

Beleggingen

Beleggingen

Beleggen in vastgoed met Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Onroerend goed heeft zich door de jaren heen bewezen als een solide belegging en een gewaardeerd onderdeel van een beleggingsportefeuille. Wilt u ook beleggen in vastgoed? Laat u dan adviseren door Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars. Onze professionals kennen ook in de bijzonder ondoorzichtige beleggingsmarkt als geen ander de weg. Zij begeleiden zowel institutionele als particuliere beleggers en zijn met name sterk in wooncomplexen en wijk- en winkelcentra. Bovendien kennen zij de lokale Twentse markt als hun broekzak, waardoor zij u precies kunnen vertellen waar voor u de beste kansen liggen.

Afspraak of contact

Vastgoedbelegging die bij uw wensen past

En ook buiten de Twentse regio adviseren wij beleggers over doorgaans grotere beleggingsinvesteringen. Deskundig, betrokken en proactief helpen onze bedrijfsmakelaars u aan de vastgoedbelegging die het beste bij uw wensen, vermogen en beleggingshorizon past. Van de inventarisatie van het aanbod tot de onderhandeling, het due diligence onderzoek, het opstellen van de koopovereenkomst en de overdracht wordt u persoonlijk en intensief begeleid. Volgens ons is dit ook noodzakelijk: de verwerving (maar ook verkoop) van beleggings-onroerend goed is een strategische beslissing die vraagt om grondige kennis van zaken.

Kantoren, bedrijfscomplexen, winkelruimten of wooncomplexen

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om succesvolle transacties tot stand te brengen. Of het nu gaat om kantoren, bedrijfscomplexen, winkelruimten of wooncomplexen: wij zijn de beste adviseur wanneer u wilt beleggen in vastgoed. Door de nauwe samenwerking tussen de makelaars binnen Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars, onze collega’s van de woningmakelaardij en met onze partners in Dynamis hebben wij een uitstekend beeld van de totale onroerend goedmarkt.

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.