Maatschappelijk vastgoed (ver)kopen in Twente - 64387

Maatschappelijk vastgoed (ver)kopen in Twente

Maatschappelijk vastgoed verwijst naar vastgoed dat primair gebruikt wordt voor maatschappelijke doeleinden, zoals onderwijs, gezondheidszorg, cultuur, welzijn, sport en andere sociale voorzieningen. Dit type vastgoed omvat bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen, bibliotheken, buurthuizen, kerken en gezondheidscentra. Vaak wordt het vastgoed beheerd door publieke instellingen - overheden, non-profitorganisaties of stichtingen - die zich richten op het welzijn van de gemeenschap. Maatschappelijk vastgoed speelt een belangrijke rol in het ondersteunen van een gemeenschap en het bieden van diensten aan inwoners. Wij zien de laatste jaren veel verschuiving in dit type vastgoed. Overweeg jij maatschappelijk vastgoed te verkopen of te kopen? Lees dan verder hoe wij jou kunnen helpen!

  Meer informatie over maatschappelijk vastgoed?

  Bedrijfsnaam
  Naam
  E-mail Telefoonnummer
  Heb je nog een vraag of opmerking?
  Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement
  Maatschappelijk vastgoed

  Maatschappelijk vastgoed verkopen

  Het verkopen van maatschappelijk vastgoed is een complex proces dat zorgvuldige afweging vereist.

  Wij merken dat er een toenemende vraag is naar dit type bestaand vastgoed. Mede door de gestegen bouwkosten in combinatie met schaars beschikbare bouwgrond. Daarnaast leent dit type vastgoed zich bij uitstek voor huisvesten van andere functies dan de huidige, dit noemen we herbestemming. In een gebouw dat oorspronkelijk dienst deed als school kunnen bijvoorbeeld woningen of kantoorruimtes gecreëerd worden, om zo te voldoen aan de veranderende behoeften van de markt. Wij kunnen bijvoorbeeld adviseren bij het bepalen van de marktwaarde en weten - afhankelijk van de situatie - wat de beste verkoopstrategie is.

  Ben jij eigenaar van maatschappelijk vastgoed en overweeg je dit vastgoed te verkopen? Wij helpen je graag!

  Maatschappelijk vastgoed

  Maatschappelijk vastgoed kopen

  Bij het kopen van maatschappelijk vastgoed zijn er diverse aspecten om rekening mee te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de regelgeving, gemeenschapsbehoeften en mogelijkheden voor herontwikkeling en welke vraag er in de markt is. Het kopen van maatschappelijk vastgoed vereist dan ook een nauwkeurige analyse van deze verschillende aspecten.

  Bij ons vind je een ruim aanbod van maatschappelijk vastgoed in Twente! Het aanbod wisselt regelmatig, dus neem gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van professioneel advies.

   Portefeuille

   Beckumerstraat 15, Hengelo

   Beckumerstraat 15, Hengelo

   Verkoop voormalige Tuindorpschool aan de Beckumerstraat 15 in Hengelo.

   Wilhelminastraat 18, Enschede

   Wilhelminastraat 18, Enschede

   Verkoop van een voormalige gereformeerde kerk in het centrum van Enschede, aan de Wilhelminastraat 18.

   Dr. Slotlaan 16, Rekken

   Dr. Slotlaan 16, Rekken

   Verkoop voormalige kliniek in het landelijke gebied van de Achterhoek, aan de Dr. Slotlaan 16 in Rekken.

   Bekijk ons actuele aanbod maatschappelijk vastgoed
   Meer informatie?

   Neem contact op met Elizabeth of Roy!