>

Stevinstraat 21 , 7102 DZ, Winterswijk

  prijs op aanvraag
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Te koop middels openbare veiling via www.vastgoedveiling.nl een modern en representatief bedrijfsgebouw met een ruim bestraat buitenterrein, gelegen aan de Stevinstraat 21 te Winterswijk. Het object is gelegen op een mooie hoek-locatie met een ruim front op...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 1280 m²

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  Brochure Stevinstraat 21 Winterswijk

  Te koop middels openbare veiling via www.vastgoedveiling.nl een modern en representatief bedrijfsgebouw met een ruim bestraat buitenterrein, gelegen aan de Stevinstraat 21 te Winterswijk. Het object is gelegen op een mooie hoek-locatie met een ruim front op industrieterrein Vèèneslat en Misterweg.

  Inleiding:
  Openbare veiling (‘executoriale verkoping, ex art. 3:268 BW juncto art. 3:254 BW’), 02 November 2023, vanaf 14:00 uur.

  Onderhands bieden:
  Het is mogelijk om t/m woensdag 18 oktober 23:59 uur een onderhands bod uit te brengen bij de notaris

  Kijkdagen:
  Bezichtigen is op dit moment niet mogelijk. Indien deze situatie verandert dan zal het gepubliceerd worden op www.vastgoedveiling.nl

  Inzetpremie:
  1% ten laste van koper.

  Omschrijving:
  Het moderne en representatieve bedrijfsgebouw is gelegen aan de Stevinstraat 21 te Winterswijk, bestaat uit twee bouwlagen kantoorruimte in combinatie met één bouwlaag bedrijfsruimte v.v. 3 elektrische overheaddeuren en beschikt over een ruim grotendeels bestraat buitenterrein van ca. 1.700 m². De verhouding kantoorruimte ten opzichte van de bedrijfsruimte is zeer courant te noemen. Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheden tot stalling.

  Bestemmingsplan:
  Het bestemmingsplan ter plaatse luidt “Bedrijventerrein Vèèneslat en Misterweg, met als enkelbestemming “Bedrijventerrein” en als functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 4.2”. Voor meer informatie wordt verwezen naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

  Kadastraal:
  Gemeente Winterswijk, Sectie H, Nummer 11538 en 11539. Resp. groot 230 m² en 2.975 m² (gezamenlijk groot 3.205 m²).

  Bouwjaar:
  2011

  VOORZIENINGEN

  Kantoorruimte
  - CV (gas) installatie met radiatoren
  - Systeemplafonds v.v. verlichtingsarmaturen met bewegingsmelders
  - Toilet
  - Pantry
  - Kantine v.v. pantry met diverse keukenapparatuur
  - 3 plafond airco units op kantoren op de verdieping

  Bedrijfsruimte
  - Gladde betonnen vloeren
  - 3 elektrische overheaddeuren
  - Verlichtingsarmaturen v.v. bewegingsmelders, deels led
  - Toiletgroep
  - Tussenvloer in deel bedrijfsruimte
  - Daglichttoetreding middels lichtstraat en meerdere raampartijen
  - Gasheaters
  - Diverse krachtstroomaansluitingen

  Algemeen:
  - Alarminstallatie
  - Electrische toegangspoort
  - Rookmelders
  - Toegangscontrolesysteem – bestaand
  - Overkapping v.v. betonnen dak – oppervlakte ca. 230 m²
  - Buitenverlichting
  - Bestraat buitenterrein
  - Eigen aansluitingen openbare nutsbedrijven
  - Wasplaats

  Bouwaard:
  Traditioneel gebouwd, gevels voorzien van deels metselwerk, deels geïsoleerde stalen gevelbekleding in combinatie met betonnen borstwering, begane grondvloer van beton, aluminium kozijnen voorzien van dubbelglas, plat dak voorzien van kunststof dakbedekking.

  Indeling en oppervlakte(en):
  ca. 195 m² kantoorruimte, kantine-/nevenruimte op de begane grond
  ca. 800 m² bedrijfsruimte op de begane grond
  ca. 210 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping
  ca. 75 m2 entresol vloer (inpandig) op de 1e verdieping

  Op het onderhavige buitenterrein bevindt zich tevens een overkapping met een afmeting van ca. 6,0 x ca. 40 meter. Deze overkapping is voorzien van een betonnen dak en is geschikt voor stalling van goederen, zowel onder als op de overkapping

  Energielabel:
  Verkoper beschikt niet over een energieprestatiecertificaat of een daaraan gelijkwaardig document als bedoeld in de Regeling energieprestatie gebouwen en zal daar ook voorafgaand aan de levering niet over beschikken. Koper aanvaardt dit gegeven en maakt geen aanspraak op verstrekking van één van voornoemde documenten.

  Huursituatie:
  Voor zover bekend bij verkoper is het registergoed grotendeels verhuurd en deels nog in eigen gebruik. Verkoper heeft geen toestemming verleend voor verhuur. Voor meer informatie wordt verwezen naar de bijzondere veilingvoorwaarden.

  Milieu-/bodemgesteldheid:
  Verkoper verklaart dat ten aanzien van de bodem/het grondwater behorende bij of onderdeel uitmakende van het registergoed geen onderzoek naar verontreinigingen en mogelijke gebruiksbeperkingen heeft plaatsgevonden.
  Elke aansprakelijkheid van verkoper jegens koper, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, voor eventuele verontreiniging van de grond en/of het grondwater van de gehele onroerende zaak wordt uitgesloten. Tevens vrijwaart koper verkoper voor alle aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid van bodem- en/of grondwatervervuiling in de onroerende zaak kan voortvloeien.
  Koper vrijwaart verkoper voor elke aansprakelijkheid, hoe ook genaamd en onder welke titel dan ook, die uit de aanwezigheid en/of verwijdering van asbesthoudende stoffen / materialen kan voortvloeien.

  Bereikbaarheid en parkeren:
  Het object is uitstekend bereikbaar per auto en vrachtwagen door de ligging nabij de provinciale Rondweg Zuid van Winterswijk in combinatie met lokale uitvalswegen zoals de N 319, N 318 en N 312, richting Aalten en Doetinchem, Lichtenvoorde, Groenlo en Duitsland. Een bushalte is gesitueerd op loopafstand en het treinstation van Winterswijk is gelegen op ca. 5 minuten rijafstand of ca. 20 minuten loopafstand.

  Door het grotendeels bestraatte buitenterrein rondom dit object zijn er voldoende parkeer- en stallingsmogelijkheden. Het buitenterrein is grotendeels omheind en voorzien van een elektrische stalen toegangspoort.

  VEILINGINFORMATIE

  Openbare veiling (‘executoriale Verkoping, ex art. 3:268 BW juncto 3:254 BW’)
  De openbare veiling vindt plaats op donderdag 02 november 2023, ’s middags vanaf 14:00 uur, online (bij inzet en afslag) via www.vastgoedveiling.nl, ten overstaan van een van de notarissen verbonden aan Schut Van Os Notarissen N.V. | De Lairessestraat 20 1071 PA Amsterdam.

  Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene veilingvoorwaarden met internetbieden 2015 (“AVVI 2015”) en bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op: www.vastgoedveiling.nl

  Onderhands bieden:
  Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het object uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 18 oktober 2023 om 23:59), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht aan: Schut Van Os Notarissen N.V. | De Lairessestraat 20 1071 PA Amsterdam | per email: feliz.coll@dlapiper.com.
  De notaris is werkzaam bij het kantoor van Schut Van Os Notarissen en het dossier is in behandeling bij een medewerker van DLA Piper. Schut Van Os Notarissen en DLA Piper veilen collegiaal.
  Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: www.vastgoedveiling.nl.
  Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

  Gunning:
  De verkoper behoudt zich het recht van het te veilen registergoed niet te gunnen en zal zich hier uiterlijk vóór 17:00 uur op de vijfde werkdag na de veilingperiode over uitspreken.

  Veilingkosten:
  De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op www.vastgoedveiling.nl.

  Overdrachtsbelasting:
  Ter zake van de verkrijging van het registergoed zal door koper 10,4 % overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

  Garanties:
  Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij ter zake van het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

  BIEDPROCES

  Registreren:
  Om een bieding uit te kunnen brengen dient u tijdig een account aan te maken op de website www.vastgoedveiling.nl.
  Voor verdere informatie inzake Legaliseren, Inzetfase, Afslagfase, zie onze brochure alsmede de bovengenoemde website.

  Onderhandse bieding
  Schriftelijke onderhandse biedingen (onherroepelijk en onvoorwaardelijk) en overige mails kunnen tot uiterlijk 18 oktober 2023 om 23:59 uur voor de veiling worden uitgebracht bij de veilingnotaris: Schut | Van Os Notarissen N.V. | De Lairessestraat 20 1071 PA Amsterdam | per email: feliz.coll@dlapiper.com

  Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op: www.vastgoedveiling.nl
  Er wordt verwezen naar de algemene en bijzondere veilingvoorwaarden welke worden gepubliceerd op: www.vastgoedveiling.nl
  Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

  CONTACTGEGEVENS

  Notariskantoor:
  Naam kantoor: DLA Piper Nederland N.V.
  Contactpersoon: mevr. F. Coll – DLA Piper
  Telefoonnummer: 020 – 541 9346 of 0629 – 555 664
  E-mailadres: feliz.coll@dlapiper.com

  Schut Van Os Notarissen N.V.
  Contactpersoon: mevr. C. Bijl

  Makelaarskantoor:
  Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars
  Contactpersoon: Drs. A.P. Engelbertink RM RTTelefoonnummer: 053 – 485 22 44
  E-mailadres: a.engelbertink@snelderzijlstra.nl

  Vastgoed Veiling:
  Contactpersoon: Kevin van Asselt
  Telefoonnummer: 033 – 808 02 62
  E-mailadres: info@vastgoedveiling.nl

  Toon meer

  Algemeen

  Vraagprijs prijs op aanvraag
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie bedrijfsruimte
  Bouwjaar 2011
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Stevinstraat 21
  Plaats Winterswijk
  Provincie Gelderland
  Land Nederland
  Ligging

   Bedrijfsruimte

   Bedrijfshal oppervlakte 875 m²
   Kantoor oppervlakte 405 m²

   Bedrijfstakken in

   Brochure Stevinstraat 21 Winterswijk

   Ontdek de bedrijfsruimte

   Stevinstraat 21, 7102 DZ, Winterswijk
   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak of blader online door de brochure.

   Deze website maakt gebruik van cookies

   Voor welke cookies geef je akkoord?

   Meer informatie