>

Roomweg 63 , 7523 BL, Enschede

  € 89.500 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  TE HUUR EEN COMMERCIËLE RUIMTE OP WINKELCENTRUM ROOMBEEK Voor de verhuur bieden wij u aan, een representatieve kantoorruimte op een unieke bruisende locatie, midden in de wijk Roombeek. Het object is op goede zichtlocatie gelegen vanaf de Roomweg. De ruimte is...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 796 m²

  Downloads

  TE HUUR EEN COMMERCIËLE RUIMTE OP WINKELCENTRUM ROOMBEEK

  Voor de verhuur bieden wij u aan, een representatieve kantoorruimte op een unieke bruisende locatie, midden in de wijk Roombeek. Het object is op goede zichtlocatie gelegen vanaf de Roomweg. De ruimte is totaal groot 796 m².
  Het object bevindt zich in het bruisende deel van Roombeek, waar verscheidende dienstverleners, horecazaken en winkels gevestigd zijn.

  Het object beschikt over energielabel A++

  Het bestemmingsplan is hier breed en hierdoor is, naast kantoorruimte, ook mogelijkheid te ondernemer in sectoren als dienstverlenging of retail.

  Bestemmingsplan:
  “Enschede Noord 2013” met bestemming “Gemengd-3” en functieaanduiding “kantoor” en “gemengd” (zie bijlage).

  Kadastraal:
  Gemeente Enschede, Sectie K, Nummer 2702

  Bouwjaar:
  2003.

  Indeling en oppervlakte(en):
  De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt 796 m², bestaande uit 699 m² VVO kantoorruimte alsmede 97 m² gezamenlijke ruimte.

  De gezamenlijke ruimte bestaat uit een expeditie gang met laad- en losruimte welke wordt gedeeld met de naastgelegen winkelruimte.

  De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

  Het object wordt casco opgeleverd, echter opgeleverd met navolgende voorzieningen;

  - Balansventilatiesysteem (2020)
  - Gescheiden sanitair
  - Keukenblok
  - Gordijnen
  - Wandbekleding
  - Systeemplafond (deels) met verlichting
  - Elektra
  - Glasvezelpunt
  - Gietvloer

  Huurprijs:
  € 89.500,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

  Huurtermijn:
  5 jaren.

  Verlengingstermijn:
  Met aansluitende periode van telkens 5 jaren.

  Opzegtermijn:
  12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

  BTW:
  Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

  Zekerheidsstelling:
  Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

  Indexering:
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

  Bereikbaarheid:
  Het object is zowel met openbaar als met eigen vervoer goed bereikbaar. De Roomweg is een zijstraat van de Deurningerstraat, één van de belangrijke uitvalswegen richting Enschede. De op- en afrit van de A35 met aansluitend de A1 richting Amsterdam is binnen 15 minuten te bereiken. Daarnaast is op loopafstand een busbaan met bushalte gelegen waardoor het NS-treinstation van Enschede binnen enkele minuten te bereiken is.

  Omgevingsfactoren:
  In de directe omgeving is winkelcentrum “Op de Brouwerij” gevestigd alsmede enkele dienstverleners en horecazaken. In het winkelcentrum zijn onder andere Jumbo, HEMA en Kruidvat gevestigd.

  Locatieaanduiding:
  Het object is gelegen in de woonwijk Roombeek, noordelijk gesitueerd ten opzichte van het stadscentrum. In deze commerciële strip zijn onder andere gesitueerd een zonnestudio, De Lunchkamer en een personal trainer.

  Parkeren:
  In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeermogelijkheden aan de straat. Tevens is aan de overkant van de straat een groot parkeerterrein gelegen. In overleg zijn, afhankelijk van beschikbaarheid, er nog enkele parkeerplaatsen te huren in de onderliggende parkeergarage.

  Aanvaarding:
  Aanvaarding per direct.

  Voorbehoud:
  Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 89.500 p.j.
  Servicekosten BTW belast Nee
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 2003
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Roomweg 63
  Plaats Enschede
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging
  • Wijkwinkelcentrum

  Kantoor

  Oppervlakte 796 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Roomweg 63, 7523 BL, Enschede

  Locatie

  Roomweg 63, 7523 BL, Enschede

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.