>

Nieuwe Markt 10 , 7622 DD, Borne

  • B
€ 975 p.m.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.

Omschrijving

TE HUUR - COMMERCIËLE RUIMTE MET O.A. HORECABESTEMMING Te huur: representatieve commerciële ruimte gelegen op een unieke A-locatie in het centrum van Borne, aan de Nieuwe Markt 10. Deze unieke plek ligt aan één van de drukste winkelstraten in het centrum en maakt...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 45 m²

Downloads

TE HUUR - COMMERCIËLE RUIMTE MET O.A. HORECABESTEMMING

Te huur: representatieve commerciële ruimte gelegen op een unieke A-locatie in het centrum van Borne, aan de Nieuwe Markt 10. Deze unieke plek ligt aan één van de drukste winkelstraten in het centrum en maakt onderdeel uit van een winkelstrip, welke onlangs een complete facelift heeft gekregen.
Het winkelgebied van Borne (ca. 22.000 inwoners) concentreert zich met name rondom de Nieuwe Markt, Grotestraat en de Bakkerssteeg.
Direct nabij zijn gevestigd Hema, Hans Anders, Leurink Mode en Morselt Mode.

Bestemmingsplan:
‘Algemene herziening Borne, Hertme, Zenderen, met als bestemming ‘Centrum-1’ en met functieaanduiding ‘specifieke vorm van horeca – overdekt terras’ / ‘dienstverlening’ / specifieke vorm van horeca – horeca t/m categorie 1c’/ ‘sport’.

Kadastraal:
Gemeente Borne
Sectie I

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 45 m² en is volledig gesitueerd op de begane grond

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Het object wordt als ware het casco verhuurd.

Huurprijs:
€ 975,-- per maand, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
In overleg.

Verlengingstermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend te bereiken met zowel eigen als openbaar vervoer gezien haar centrale ligging. De Rijksweg A1 ligt op slechts enkele rijminuten.

Omgevingsfactoren / Locatieaanduiding:
De onderhavige winkelruimte / commerciële ruimte is gelegen op A-locatie in het centrum van Borne aan de Nieuwe Markt. In dezelfde winkelstraat zijn thans gevestigd de Lidl en een aantal andere nationaal bekende ketens zoals de Hema, Tuunte Fashion, Hans Anders, Kruidvat en DA.

Naast een aantal nationaal bekende ketens staat Borne bekend om haar diverse aanbod van lokale en regionale winkelbedrijven. Deze unieke combinatie van zowel landelijke als lokale winkels trekt publiek uit de gehele regio. De gemakkelijke bereikbaarheid via de Rijksweg A1 draagt hier eveneens aan bij. Door onder andere deze regionale aantrekkingskracht kent Borne thans een laag leegstandspercentage.

Parkeren:
In de omgeving is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Er kan in het centrum gratis geparkeerd worden. Er is een “blauwe zone” van kracht.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 975 p.m.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1995
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Nieuwe Markt 10
Plaats Borne
Provincie Overijssel
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Winkelruimte

Oppervlakte 45 m²
Oppervlakte verkoop vloer 45 m²
Horeca toegestaan ja

Energie

Energielabel B
Energielabel index 1.07
Energielabel einddatum 2028-04-17

Onderhoud

Onderhoud binnen Uitstekend
Onderhoud buiten Uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de winkelruimte

Nieuwe Markt 10, 7622 DD, Borne

Locatie

Nieuwe Markt 10, 7622 DD, Borne

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.