>

Lipperkerkstraat 19 , 7511 CT, Enschede

 • A
€ 115.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.

Omschrijving

TE KOOP - COMMERCIËLE RUIMTE Voor de verkoop bieden wij u aan, een commerciële ruimte van ca. 60 m² nabij het centrum van Enschede aan de Lipperkerkstraat 19. Het object is in een goede staat van onderhoud en beschikt over een pantry en sanitair. Bij de ruimte...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 60 m²

Downloads

TE KOOP - COMMERCIËLE RUIMTE

Voor de verkoop bieden wij u aan, een commerciële ruimte van ca. 60 m² nabij het centrum van Enschede aan de Lipperkerkstraat 19. Het object is in een goede staat van onderhoud en beschikt over een pantry en sanitair. Bij de ruimte behoort tevens een eigen parkeerplek op afgesloten terrein.
Het object ligt op steenworpafstand van het kernwinkelgebied van Enschede. Aan de Lipperkerkstraat wordt hard gewerkt aan een vernieuwde uitstraling, Project Hoog en Droog draagt zijn steentje hier zeker aan bij. Het is een gekleurde en gevarieerde straat, waarin cultuurhistorie een centrale plek heeft en zal behouden. De winkelruimte bevindt zich hier middenin op een mooie open locatie.

Bestemmingsplan:
“De Bothoven 2016” met als enkelbestemming “Gemengd-2” en functieaanduiding “Detailhandel” (zie bijlage).

Kadastraal:
Enschede D 14915 A4 (commerciële ruimte)
Enschede M 14915 A28 (parkeerplaats)

Bouwjaar:
2010

Indeling en oppervlakte(en):
De totale oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 60 m², volledig gesitueerd op de begane grond. Het object bestaat uit een winkelruimte met achterin een pantry, sanitair en kantoor-/opslagruimte.

De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

- CV (gas) installatie met radiatoren
- Pantry
- Toilet
- Gestucte plafonds en wanden
- PVC vloer
- Glas in lood ramen in de front
- 1 eigen parkeerplek op afgesloten terrein
- Energielabel A

Koopsom:
€ 115.000,-- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Vereniging van Eigenaars:
Onder de koopsom vallen zowel de commerciële ruimte als de parkeerplaats, beide worden verkocht in de vorm van appartementsrechten binnen de VvE “Hoog en Droog, Lipperkerkstraat 13-23”.
De maandelijkse bijdrage aan de VvE voor dit object bedraagt circa € 95,-- per maand, afhankelijk van de jaarlijkse begroting. Onder andere onderhoud, schoonmaak van algemene ruimtes en de verzekering van het complex worden hiermee gefinancierd.
De VvE stukken zijn op aanvraag in te zien.

Bereikbaarheid:
Het object is zowel met eigen als met openbaar vervoer goed te bereiken. De op- en afrit van de A35 is op circa 4 kilometer rijafstand gelegen, waardoor u binnen 10 minuten op de snelweg rijdt. Op korte loopafstand is een bushalte aanwezig, welke in directe verbinding staat met het centraal NS-station en het centrum van Enschede.

Omgevingsfactoren / Locatieaanduiding:
Het object is gelegen aan de oostzijde van het stadscentrum van Enschede en is gelegen tussen de Oldenzaalsestraat en de Oliemolensingel.
In de nabije omgeving zijn verschillende winkels en dienstverleners gevestigd, zoals onder andere ADA, BroodjeNu en enkele kapperszaken. Boven de winkelruimte bevinden zich appartementen.

Parkeren:
Bij de unit behoort één parkeerplaats. Deze parkeerplaats is afgesloten middels een slagboom en is alleen voor huurders van de woningen en commerciële panden toegankelijk. Tevens is in de straat voldoende gratis parkeergelegenheid voor kort parkeren.

Aanvaarding:
Aanvaarding per direct.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.

Milieubodemgesteldheid:
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 115.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2010
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Lipperkerkstraat 19
Plaats Enschede
Provincie Overijssel
Land Nederland
Ligging

  Winkelruimte

  Oppervlakte 60 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 50 m²

  Energie

  Energielabel A
  Energielabel index 0.75
  Energielabel einddatum 2027-09-27

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Lipperkerkstraat 19, 7511 CT, Enschede

  Locatie

  Lipperkerkstraat 19, 7511 CT, Enschede

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.