>

Haverstraatpassage 64 , 7511 EX, Enschede

  € 22.500 p.j.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Omschrijving

  Te huur een representatieve winkelruimte met een karakteristieke uitstraling, gelegen in het kernwinkelgebied aan één van de oudste winkelstraten van Nederland, de Haverstraatpassage. De winkelruimte is geheel gelegen op de begane grond. De Haverstraatpassage...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 143 m²

  Bedrijfstakken in

  Downloads

  Te huur een representatieve winkelruimte met een karakteristieke uitstraling, gelegen in het kernwinkelgebied aan één van de oudste winkelstraten van Nederland, de Haverstraatpassage. De winkelruimte is geheel gelegen op de begane grond.
  De Haverstraatpassage kenmerkt zich door met name lokale winkels uit verschillende branches. Nabij gelegen winkels zijn bijvoorbeeld Juwelier Koelink, ETN Saladebar, Van der Poel en de Broodbode.

  Bestemmingsplan:
  “Binnenstad 2016” met als hoofdbestemming “detailhandel”.

  Kadastraal:
  Gemeente Enschede, Sectie B, Nummer 4684.

  Indeling en oppervlakte(en):
  De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 143 m² (BVO) en is geheel gelegen op de begane grond.

  De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

  Het object wordt casco verhuurd en in huidige staat opgeleverd.

  Centrum Enschede :

  Als gastvrije winkelstad heeft Enschede het meest veelzijdige winkelaanbod in Oost-Nederland. Je kunt dan ook verrassend goed winkelen in de grootste winkelstad van het oosten. Naast de grote (inter)nationale ketens, zoals Zara, Mango en Primark , vind je in de kleinere winkelstraten de lokale parels van de stad.

  De grootste warenmarkt van het land, die elke zaterdag wordt gehouden op het Van Heekplein in Enschede, trekt vele bezoekers vanuit de hele regio en van ver over de Duitse grens. Ook zijn de winkels op zondag geopend.

  Huurprijs:
  € 22.500,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

  Huurtermijn:
  5 jaar.

  Verlengingstermijn:
  Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

  Opzegtermijn:
  12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

  BTW:
  Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

  Zekerheidsstelling:
  Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

  Indexering:
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

  Bereikbaarheid:
  Het object is gelegen in het voetgangersgebied, dat onderdeel uitmaakt van het levendige stadscentrum van Enschede. Het object is per auto en per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het NS- en busstation liggen op loopafstand (circa 5 minuten).

  Tot 11.00 uur ’s ochtends is het winkelgebied toegankelijk voor auto-/vrachtverkeer.

  Locatieaanduiding / Omgevingsfactoren:
  De winkelruimte ligt op goede stand in het kernwinkelgebied van Enschede. De Haverstraatpassage kenmerkt zich door haar diversiteit aan winkels. Nabij zijn onder andere gevestigd de Broodbode, Koelink Juwelier, Van der Poel, Blue Sakura en Bakker Bart. De Haverstraatpassage is tevens één van de verbindingsstraten tussen de Oude Markt en het top A1 winkelgebied.

  Parkeren:
  De parkeervoorzieningen in het centrum zijn goed te noemen. In de nabije omgeving zijn de Irenegarage, parkeergarage Stationsplein en de H.J. van Heekgarage gelegen, daarnaast is er voldoende mogelijkheid tot (betaald) parkeren op de openbare parkeerterreinen in de directe omgeving.

  Aanvaarding:
  Aanvaarding in overleg.

  Voorbehoud:
  Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 22.500 p.j.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie winkelruimte
  Bouwjaar 1906
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Haverstraatpassage 64
  Plaats Enschede
  Provincie Overijssel
  Land Nederland
  Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

  Winkelruimte

  Oppervlakte 143 m²
  Oppervlakte verkoop vloer 143 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Goed
  Onderhoud buiten Goed

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de winkelruimte

  Haverstraatpassage 64, 7511 EX, Enschede

  Locatie

  Haverstraatpassage 64, 7511 EX, Enschede

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie