>

Haerstraat 43 , 7573 AN, Oldenzaal

 • A
€ 74.000 p.j.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.

Omschrijving

TE HUUR KARAKTERISTIEKE KANTOORVILLA Wegens verhuizing van de huidige gebruiker bieden wij u voor de verhuur aan deze authentieke en zeer fraaie vrijstaande kantoorvilla, gelegen op een prominente zichtlocatie aan de Haerstraat 43 te Oldenzaal. De kantoorruimte ...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 503 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

TE HUUR KARAKTERISTIEKE KANTOORVILLA

Wegens verhuizing van de huidige gebruiker bieden wij u voor de verhuur aan deze authentieke en zeer fraaie vrijstaande kantoorvilla, gelegen op een prominente zichtlocatie aan de Haerstraat 43 te Oldenzaal. De kantoorruimte heeft een moderne inrichting/afwerking en het opleveringsniveau voldoet aan de eisen en wensen die een kantoorgebruiker kan stellen in de huidige tijd. Het pand is voorzien van een warmtepomp en derhalve gasloos en hoogwaardig geïsoleerd.

Het object is gesitueerd op een prominente en herkenbare zichtlocatie aan een drukke doorgaande straat, op loopafstand van het NS treinstation en het stadscentrum van Oldenzaal. Tevens biedt de karakteristieke kantoorvilla ruim parkeren op eigen terrein, in totaliteit 15 parkeerplaatsen.

Deze unieke kantoorruimte biedt uw onderneming een inspirerende omgeving, waarin u uw onderneming goed kunt presenteren en laten groeien en u uw werknemers een creatieve en inspirerende werkplek kunt aanbieden.

Bestemmingsplan:
“Stationspark Oldenzaal Centraal – deelgebied Stationsplein” met als enkelbestemming ‘gemengd’ met functieaanduiding ‘specifiek vorm van gemengd – zakelijke maatschappelijk’ (zie bijlage).

Kadastraal:
Gemeente Oldenzaal, Sectie D, Nummers 1648, 1650 en 1651

Bouwjaar:
Oorspronkelijk 1953, gerenoveerd/gemoderniseerd 2012 - 2019.

Indeling en oppervlakte(en)
De totale oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 503 m² en is als volgt onderverdeeld:

ca. 175 m² kantoorruimte op de begane grond
ca. 165 m² kantoorruimte op de 1e verdieping
ca. 145 m² kantoorruimte op de 2e verdieping
ca. 18 m² opslagruimte in de kelder.
Totaal ca. 503 m²

De centrale entree in combinatie met een open werkvloer, 1 spreekkamer, toiletten en neven-/opslagruimte bevindt zich op de begane grond.

De eerste verdieping is via een ruime open centrale trap bereikbaar en heeft eveneens een open werkvloer, met 2 spreekkamers, een grote open keuken en balkon.

De tweede verdieping is eveneens bereikbaar via een open trap en kent eveneens een open werkvloer met 2 stilteruimten.

De kantoorruimte kent rondom veel daglicht toetreding en beschikt tevens over een achter-entree vanuit het bijbehorende parkeerterrein, alsmede een kleine kelderruimte.

Overname - Inventaris:
Bij serieuze interesse bestaat de mogelijkheid tot overname (van een deel) van de bestaande kantoorinventaris, tegen nader overeen te komen condities.

Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

- Warmtepomp met vloerverwarming en WTW installatie
- Topkoeling in de kantoorruimten
- Led - verlichting
- Pantry - per verdieping
- Inbouwkasten – per verdieping
- Ruim daglichttoetreding rondom
- Alarminstallatie
- Toiletten D+H op de begane grond
- Separate opslagruimte
- 15 parkeerplaatsen op eigen terrein

Huurprijs:
€ 74.000,-- per jaar, te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
€ 365,-- per maand, te vermeerderen met btw. De servicekosten zijn o.a. voor tuinonderhoud, vastgoedonderhoud/glasbewassing en onderhoud goten, alsmede ad hoc werkzaamheden.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Door haar ligging aan de rand van het centrum en nabij uitvalswegen is de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer goed te noemen. Het centraal treinstation, alsmede het busstation van Oldenzaal liggen op 1 minuut loopafstand. Uniek is het feit, dat u en uw collega’s binnen 5 minuten naar het stadshart van Oldenzaal wandelen.

De Rijkssnelweg A1, richting Amsterdam en Berlijn, is gelegen op circa 3 minuten rijafstand. Ook lokale uitvalswegen naar omliggende plaatsen, zoals Enschede, Hengelo, Losser en Denekamp zijn direct en goed bereikbaar.

Omgevingsfactoren:
De locatie is gemengd, zowel wonen als werken in de directe omgeving. Er staan naast woningen diverse kantoren in de omgeving, alsmede het gezondheidscentrum Oldenzaal en de poliklinieken Oldenzaal Medisch Spectrum. Overige voorzieningen zoals o.a. winkels en scholen zijn op loop-/fietsafstand afstand gelegen.

Parkeren:
Voldoende mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein. In totaliteit beschikt de kantoorvilla over 15 parkeerplaatsen op eigen terrein. In de directe omgeving zijn tevens voldoende openbare parkeerplaatsen, gesitueerd bij het NS treinstation.

Aanvaarding:
Aanvaarding in goed overleg, met als uitgangspunt dat de huidige gebruiker vervangende kantoorruimte heeft gevonden.

Voorbehoud
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 74.000 p.j.
Servicekosten € 365 per maand
Servicekosten BTW belast Ja
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1953
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Haerstraat 43
Plaats Oldenzaal
Provincie Overijssel
Land Nederland
Ligging

  >Kantoor

  Oppervlakte 503 m²

  Parkeerplaatsen

  Niet-overdekt aantal 15

  Energie

  Energielabel A
  Energielabel einddatum 2030-06-29

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Haerstraat 43, 7573 AN, Oldenzaal

  Locatie

  Haerstraat 43, 7573 AN, Oldenzaal

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie