>

Berfloweg 39 , 7553 JM, Hengelo

 • C
€ 595.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.

Omschrijving

TE KOOP - WOONHUIS MET DIVERSE BEDRIJFSRUIMTEN Voor de verkoop bieden wij u aan een binnenstedelijke bedrijfswoning met enkele schuren/bedrijfsruimten, ondergrond en erf, gelegen aan de Berfloweg 39 te Hengelo (O). Het woonhuis bestaat onder andere uit 5...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 369 m²

Downloads

TE KOOP - WOONHUIS MET DIVERSE BEDRIJFSRUIMTEN

Voor de verkoop bieden wij u aan een binnenstedelijke bedrijfswoning met enkele schuren/bedrijfsruimten, ondergrond en erf, gelegen aan de Berfloweg 39 te Hengelo (O).

Het woonhuis bestaat onder andere uit 5 slaapkamers, een volledig nieuwe keuken en een kelder. Verder beschikt het object over meerdere garageboxen, twee grote werkplaatsen en gedeeltelijk een overkapping. Het object biedt daardoor uitstekende mogelijkheden tot het uitoefenen en faciliteren van bijvoorbeeld een ambachtelijk kleinbedrijf, ZZP’ers in de bouw en bijvoorbeeld een koeriersbedrijf.

De bedrijfswoning is gelegen te midden in de woonwijk “Berflo Es” aan de rand van het centrum van Hengelo op een ruim perceel. De bereikbaarheid voor zowel eigen als openbaar vervoer is zeer goed.

Bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan ter plaatse luidt “Hengelo Zuid – Berflo Es e.o.” met als enkelbestemming “Bedrijf” en functieaanduiding “bedrijfswoning” (zie bijlage).

Kadastraal:
Gemeente Hengelo (O)
Sectie S
Nummers 493 en 543
Gezamenlijk groot 2.330 m²

Bouwjaar:
Oorspronkelijk begin 19e eeuw , waarna meerdere verbouwingen.

Indeling en oppervlakte(n) woonhuis (238 m²):
De totale oppervlakte van het onderhavige woonhuis bedraagt circa 238 m² en is als volgt onderverdeeld:

Begane grond (121 m²) + schuur/berging (30 m²):
Via de ruime entree zijn de woonkamer, eetkamer en nieuwe keuken te bereiken. Verder bevinden zich op de begane grond een kantoor, slaapkamer, bijkeuken, toilet en de eerste badkamer voorzien van een ligbad en inloopdouche. Via de bijkeuken zijn de aaneengesloten overkapping en berging te bereiken.

1e verdieping (80,2 m²):
Via de met marmeren beklede trap komt u op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 4 slaapkamers en de tweede badkamer, voorzien van een toilet en inloopdouche. Via raampartijen in combinatie met Velux dakramen betreedt veel daglicht de gehele bovenverdieping. Ook beschikt de verdieping over airconditioning, een ruime overloop en een balkon.

Algemeen + kelder:
Rondom het huis bevindt zich de ruime tuin, de grote oprit en een terras met overkapping. Aangrenzend staat een ruime schuur (30 m²) voorzien van een waterpunt. Het huis beschikt tevens over een kelderruimte ter grootte van ca. 7 m².

Indeling en oppervlakten bedrijfsruimte (399 m²):
De totale oppervlakte van de bedrijfsruimten bedraagt circa 399 m² en bestaat uit o.a. 2 garageboxen, een showroom-/kantoorruimte in combinatie met een opslag-/bedrijfsruimte, een overkapping en een en een opslag-/bedrijfsruimte c.q. werkplaats v.v. een inpandig kantoortje.

2 Garageboxen, showroom en bedrijfsruimte (circa 162 m²):
Achter het woonhuis vindt u als eerste een grote garage. De garage bestaat uit twee garageboxen, een showroom en een werkplaats Beide boxen zijn voorzien van een overheaddeur en zijn geschikt voor het stallen van bijvoorbeeld een auto. De showroom is toegankelijk via twee separate loopdeuren. De opslag-/bedrijfsruimte is voorzien van twee overheaddeuren.

Werkplaats (circa 172 m²):
Achterin het terrein van de bedrijfswoning staat de grote werkplaats. De werkplaats is voorzien van een overheaddeur, een kleine kantoorruimte met eigen g/w/e aansluiting en een toilet.

Overkapping (circa 35 m²):
Tussen de twee bedrijfsruimten staat een grote overkapping met veel bergruimte.

* Het geheel is duidelijk weergegeven in de plattegronden bijgevoegd in de bijlage.

Het object wordt opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

Woonhuis:
- Eigen aansluitingen nutsbedrijven (g/w/e)
- Deels CV (gas) installatie met radiatoren; deels vloerverwarming; ketel in 2023 vervangen
- Nieuwe keuken (6 jaar oud) met o.a. inductie (5 pits) en oven
- 2 badkamers o.a. v.v. douche, bad, toilet, waarvan 1 gesitueerd op de begane grond
- Airconditioning op de 1e verdieping
- Velux dakramen
- Camerabewaking - bestaand
- Deels terrazzo vloeren
- 16 Zonnepanelen

Bedrijfsruimten:
- Eigen aansluitingen nutsbedrijven (g/w/e)
- Toilet
- Overheaddeuren
- Deels geïsoleerd

Koopsom:
€ 595.000,-- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Milieubodemgesteldheid - Bijzonderheden:
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

Er is een meetrapport beschikbaar van de opstallen, alsmede een verkennend bodemonderzoek uit 2010. Deze kunnen op aanvraag worden toegezonden.

Bereikbaarheid:
Het object is zeer goed te bereiken met zowel het eigen als openbaar vervoer. Het NS trein- en busstation alsmede het kernwinkelapparaat van Hengelo (O) is op circa 600 meter loopafstand. De uitvalswegen naar omliggende steden en dorpen zijn goed en vlot te bereiken.

Locatie-/omgevingsfactoren:
Het object is gelegen in de wijk Berflo Es. Deze wijk ligt in het zuidelijk deel van Hengelo en nabij de herontwikkeling Hart van Zuid. In de wijk bevinden zich voornamelijk woningen en enkele bedrijven. Naast de bedrijfswoning zijn onder andere een autobedrijf en een dansstudio gevestigd.

Parkeren:
Op eigen terrein is, onder andere in de garageboxen en op het bijbehorende deels bestraatte buitenterrein, ruim voldoende parkeerruimte, opslagruimte en mogelijkheden voor laden en lossen.

Aanvaarding:
Aanvaarding op korte termijn in goed overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 595.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Berfloweg 39
Plaats Hengelo
Provincie Overijssel
Land Nederland
Ligging

  Bedrijfsruimte

  Bedrijfshal oppervlakte 369 m²

  Energie

  Energielabel C
  Energielabel einddatum 2034-02-26

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de bedrijfsruimte

  Berfloweg 39, 7553 JM, Hengelo

  Locatie

  Berfloweg 39, 7553 JM, Hengelo

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.