Bedrijfsmakelaar Hengelo

Ben je op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Hengelo? Dan ben je bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in Enschede bedienen we heel Twente en helpen wij je graag met jouw vastgoedvraagstuk. Of je nu op zoek bent naar een (nieuw) bedrijfspand in Hengelo, een taxatie van je huidige bedrijfsruimte wilt aanvragen, of je huidige pand wilt verkopen/verhuren; wij staan voor je klaar!

Over Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars

Bij Snelder Ziljstra Bedrijfsmakelaars hebben we oog voor jouw unieke situatie. Onze bedrijfsmakelaars gebruiken graag hun kennis om jou te helpen bij het vinden van het ideale bedrijfspand in Hengelo voor jouw bedrijf of onderneming. Met hun jarenlange ervaring helpen onze bedrijfsmakelaars jou door het gehele proces: van zoekopdracht tot aankoop.

Naast het vinden van een geschikte bedrijfsruimte in Hengelo, helpen we je ook met een taxatie van jouw bedrijfspand, Onze taxateurs zijn ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en werken conform internationale en Europese taxatiestandaarden.

Bedrijfsmakelaar Hengelo

Bedrijfspand Hengelo

Ben je op zoek naar een bedrijfspand in Hengelo? In Hengelo zijn veel geschikte locaties voor jouw bedrijfspand. Zo hebben wij in ons aanbod diverse panden in het centrum en op industrieterreinen. Wil je een bedrijfspand huren of een bedrijfspand kopen, dan zit je bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars goed. Wij helpen je graag met het vinden van een bedrijfspand dat bij jou en jouw bedrijf past.

Bekijk hier ons actuele aanbod bedrijfspanden in Hengelo

Bedrijfsmakelaar Hengelo

Winkelruimte Hengelo

Hengelo is een leuke stad met een gezellig centrum en grote diversiteit aan winkels. Wil je een winkel openen in Hengelo en ben je op zoek naar een geschikte winkelruimte? Bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars helpen we je graag met de zoektocht naar een winkelruimte in Hengelo die perfect bij jouw wensen aansluit.

Bekijk hier ons actuele aanbod winkelruimtes in Hengelo

Bedrijfsmakelaar Hengelo

Kantoorruimte Hengelo

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Hengelo? Wij hebben een ruim aanbod kantoorpanden in Hengelo. Zo is er altijd wel een pand dat bij jouw onderneming past! Onze bedrijfsmakelaars helpen je graag bij het vinden van een geschikt pand.

Bekijk hier ons actuele aanbod van kantoorruimtes in Hengelo

Maak kennis met ons team

Rob Temmink Rob Temmink
Rob Temmink Rob Temmink

Bedrijfsmakelaar

Elizabeth Molema Elizabeth Molema
Elizabeth Molema Elizabeth Molema

Bedrijfsmakelaar

Drs. Alexander Engelbertink RT Drs. Alexander Engelbertink RT
Drs. Alexander Engelbertink RT Drs. Alexander Engelbertink RT

Bedrijfsmakelaar

Roy Duijn RT Roy Duijn RT
Roy Duijn RT Roy Duijn RT

Bedrijfsmakelaar