"Waarom wachten tot de crisis voorbij is?"

Geschreven door Rob Temmink op 14 oktober 2020

In deze rare tijd je bedrijf uitbreiden of een onderneming starten? Er zijn veel ondernemers die het 'gewoon' doen. Uit de Trendrapportage van de Kamer van Koophandel blijkt dat het aantal startende ondernemingen in de afgelopen 4 maanden hoger is dan in dezelfde periode vorig jaar. In de detailhandel is het hoogste groeipercentage waarneembaar (42 procent).

Ook in Twente zijn er dappere ondernemers die juist nu uitbreiden of starten. Broer en zus Maarten en Henrike ten Voorde openen binnenkort de zesde vestiging van de bekende damesmodezaak Guts & Gusto, ondanks dat de fysieke winkels nu minder worden bezocht. Ze vertellen dat ze voorzichtiger zijn, maar wel willen blijven groeien.

Brigitte Brus opende vorige week de deuren van haar cosmeticawinkel Homeostase. Zij geeft aan dat we juist nu behoefte hebben aan tijd en aandacht voor onszelf. Mensen kunnen hier terecht voor behandelingen, maar ook voor diverse verzorgingsproducten, tassen, sjaals en sieraden.

Onze winkelmakelaar Rob Temmink heeft de verhuur van Guts & Gusto en Homeostase begeleid. Wil jij ook verhuizen, uitbreiden of starten met jouw onderneming? Rob denkt graag mee over de mogelijkheden!

Lees hier het volledige artikel in de Tubantia

Rob Temmink
Neem contact op met Rob

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Rabo House in Oldenzaal wordt online geveild

Rabo House in Oldenzaal wordt online geveild

Het voormalig kantoor van de Rabobank in Oldenzaal wordt online geveild. Een grootschalig en zeer representatief kantoorgebouw, gelegen aan de Lossersestraat 2-2a in Oldenzaal. De...
Verhuurde woningen: is het nog wel rendabel?

Verhuurde woningen: is het nog wel rendabel?

Binnen ons werkveld komt vaak de vraag “verhuurde woningen, is dat nog wel rendabel?” Deze vraag is dan ook niet geheel misplaatst met de onzekerheden...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie