Van der Poel naar MIRO center Enschede

Geschreven door Rob Temmink op 28 augustus 2023

Van der Poel naar MIRO center Enschede

ENSCHEDE – Na of tijdens het winkelen een ijsje op de vuist. Bezoekers van het MIRO center kunnen erop rekenen vanaf volgend jaar! Van der Poel IJs opent begin 2024 haar zevende vestiging, en wel in Enschede-Oost.

Met de komst van Van Der Poel wordt de diversiteit van aanbod bij het MIRO center opnieuw uitgebreid. Recentelijk opende fietsenwinkel.nl en verhuisde Intertoys binnen het winkelcentrum naar een groter pand om een XL winkel te kunnen openen. Ook Hema opende dit jaar haar deuren.

Twents IJs

Van der Poel IJs had reeds 6 vestigingen in Twente en daarbuiten. In december vorig jaar kondigde Pieter van der Poel, die het Hengelose familiebedrijf samen met zijn zus Meike runt, reeds uitbreidingsplannen aan. Toen werd bekend dat de ijsproducent vanaf 2023 hun ijs zou gaan produceren in een nieuwe fabriek in Borne.

Begeleiding/transactie

Rob Temmink van Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars begeleidde de transactie namens de verhuurder, Nieuwgeluk Real Estate. Rob: “Met Van der Poel voegt zich een leuke huurder toe aan het succesvolle en reeds complete aanbod in het Miro Center.”

Miro Center

Het Miro Center is een zeer ruim opgezet winkelcentrum met een eigen, groot en gratis parkeerterrein. De winkels zijn 7 dagen per week geopend en er is vertegenwoordiging vanuit bijna alle branches. Denk aan Albert Heijn XL, Aldi, C&A, Action, Blokker, Ter Stal, maar ook De Viszaak, Restaurant Zin en nu dus Van der Poel IJs. “De eigenaar van MIRO focust zich bewust op kwalitatieve toevoegingen in het centrum. Er is een zo breed mogelijke vertegenwoordiging, waardoor het doen van de dagelijkse boodschappen gecombineerd kan worden met funshoppen,” aldus Rob Temmink.

Van der Poel naar MIRO center Enschede
Rob Temmink
Neem contact op met Rob

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
TEX Buitengewoon brengt vrije sector huurwoningen naar het hart van Enschede

TEX Buitengewoon brengt vrije sector huurwoningen naar het hart van Enschede

Enschede – TEX Buitengewoon biedt vanaf 2025 stedelijk wonen in Enschede, op een groene, gezellige en duurzame plek aan de rand van het centrum....
Rabo House in Oldenzaal wordt online geveild

Rabo House in Oldenzaal wordt online geveild

Het voormalig kantoor van de Rabobank in Oldenzaal wordt online geveild. Een grootschalig en zeer representatief kantoorgebouw, gelegen aan de Lossersestraat 2-2a in Oldenzaal. De...
Bekijk overzicht