Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten

Geschreven door Roy Duijn RT op 13 maart 2023

In de regio Twente is er in 2022 sprake van een kwalitatief en kwantitatief tekort aan bedrijfsruimte. Alhoewel het aanbod in Almelo en Hengelo is gestegen, heeft dit niet geleid tot een veel ruimere markt. Vooral de vraag naar kleine bedrijfsruimte is groot. Dit blijkt uit het vandaag verschenen rapport Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten 2023.

Grote belangstelling bedrijfsunits

In Twente was er in 2022 grote belangstelling naar bedrijfsruimte kleiner dan 500 m². Zo was het project Usselerhalte in Enschede met 36 bedrijfsunits binnen één maand uitverkocht. De vraag naar deze bedrijfsruimte zal waarschijnlijk licht afnemen in 2023 in Twente.

Opmars logistiek vastgoed

In Almelo vindt er nieuwbouw plaats op het Businesspark XL ten behoeve van logistieke dienstverleners. De groei van de logistieke sector op dit park laat de potentie van logistiek vastgoed zien in heel de regio Twente.

Bekijk hier de volledige rapportage

Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtemarkten
Roy Duijn RT
Neem contact op met Roy

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Rabo House in Oldenzaal wordt online geveild

Rabo House in Oldenzaal wordt online geveild

Het voormalig kantoor van de Rabobank in Oldenzaal wordt online geveild. Een grootschalig en zeer representatief kantoorgebouw, gelegen aan de Lossersestraat 2-2a in Oldenzaal. De...
Verhuurde woningen: is het nog wel rendabel?

Verhuurde woningen: is het nog wel rendabel?

Binnen ons werkveld komt vaak de vraag “verhuurde woningen, is dat nog wel rendabel?” Deze vraag is dan ook niet geheel misplaatst met de onzekerheden...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie