G naar beter; Snelder Zijlstra Makelaars introduceert het verduurzamingsrapport

Geschreven door Niek Geerdink RM/RT op 9 oktober 2023

Nieuw bij Snelder Zijlstra Makelaars: Het verduurzamingsrapport! Een kant en klaar rapport waarin je ziet welke verduurzamingsmogelijkheden er zijn én wat je kunt doen om een woning energiezuiniger te maken. Bovendien geeft ons verduurzamingsrapport in één oogopslag weer welke aanpassingen en investeringen nodig zijn om tot een beter energielabel te komen en wat dit met de woningwaarde doet. Van G naar beter!

Inzicht

Onderzoek heeft uitgewezen dat kopers meer willen betalen voor een energiezuinig huis. Na een energiesprong (bijvoorbeeld van G naar C) is een woning namelijk gemiddeld 8,3% meer waard!

Voor kopers kan het rapport dus doorslaggevend zijn bij de koopbeslissing, omdat zij direct inzicht hebben in wat de mogelijkheden voor verduurzaming zijn.

Gratis service bij verkoop

Als je van plan bent om te verhuizen zit je er meestal niet op te wachten om jouw – te verkopen – woning nog te gaan verduurzamen. Des te meer reden om potentiële kopers te laten zien wat de verduurzamingsmogelijkheden van jouw woning zijn én wat dit oplevert. Een (laag) energielabel kan bovendien onzekerheid geven bij de verkoop van je huis. Deze onzekerheid nemen wij, middels ons rapport, weg bij jou én de potentiële kopers.

Inhoud

Bij elke woning die we in aanbod hebben, kan er kosteloos een verduurzamingsrapport worden opgevraagd. Een stukje service!

Het rapport bevat onder andere:

  • Het verwachte gas- en elektraverbruik inclusief de kosten, zowel voor als na verduurzaming
  • De verduurzamingsmogelijkheden gespecificeerd op jouw woning
  • De kosten van deze verduurzamingsmogelijkheden, inclusief eventuele subsidies
  • De verwachte labelstijging én waardestijging van de woning

De verwachte kansen om een woning te verduurzamen zijn samengevat op basis van automatisch verzamelde kenmerken van de betreffende woning. Raadpleeg altijd een professioneel bedrijf voor een definitief verduurzamingsrapport.

G naar beter; Snelder Zijlstra Makelaars introduceert het verduurzamingsrapport
Niek Geerdink RM/RT
Neem contact op met Niek

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
TEX Buitengewoon brengt vrije sector huurwoningen naar het hart van Enschede

TEX Buitengewoon brengt vrije sector huurwoningen naar het hart van Enschede

Enschede – TEX Buitengewoon biedt vanaf 2025 stedelijk wonen in Enschede, op een groene, gezellige en duurzame plek aan de rand van het centrum....
Rabo House in Oldenzaal wordt online geveild

Rabo House in Oldenzaal wordt online geveild

Het voormalig kantoor van de Rabobank in Oldenzaal wordt online geveild. Een grootschalig en zeer representatief kantoorgebouw, gelegen aan de Lossersestraat 2-2a in Oldenzaal. De...
Bekijk overzicht