G naar beter; Snelder Zijlstra Makelaars introduceert het verduurzamingsrapport

Geschreven door Niek Geerdink RM/RT op 9 oktober 2023

Nieuw bij Snelder Zijlstra Makelaars: Het verduurzamingsrapport! Een kant en klaar rapport waarin je ziet welke verduurzamingsmogelijkheden er zijn én wat je kunt doen om een woning energiezuiniger te maken. Bovendien geeft ons verduurzamingsrapport in één oogopslag weer welke aanpassingen en investeringen nodig zijn om tot een beter energielabel te komen en wat dit met de woningwaarde doet. Van G naar beter!

Inzicht

Onderzoek heeft uitgewezen dat kopers meer willen betalen voor een energiezuinig huis. Na een energiesprong (bijvoorbeeld van G naar C) is een woning namelijk gemiddeld 8,3% meer waard!

Voor kopers kan het rapport dus doorslaggevend zijn bij de koopbeslissing, omdat zij direct inzicht hebben in wat de mogelijkheden voor verduurzaming zijn.

Gratis service bij verkoop

Als je van plan bent om te verhuizen zit je er meestal niet op te wachten om jouw – te verkopen – woning nog te gaan verduurzamen. Des te meer reden om potentiële kopers te laten zien wat de verduurzamingsmogelijkheden van jouw woning zijn én wat dit oplevert. Een (laag) energielabel kan bovendien onzekerheid geven bij de verkoop van je huis. Deze onzekerheid nemen wij, middels ons rapport, weg bij jou én de potentiële kopers.

Inhoud

Bij elke woning die we in aanbod hebben, kan er kosteloos een verduurzamingsrapport worden opgevraagd. Een stukje service!

Het rapport bevat onder andere:

  • Het verwachte gas- en elektraverbruik inclusief de kosten, zowel voor als na verduurzaming
  • De verduurzamingsmogelijkheden gespecificeerd op jouw woning
  • De kosten van deze verduurzamingsmogelijkheden, inclusief eventuele subsidies
  • De verwachte labelstijging én waardestijging van de woning

De verwachte kansen om een woning te verduurzamen zijn samengevat op basis van automatisch verzamelde kenmerken van de betreffende woning. Raadpleeg altijd een professioneel bedrijf voor een definitief verduurzamingsrapport.

G naar beter; Snelder Zijlstra Makelaars introduceert het verduurzamingsrapport
Niek Geerdink RM/RT
Neem contact op met Niek

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Hypotheek afsluiten in 2024? Dit zijn de belangrijkste veranderingen

Hypotheek afsluiten in 2024? Dit zijn de belangrijkste veranderingen

De regels voor een hypotheek veranderen per 1 januari 2024. Deze wijzigingen kunnen impact hebben op je maximale hypotheek. Onze hypotheekadviseur Maarten Heutink neemt de belangrijkste...
Investering vanuit Den Haag: ruim 11 miljoen euro voor versnelde woningbouw in Overijssel

Investering vanuit Den Haag: ruim 11 miljoen euro voor versnelde woningbouw in Overijssel

Voor het versneld bouwen van nieuwe woningen ontvangt Overijssel meer dan 11 miljoen euro vanuit Den Haag. Dit budget is bestemd om woningbouwprojecten, die zich al in een vergevorderd...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie