Zeker Zuid, Enschede

Omschrijving

Binnenkort in verkoop! 17 robuuste woningen in het nieuwbouwplan Zeker Zuid!

Zeker Zuid bestaat uit 17 woningen in drie verschillende types. De woningen vallen op door de robuuste uitstraling en de vele subtiele details in het metselwerk. De donkere steensoort aan de plint geeft de woningen een stoere look. De architectuurstijl is ingetogen en ritmisch met heldere volumes. De onderlinge...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Wesselerbrink Noord-West
  1.910 mannen
 • Inwoners Wesselerbrink Noord-West
  2.245 vrouwen
 • Auto's
  0,8 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 136.000,-
 • Inwoners Enschede
  80.488 mannen
 • Inwoners Enschede
  77.652 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.8 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.5 km

Uitgebreide omschrijving

Binnenkort in verkoop! 17 robuuste woningen in het nieuwbouwplan Zeker Zuid!

Zeker Zuid bestaat uit 17 woningen in drie verschillende types. De woningen vallen op door de robuuste uitstraling en de vele subtiele details in het metselwerk. De donkere steensoort aan de plint geeft de woningen een stoere look. De architectuurstijl is ingetogen en ritmisch met heldere volumes. De onderlinge verschillen zitten in het ritme van de ramen, de verticale accenten en de verbijzonderingen in het metselwerk.

Zeker Zuid maakt onderdeel uit van een grotere wijk in het Bijvank, die in zijn geheel is vernieuwd. De onlangs gerealiseerde nieuwbouw is al volop bewoond, dus je hebt alle voordelen van nieuwbouw, maar ook de gezelligheid van een bewoonde buurt. Kenmerkend voor het Bijvank zijn het vele groen en de hechte brinkbuurtjes. De wijk is ruim en groen opgezet met pleintjes waar je elkaar kunt ontmoeten en waar kinderen kunnen spelen bij de speelvoorzieningen. De groene as die dwars door de wijk loopt, is een prachtige plek om te wandelen, te skaten of hard te lopen.

In het plan Zeker Zuid komen woningen met volop leefruimte en speelse variaties in indeling en uitstraling. In een gezellige buurt met volop groen, prachtige volwassen bomen en alle voorzieningen bij de hand. De architect heeft 3 woningtypes ontworpen en deze ontwerpen zijn in grote lijnen af.

Interesse in Zeker Zuid? Schrijf je dan in via de projectwebsite http://www.zekerzuid.nl en geef daar je woonwensen door! Middels déze inschrijving, word je op de hoogte gehouden van dit plan en weet je zeker dat je de start verkoop niet mist!

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio.
Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Aangeboden sinds 9 maanden geleden
Bouw
Locatie
Plaats Enschede
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 403 m³ - 498 m³
Perceeloppervlakte 124 m² - 194 m²
Woonoppervlakte 124 m² - 146 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.