Woolderpark, Woolderpark vrijstaande woningen, bouwnummer: 19, Hengelo 7555 PS Hengelo

7555 PS Hengelo € 384.500 vrij op naam

Omschrijving

Natuur, ruimte, rust, water en groen, maar óók voorzieningen op loopafstand en het centrum van Hengelo binnen handbereik. In Woolderpark heeft u het allemaal ! U woont hier in de luwte van de stad, in een parkachtige omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid. Ideaal voor jonge gezinnen, maar ook een ultieme thuisbasis voor de levensgenieter of juist voor drukke ambitieuze...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Woolde
  860 mannen
 • Inwoners Woolde
  810 vrouwen
 • Auto's
  1,1 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 170.000,-
 • Inwoners Hengelo
  40.475 mannen
 • Inwoners Hengelo
  40.327 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.1 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

Natuur, ruimte, rust, water en groen, maar óók voorzieningen op loopafstand en het centrum van Hengelo binnen handbereik. In Woolderpark heeft u het allemaal ! U woont hier in de luwte van de stad, in een parkachtige omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid. Ideaal voor jonge gezinnen, maar ook een ultieme thuisbasis voor de levensgenieter of juist voor drukke ambitieuze mensen.

Woolderpark ligt aan de populaire westkant van Hengelo waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Binnen vijf minuten bent u in het uitgestrekte landgoed Twickel met zijn prachtige kasteel en kasteeltuinen. Dat is nog eens een achtertuin!

Woolderpark ligt zeer gunstig ten opzichte van de snelwegen A35 en A1. Het treinstation Hengelo Gezondheidspark ligt op slechts 100 meter afstand; makkelijk voor forenzen of studenten! Bijkomend voordeel: over dit traject rijdt alleen de lightrail die niet of weinig geluid voorbrengt.

Uit eten, cultureel avondje, terrasje-doen of winkelen? Binnen 10 minuten fietsen bent u in het centrum van Hengelo. Hier vindt u onder andere vele speciaalzaken, gezellige cafés met terrassen en uitgaansmogelijkheiden zoals bijvoorbeeld de Twee Wezen, Schouwburg Hengelo en het poppodium Metropool.
Supermarkten en scholen vindt u in de nabije omgeving. Huisartsenpost, apotheek en ziekenhuis liggen zelfs om de hoek.

Vrijstaand:
De fraaie, vrijstaande woningen hebben een klassieke architectuur met mooie details zoals de karakteristieke roedeverdelingen. De lichte steenkleur geeft de woningen een vriendelijk karakter. U heeft een woonoppervlak van maar liefst circa 160 m2 en een inhoud van circa 650 m3. U heeft volop vrijheid om uw ideale woning samen te stellen. Een dwarskap of een langskap? Uitbouw, opbouw, erker, garage? Bijna alles kan !

Prijzen vanaf € 362.500,-- tot € 420.500,-- VON. Kaveloppervlaktes van 305 m2 tot 445 m2. Inclusief sanitair en tegelwerk.

De woningen in de 2e fase (bouwnummers 18, 19, 20, 28 en 29) worden gasloos gebouwd. De woningen worden voorzien van een energiemodule van Factory Zero. Deze module bestaat uit een warmtepomp, Warmte Terug Win unit, omvormer en een boiler. Tezamen met het toepassen van triple glas kom je dan naar verwachting uit op EPC 0,4. Mogelijkheid om te komen tot EPC 0,2 of EPC 0,0 door aanbrengen van zonnepanelen.

Dit betreft een collegiale verkoop met Thoma Post Jr. Makelaars Hengelo

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 384.500 vrij op naam
Aangeboden sinds 1 jaar, 4 maanden, 4 dagen geleden
Status Beschikbaar
Bouw
Soort woning eengezinswoning
Soort dak zadeldak
Materiaal van dak pannen
Locatie
Adres Bouwnummer
Plaats Hengelo
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 160 m²
Perceeloppervlakte 310 m²
Indeling
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 5 (4 slaapkamers)
Bergruimte
Schuur/berging aangebouwd steen
Voorzieningen voorzien van verwarmingvoorzien van elektra
Aantal schuren 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.