Woolderpark, Hengelo

€ 249.500 - € 425.000

Omschrijving

Natuur, ruimte, rust, water en groen, maar óók voorzieningen op loopafstand en het centrum van Hengelo binnen handbereik. In Woolderpark heeft u het allemaal ! U woont hier in de luwte van de stad, in een parkachtige omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid. Ideaal voor jonge gezinnen, maar ook een ultieme thuisbasis voor de levensgenieter of juist voor drukke ambitieuze...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Woolde
  860 mannen
 • Inwoners Woolde
  810 vrouwen
 • Auto's
  1,1 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 170.000,-
 • Inwoners Hengelo
  40.475 mannen
 • Inwoners Hengelo
  40.327 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.1 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

Natuur, ruimte, rust, water en groen, maar óók voorzieningen op loopafstand en het centrum van Hengelo binnen handbereik. In Woolderpark heeft u het allemaal ! U woont hier in de luwte van de stad, in een parkachtige omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid. Ideaal voor jonge gezinnen, maar ook een ultieme thuisbasis voor de levensgenieter of juist voor drukke ambitieuze mensen.

Woolderpark ligt aan de populaire westkant van Hengelo waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Binnen vijf minuten bent u in het uitgestrekte landgoed Twickel met zijn prachtige kasteel en kasteeltuinen. Dat is nog eens een achtertuin!

Woolderpark ligt zeer gunstig ten opzichte van de snelwegen A35 en A1. Het treinstation Hengelo Gezondheidspark ligt op slechts 100 meter afstand; makkelijk voor forenzen of studenten! Bijkomend voordeel: over dit traject rijdt alleen de lightrail die niet of weinig geluid voortbrengt.

Uit eten, cultureel avondje, terrasje-doen of winkelen? Binnen 10 minuten fietsen bent u in het centrum van Hengelo. Hier vindt u onder andere vele speciaalzaken, gezellige cafés met terrassen en uitgaansmogelijkheiden zoals bijvoorbeeld de Twee Wezen, Schouwburg Hengelo en het poppodium Metropool.
Supermarkten en scholen vindt u in de nabije omgeving. Huisartsenpost, apotheek en ziekenhuis liggen zelfs om de hoek.

Vrijstaand:
De fraaie, vrijstaande woningen hebben een klassieke architectuur met mooie details zoals de karakteristieke roedeverdelingen. De lichte steenkleur geeft de woningen een vriendelijk karakter. U heeft een woonoppervlak van maar liefst circa 160 m2 en een inhoud van circa 650 m3. U heeft volop vrijheid om uw ideale woning samen te stellen. Een dwarskap of een langskap? Uitbouw, opbouw, erker, garage? Bijna alles kan !

Tweekapper:
De twee-onder-een-kapwoningen zijn, met een woonoppervlak van circa 155 m2 en een inhoud van circa 595 m3, standaard al zeer ruim. Wilt u nog meer ruimte, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra uitbouw van 1,2 m of zelfs 2.4 m. Zo creëert u eenvoudig een enorme woonkeuken om urenlang te kokkerellen en te eten met vrienden.

Semi-bungalow:
Charmante semibungalow met een klassiek, robuust uiterlijk en fraaie, horizontale accenten. Met een woonoppervlak van circa 135 m2 en een inhoud van 560 m3, is de woning zonder meer ruim te noemen. Het bijzondere is dat deze woning het volledige woonprogramma op de begane grond heeft. Wonen, baden, slapen en koken; als u wilt, hoeft u de trap niet op! Op de 1e verdieping heeft u ook nog ruimte genoeg voor logees.

Tweekapper bungalow:
Deze fraaie halfvrijstaande bungalow oogt vriendelijk door de traditionele, lage kap. U heeft een woonoppervlak van circa 105 m2 en een inhoud van circa 445 m3. En handig, zowel de woonkamer en de keuken als de slaapkamer en de badkamer zijn op de begane grond. Krijgt u logees? Op de 1e verdieping heeft u nog een extra kamer !

Geschakelde bungalow:
De klassieke, geschakelde bungalow heeft een woonoppervlak van circa 85 m2 en een inhoud van circa 350 m3. Compact en toch ruim. U heeft een prima woonkamer met ruime, open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Meer heeft u toch niet nodig?

Prijzen vanaf € 249.500,-- tot € 425.000,-- VON. Kaveloppervlaktes van 200 m2 tot 448 m2. Inclusief sanitair en tegelwerk.

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio.
Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 249.500 - € 425.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 4 maanden, 1 weken geleden
Bouw
Locatie
Plaats Hengelo
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 350 m³ - 650 m³
Perceeloppervlakte 200 m² - 448 m²
Woonoppervlakte 85 m² - 160 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.