Bouwkavels 't Vaneker, kavels Landhuizen, Enschede

€ 311.000 - € 506.000

Omschrijving

3 kavels Landhuizen

In ’t Vaneker kun je een huis bouwen op een kavel naar keuze. De grootte van de nieuwe Landhuiskavels varieert van 881 m² tot 983 m². Je vindt in ’t Vaneker rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook sportclubs en scholen op fietsafstand.
‘t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het vrije wonen...

Brochure

Download de brochure van Bouwkavels 't Vaneker, kavels Landhuizen, Enschede.

Download

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Buurtschap Lonneker-West
  615 mannen
 • Inwoners Buurtschap Lonneker-West
  550 vrouwen
 • Auto's
  1,4 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 339.000,-
 • Inwoners Enschede
  80.488 mannen
 • Inwoners Enschede
  77.652 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.8 km
 • Voortgezet onderwijs
  3 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.9 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.9 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1.7 km

Uitgebreide omschrijving

3 kavels Landhuizen

In ’t Vaneker kun je een huis bouwen op een kavel naar keuze. De grootte van de nieuwe Landhuiskavels varieert van 881 m² tot 983 m². Je vindt in ’t Vaneker rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook sportclubs en scholen op fietsafstand.
‘t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het vrije wonen in een Twents landschap en wonen dichtbij de stad samenkomen.

KAVELS 'T VANEKER, WONEN MET UITZICHT OP HET TWENTSE LANDSCHAP!

Binnen een oppervlak van bijna 100 hectare biedt ’t Vaneker alle landschappelijke elementen van Twente. ’t Vaneker, een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede met het zo typisch Twentse coulisselandschap. Houtwallen en bospercelen, afgewisseld met open weiden en bouwland. Riant wonen met altijd een vrij uitzicht!
’t Vaneker: Precies wat je wilt!

In ’t Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij. Ook zijn er diverse historische panden die voor wonen of bedrijvigheid geschikt zijn. En dat alles in het veelzijdige Vaneker. Je vindt er rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook de sportclub op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen.

’t Vaneker is jouw sleutel tot complete vrijheid, in meerdere opzichten. Vrijheid is het ultieme begrip waar mensen wereldwijd naar streven. De vrijheid om je eigen keuzes te maken en je leven naar je eigen inzichten vorm te geven. Natuurlijk wel met respect voor mensen in je omgeving.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Snelder Zijlstra Makelaars, 053-4852222. Caspar Branderhorst kan u aangeven welke kavels nog beschikbaar zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 311.000 - € 506.000
Aangeboden sinds 2 weken, 4 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 5
Aantal vrije eenheden 5
Locatie
Plaats Enschede
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 1 m³ - 1 m³
Perceeloppervlakte 881 m² - 4546 m²
Woonoppervlakte 1 m² - 1 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.