't Vaneker, Enschede

€ 251.000 - € 567.000

Omschrijving

KAVELVERKENNING 16 NIEUWE KAVELS!

Het is zover! Wij organiseren een uitgebreide informatiemarkt voor de 16 nieuwe bouwkavels.

Op zaterdag 24 maart a.s. tussen 13:00 - 16:00 uur (vrije inloop) ben je van harte welkom bij theehuis Sprakel in het Bos om je te laten informeren over het nieuwe aanbod van kavels in 't Vaneker. De grootte van de nieuwe kavels varieert van 845 m² tot ruim 6600 m²....

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

KAVELVERKENNING 16 NIEUWE KAVELS!

Het is zover! Wij organiseren een uitgebreide informatiemarkt voor de 16 nieuwe bouwkavels.

Op zaterdag 24 maart a.s. tussen 13:00 - 16:00 uur (vrije inloop) ben je van harte welkom bij theehuis Sprakel in het Bos om je te laten informeren over het nieuwe aanbod van kavels in 't Vaneker. De grootte van de nieuwe kavels varieert van 845 m² tot ruim 6600 m².

Om gevoel te krijgen bij wonen in 't Vaneker, is er die dag gelegenheid om met huidige bouwers in het gebied ervargingen uit te wisselen en de mogelijkheid om met een Tuk Tuk 't Vaneker te verkennen en de nieuwe bouwkavels te bekijken. Aan vermaak voor de kinderen is ook gedacht. Genoeg redenen om langs te komen.

Vanaf donderdag 29 maart 2018, 09.00 uur kun je een nieuw bouwkavel reserveren. De inschrijving van de 16 nieuwe kavels verloopt volgens het principe "Wie het eerst komt, het eerst maalt".

Binnen een oppervlak van bijna 100 hectare biedt ’t Vaneker alle landschappelijke elementen van Twente. ’t Vaneker, een bijzonder gebied aan de noordelijke stadsrand van Enschede met het zo typisch Twentse coulisselandschap. Houtwallen en bospercelen, afgewisseld met open weiden en bouwland. Riant wonen met altijd een vrij uitzicht!
’t Vaneker: Precies wat je wilt!

In ’t Vaneker kun je een eigen huis bouwen op een kavel naar keuze. Van een authentieke woning, een eigentijdse villa tot aan een rietgedekte woonboerderij. Ook zijn er diverse historische panden die voor wonen of bedrijvigheid geschikt zijn. En dat alles in het veelzijdige Vaneker. Je vindt er rust en natuur, maar bent ook binnen no time in hartje Enschede. Alle ruimte voor heerlijk buiten spelen, maar ook de sportclub op fietsafstand. ’t Vaneker is een gebied waar de kwaliteiten van het Twentse landschap met vrij wonen op de grens van stad en buitengebied samenkomen.

’t Vaneker is jouw sleutel tot complete vrijheid, in meerdere opzichten. Vrijheid is het ultieme begrip waar mensen wereldwijd naar streven. De vrijheid om je eigen keuzes te maken en je leven naar je eigen inzichten vorm te geven. Natuurlijk wel met respect voor mensen in je omgeving.

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met Snelder Zijlstra Makelaars, 053-4852222. Caspar Branderhorst kan u aangeven welke kavels nog beschikbaar zijn en wat de mogelijkheden zijn.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 251.000 - € 567.000
Aangeboden sinds 9 maanden, 3 weken, 3 dagen geleden
Bouw
Bouwvorm Nieuwbouw
Aantal eenheden 85
Locatie
Plaats Enschede
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 1 m³ - 1 m³
Perceeloppervlakte 703 m² - 8587 m²
Inhoud 703 m² - 1 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op
Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Hallo,

Neem nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Contact

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.