Parkwonen in 't Vaneker, Villa A, Enschede

€ 598.000 - € 598.000

Omschrijving

Parkwonen in 't Vaneker in Enschede

ALGEMEEN
Parkwonen in 't Vaneker in Enschede
Rust, ruimte, natuur, architectuur, historie …. dat is wonen in 't Vaneker in Enschede. Hegeman Ontwikkeling realiseert hier 12 geschakelde parkvilla's in twee verschillende type's. Sfeervolle, moderne nieuwbouw in de parkachtige omgeving van het Vaneker. De traditie van het moderne en de ervaring van het...

Brochure

Download de brochure van Parkwonen in 't Vaneker, Villa A, Enschede.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Buurtschap Lonneker-West
  615 mannen
 • Inwoners Buurtschap Lonneker-West
  550 vrouwen
 • Auto's
  1,4 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 339.000,-
 • Inwoners Enschede
  80.488 mannen
 • Inwoners Enschede
  77.652 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.8 km
 • Voortgezet onderwijs
  3 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.9 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.9 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1.7 km

Uitgebreide omschrijving

Parkwonen in 't Vaneker in Enschede

ALGEMEEN
Parkwonen in 't Vaneker in Enschede
Rust, ruimte, natuur, architectuur, historie …. dat is wonen in 't Vaneker in Enschede. Hegeman Ontwikkeling realiseert hier 12 geschakelde parkvilla's in twee verschillende type's. Sfeervolle, moderne nieuwbouw in de parkachtige omgeving van het Vaneker. De traditie van het moderne en de ervaring van het landschap.

Nieuwbouw: 12 geschakelde parkvilla's in 't Vaneker
Het comfort van nieuwbouw in een historische parkachtige omgeving. Niet zomaar een huis, maar een stoere en stijlvolle villa in een natuurrijke historische omgeving met veel oud hout? Kom Parkwonen in 't Vaneker. De 12 parkvilla's bieden veel ruimte met onder andere een royale woonkamer en woonkeuken, samen circa 70 m², en minstens vier slaapkamers op de verdieping. Met de mogelijkheid van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond hebben we rekening gehouden. Of als je hier liever je studeerkamer of kantoor wilt maken, aan jou de keuze.
De architectuur is tijdloos modern, geïnspireerd door de architectuur uit de jaren '20 en '30 met grote glazen puien en een spel van metselwerk-schijven. Sfeervolle nieuwbouw in een parkachtig landschap, architectuur met als doel buiten binnen te ervaren.

Nieuwbouw geïnspireerd op de jaren '20 en '30
De parkvilla's hebben een woonoppervlakte van maar liefst 200 m² (!) met naast de inpandige berging een dubbele carport. De tijdloze, moderne architectuur is geïnspireerd op de architectuur uit de jaren '20 en '30. Natuurlijk met gebruik van hoogwaardige materialen. Het ontwerp is van Eerde Schippers, architect-partner bij Inbo Heerenveen.

Living en woonkeuken: naar eigen leefstijl
De living en woonkeuken beslaan samen circa 70 m². Je kunt hier dus heerlijk een avond doorbrengen met vrienden en familie of lekker samen voor de haard. Je bent volledig vrij om deze ruimte in te delen naar jouw eigen leefstijl. Geniet van de open ruimte, met plaats genoeg voor een vijf (!) meter lange eettafel. Houd je living en keuken liever gescheiden? Ook dat kan!

Carport, slaapkamer/badkamer of kantoor
Naast de living en woonkeuken vind je een bijkeuken van ruim 10 m². Je hebt hier de ruimte voor wasmachine, wasdroger, voorraadkast en een eventuele extra spoelbak. Via de bijkeuken kom je in de inpandige berging. We hebben deze zo gemaakt dat je hier, in combinatie met de bijkeuken, ook een slaapkamer met 2e badkamer kunt realiseren. Of: jouw kantoor aan huis! De carport blijft altijd in lengte of breedte geschikt voor twee auto’s. De carport is uiteraard ook als garage uit te voeren.

Vier royale slaapkamers, eventueel 2e badkamer
Op de eerste verdieping heb je vier royale slaapkamers, een inloopkast, de badkamer en een separaat 2e toilet. Handig is ook de royale berging op deze verdieping. Liever 2 of 3 heel grote slaapkamers? Ook dat kan. Net als een tweede badkamer.

Dakterras, tuin & terras, gasloos
Er zijn meerdere opties mogelijk, ook een dakterras. Hier kun je, volledig prive, genieten van de zon en van het prachtige uitzicht op het historische park. Dat kan ook achter het huis, in de beschutte tuin met een fraai terras. Het terras is al ontworpen met een tijdloze tegel die mooi past bij de architectuur van de villa, het vele glas en het parklandschap.
Je kunt er nu al voor kiezen om gasloos te wonen zodat je huis al is voorbereid op de toekomst!
Mocht je nog aanvullende wensen hebben, de villa's bieden allerlei mogelijkheden om ze helemaal op maat te maken.

Ruime opzet, natuurlijke ligging
Kies je voor Parkwonen van Hegeman Ontwikkeling? Dan kom je te wonen in een bijzonder nieuw woongebied in Enschede: 't Vaneker. Dit gebied kenmerkt zich door een ruime, parkachtige opzet (veel privacy!) en de natuurlijke ligging (veel rust!). Het typisch Twents coulisselandschap biedt houtwallen en bos, open weiden en bouwland. Door het gebied slingeren twee beken. Het gebied is in trek bij vogels en wild. Heerlijk om hier te leven!

Omgeving het historie
't Vaneker heeft historie. In dit gebied bouwde het Duitse leger een paviljoenkazerne, onopvallend gesitueerd in een essen- en kampenlandschap. De vele gebouwen in het gebied – opgetrokken in Twentse stijl – herinneren nog uit die tijd, waaronder 'De Mess en De Kapel' die Hegeman Bouwgroep op dit moment transformeert naar woningen (reeds verkocht).

Stadscentrum en sportclubs op fietsafstand
't Vaneker aan de noordkant van Enschede, op de grens van natuur en stad. Met de fiets ben je zo in het centrum van Enschede. En ook de sportclubs liggen op fietsafstand. Verrassend centraal dus.

Parkwonen in een geschakelde parkvilla?
Schrijf je vrijblijvend in via parkwonenvaneker.nl en we nemen contact met je op.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 598.000 - € 598.000
Aangeboden sinds 7 maanden, 2 weken, 6 dagen geleden
Bouw
Aantal eenheden 6
Aantal vrije eenheden 6
Locatie
Plaats Enschede
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 530 m³ - 530 m³
Perceeloppervlakte 473 m² - 522 m²
Woonoppervlakte 200 m² - 200 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.