Nieuwbouw in Enschede Oost, Enschede

€ 322.000 - € 404.000

Omschrijving

We zijn verheugd je op zaterdag 22 september tussen 11.00 en 15.00 uur te kunnen verwelkomen bij dit nieuwbouwproject op locatie. Daar staat een tent waarin een Nieuw Wonen Twente medewerker je kan informeren over het project onder het genot van een hapje en drankje. Dit nieuwbouwproject maakt tevens onderdeel uit van de Nieuw Wonen Twente Fietsroute, waaraan je die dag gratis deel kunt nemen....

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Eilermarke
  1.035 mannen
 • Inwoners Eilermarke
  1.015 vrouwen
 • Auto's
  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 204.000,-
 • Inwoners Enschede
  80.488 mannen
 • Inwoners Enschede
  77.652 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1 km

Uitgebreide omschrijving

We zijn verheugd je op zaterdag 22 september tussen 11.00 en 15.00 uur te kunnen verwelkomen bij dit nieuwbouwproject op locatie. Daar staat een tent waarin een Nieuw Wonen Twente medewerker je kan informeren over het project onder het genot van een hapje en drankje. Dit nieuwbouwproject maakt tevens onderdeel uit van de Nieuw Wonen Twente Fietsroute, waaraan je die dag gratis deel kunt nemen.

Want hoe leer je Enschede en haar mooie nieuwbouwlocaties nu beter kennen dan met ….de FIETS!
De unieke route voert langs veel van de Enschedese nieuwbouwprojecten die al in verkoop en/of in aanbouwzijn maar ook langs nieuwbouwprojecten die binnenkort in verkoop gaan.

Je kunt een routekaart met alle deelnemende nieuwbouwprojecten tussen 11.00 en 14.00 uur bij de Nieuw Wonen Twente stand op de Oude Markt ophalen of op 22 september downloaden via onze website nieuwwonentwente.nl

Ben je niet in de gelegenheid om met de fiets naar de binnenstad van Enschede te komen dan stelt Swapfiets voor deze route gratis een fiets ter beschikking.

NIEUWBOUW IN ENSCHEDE OOST

– Bosbeekjuffer kavels 300m2 tot 680m2 – Prijzen vanaf € 322.000,-
– Parelmoervlinder kavels 420m2 tot 500m2 – Prijzen vanaf € 330.000,-

Twee keer tien ruime, robuuste nieuwbouwwoningen in twee verschillende stukjes Enschede Oost.
De 20 nieuwe woningen lijken op elkaar, maar hebben toch een andere uitstraling. En ook niet onbelangrijk, ze staan op een andere plek in de wijk.
Het ene deel staat aan de Parelmoervlinder en vormt het laatste stukje nieuwbouw van de wijk de Eekmaat.
Het andere deel staat aan de Bosbeekjuffer in de jonge buurt Cascade. Welk deel is jouw favoriet?

BOSBEEKJUFFER: 10 (HALF)VRIJSTAANDE WONINGEN
Stoer en robuust met bijzonder metselwerk: dat is woningtype Bosbeekjuffer in een notendop. De architectuur van deze woningen is gebaseerd op de Haagse School en sluit aan op de bestaande woningen in de buurt. De
voordeur heeft een houtstructuur wat voor een dorpse uitstraling zorgt. Van de tien woningen zijn er zes twee-onder-één-kapwoningen en vier vrijstaande woningen. Ze hebben allemaal een vrijstaande berging en de entree
is aan de voorzijde. De woningen zijn zeer energiezuinig en in de basis voorzien van zonnepanelen op het dak.

Hier woon je groen en gezellig in een parkachtige omgeving. Contact met je buren, een praatje op straat en kinderen die samen spelen, is hier nog heel normaal. Er zijn diverse voorzieningen in de directe omgeving zoals basisscholen, winkels en het openbaar vervoer.

De woningen van het type Bosbeekjuffer hebben een sfeervolle en dorpse uitstraling, en ze zijn ruim, licht en comfortabel van binnen. Je hebt hier alle ruimte voor je hele gezin. De woningen hebben een kaveloppervlakte van circa 300 m2 tot maar liefst 680 m2. De woningen worden gebouwd met onderhoudsvriendelijke materialen. Standaard zijn de woningen aangesloten op gas, maar wil je gasloos wonen, dan is dat ook een optie. De woningen hebben allemaal dezelfde 1e en 2e verdieping, maar de begane grond verschilt bij 2 woningen.
De bouwnummers 1 en 5 hebben een erker die voor nog meer leefruimte zorgt en de woning extra karakter geeft.

PARELMOERVLINDER: 10 VRIJSTAANDE GESCHAKELDE WONINGEN
De architectuur van deze geschakelde vrijstaande woningen past perfect bij de huidige bouw in de wijk. De woningen zijn stoer en robuust maar hebben een vriendelijke, dorpse uitstraling door de variatie in metselwerk en de verschillende kleuren baksteen. De woningen zijn zeer energiezuinig en in de basis voorzien van zonnepanelen op het dak. Alle woningen hebben een stenen berging, een tuin op het westen en de entree aan de zijkant.

Nieuw wonen in een bestaande wijk
De Parelmoervlinder ligt in de Eekmaat; een nieuwbouwbuurt die in de loop der jaren is gebouwd. Deze tien stoere woningen vormen de afronding van de wijk. De buurt is gevarieerd en gezellig en heeft volop voorzieningen. Zo is er een gloednieuw winkelcentrum Eschmarke met een divers winkelaanbod waaronder een supermarkt, apotheek, cafetaria en kapper. In het multifunctionele wijkcentrum vind je onder andere kinderopvang en een basisschool. De woningen staan op ruime kavels, variërend in grootte van 420 m2 tot en met 500 m2. Door de plaatsing op de kavel heb je volop privacy.

De woningen van het type Parelmoervlinder zijn ruim en comfortabel. Alles is optimaal geïsoleerd en geventileerd waardoor je altijd een behaaglijk binnenklimaat hebt en je energielasten laag zijn. De woningen worden opgeleverd
inclusief sanitair en tegelwerk. De woningen zijn standaard aangesloten op gas, maar je kunt ook kiezen voor een gasloze uitvoering. Je hebt verschillende opties en mogelijkheden om de woning naar jouw eigen wens in te delen en af te werken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een extra kamer op zolder?

Nieuw Wonen Twente is hét nieuwbouwplatform van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Goed gevonden!

Schrijf je nu in via de projectwebsite: nieuwbouwinenschedeoost.nl/#inschrijven

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 322.000 - € 404.000
Aangeboden sinds 3 maanden, 5 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Enschede
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 617 m³ - 686 m³
Perceeloppervlakte 300 m² - 680 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.