DUETTE appartementen Boswinkel, Enschede

€ 200.000 - € 270.000

Omschrijving

START PRÉSALE DUETTE!

DUETTE; 16 prachtige, luxe appartementen Boswinkel!

Inschrijven PréSale
De PréSale is op donderdag 15 maart gestart en sluit vrijdag 6 april om 12.00 uur. Op de website woneninboswinkel.nl tref je dan een digitaal inschrijfformulier aan. Je kunt je middels dit formulier, ook na de inschrijfperiode nog, inschrijven op jouw favoriete appartement(en). Laat ons weten welk...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

START PRÉSALE DUETTE!

DUETTE; 16 prachtige, luxe appartementen Boswinkel!

Inschrijven PréSale
De PréSale is op donderdag 15 maart gestart en sluit vrijdag 6 april om 12.00 uur. Op de website woneninboswinkel.nl tref je dan een digitaal inschrijfformulier aan. Je kunt je middels dit formulier, ook na de inschrijfperiode nog, inschrijven op jouw favoriete appartement(en). Laat ons weten welk appartement je voorkeur heeft. We verzoeken je per huishouden één inschrijfformulier in te vullen, meerdere inschrijvingen worden niet in behandeling genomen.

Inschrijven tijdens de PréSale geeft je het voordeel dat je voorrang krijgt bij de toewijzing van de appartementen wanneer de verkoop officieel begint, het is echter nog geen officiële inschrijving voor de verkoop. Dit kan vanaf medio april.

Schrijf je in bij de PréSale en ontvang:

- Voorrang bij toewijzing appartement
- Toegang tot het Start Verkoop-event medio april
- Een leuk presentje op het Start Verkoop-event

Prijsindicatie
Met de PréSale in het vooruitzicht kunnen we ons voorstellen dat je graag wilt weten wat de prijzen voor de appartementen zijn. We kunnen nog geen definitief verkoopbedrag noemen, maar de prijzen liggen tussen de € 200.000 en € 275.000.

Zoals je op de website ziet, zijn de appartementen niet allemaal gelijk, ze verschillen in woonoppervlak en indeling. Op de begane grond heb je straks een eigen tuin waar je lekker kunt genieten en op de andere verdiepingen krijg je hiervoor een balkon, altijd voldoende ruimte om gezellig een wijntje te drinken of te BBQ-en met vrienden of je nieuwe buren!

Twee verdiepingen
Kijk je uit naar een appartement met de ruimte van een eengezinswoning, met mogelijkheid voor wel drie slaapkamers of een extra hobbykamer, dan zijn de bovenste vier appartementen iets voor jou. Deze appartementen hebben een tweede verdieping, welke met een vaste trap bereikbaar is.

Het complex wordt voorzien van een lift en elk appartement heeft een eigen berging.

Over de wijk
De wijk heeft een ruim aanbod aan voorzieningen. Zo is er een supermarkt en staan er twee basisscholen. Uitvalswegen als de A35 en Zuiderval zijn nabij gelegen. Binnen tien minuten staat u met de fiets in het hart van de stad.

Meld u nu aan als geïnteresseerde, dan houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Schrijf u in op: woneninboswinkel.nl

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 200.000 - € 270.000
Aangeboden sinds 2 maanden, 3 dagen geleden
Bouw
Locatie
Plaats Enschede
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 225 m³ - 225 m³
Woonoppervlakte 80 m² - 92 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op
Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Hallo,

Neem nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Contact

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.