Drienerstaete, Type 8 - Penthouse,

€ 799.000 - € 799.000

Omschrijving

Maximale luxe!

In de geliefde wijk Groot Driene, wordt het voormalige Tebodin-gebouw omgetoverd tot een luxe appartementencomplex met 28 appartementen en één penthouse.

Licht, luxe en ruimte, dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe appartementen in Drienerstaete. Het gebouw is statig en ruim van opzet en in perfecte harmonie met de omgeving. De gevel is gemetseld in drie...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Maximale luxe!

In de geliefde wijk Groot Driene, wordt het voormalige Tebodin-gebouw omgetoverd tot een luxe appartementencomplex met 28 appartementen en één penthouse.

Licht, luxe en ruimte, dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe appartementen in Drienerstaete. Het gebouw is statig en ruim van opzet en in perfecte harmonie met de omgeving. De gevel is gemetseld in drie verschillende kleuren. Hierdoor ontstaan er drie duidelijke herkenbare bouwdelen, elk met zijn eigen kleur en uitstraling. Het geheel zorgt voor een stijlvolle, warme uitstraling. De grote balkons zijn volledig transparant zodat de fraaie aanblik van de gevel niet verstoord wordt.

Het penthouse is werkelijk een uniek appartement. Uniek in grootte, in uitstraling en in afwerking. Alleen al het fantastische dakterras van maar liefst 257 m² op het zuiden gelegen is een bezienswaardigheid op zich. Verder heeft u een enorme woonkamer met open woonkeuken en een zee aan bergruimte.

Met maar liefst 3 slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten, is het herbergen van logees of gasten geen enkel probleem.

Het neusje van de zalm, het pareltje van Drienerstaete, het toppunt van stijlvol wonen, het grootste appartement wat momenteel te koop is in Hengelo... het gaat allemaal op voor dit fantastische penthouse!

Als koper van het penthouse kunt u uw nieuwe woonruimte helemaal in uw eigen smaak en naar uw eigen wensen uit laten voeren. Indeling, uitvoering en afwerking, u bepaalt!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 799.000 - € 799.000
Aangeboden sinds 1 jaar, 3 maanden, 1 weken, 1 dagen geleden
Status Expired
Bouw
Aantal eenheden 1
Aantal vrije eenheden 1
Locatie
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 323 m² - 323 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.