Drienerstaete, Type 7, bouwnummer: 28, Hengelo 7552 HG Hengelo

7552 HG Hengelo koopsom € 439.000 vrij op naam

Omschrijving

Luxe wonen in Groot Driene!

In de geliefde wijk Groot Driene, wordt het voormalige Tebodin-gebouw omgetoverd tot een luxe appartementencomplex met 28 appartementen en één penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlakte van een kleine 100 m² tot circa 180 m².

Licht, luxe en ruimte, dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe appartementen in Drienerstaete. Het gebouw is statig...

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Luxe wonen in Groot Driene!

In de geliefde wijk Groot Driene, wordt het voormalige Tebodin-gebouw omgetoverd tot een luxe appartementencomplex met 28 appartementen en één penthouse. De appartementen variëren in woonoppervlakte van een kleine 100 m² tot circa 180 m².

Licht, luxe en ruimte, dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe appartementen in Drienerstaete. Het gebouw is statig en ruim van opzet en in perfecte harmonie met de omgeving. De gevel is gemetseld in drie verschillende kleuren. Hierdoor ontstaan er drie duidelijke herkenbare bouwdelen, elk met zijn eigen kleur en uitstraling. Het geheel zorgt voor een stijlvolle, warme uitstraling. De grote balkons zijn volledig transparant zodat de fraaie aanblik van de gevel niet verstoord wordt.

Het gebouw herbergt 29 appartementen, 7 per verdieping en 1 penthouse op de vijfde laag. Alle appartementen zijn per lift bereikbaar en hebben een eigen parkeerplaats. Op de begane grond heeft u een berging voor bijvoorbeeld uw fiets. Vanaf hier kunt u ook, met de trap of met de lift, naar uw eigen verdieping. Ook heeft elk appartement een eigen buitenruimte. De zonnige balkons zijn erg ruim, een unicum in Hengelo!

Binnen heeft u een zee van ruimte. Dit appartement heeft een ruime hal, een woonkamer die ruim 13 meter lang is met een open keuken, 2 slaapkamers en badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel, uitgevoerd met luxe sanitair en tegelwerk. Door de vele, grote ramen, heeft u overal volop inval van daglicht. Dit appartement beschikt over een balkon van maar liefst 19 m².

Bij een droomhuis, hoort een droomkeuken. Strak en modern of juist romantisch en landelijk? U mag het zelf uitkiezen en creëert zo uw eigen persoonlijke droomkeuken. De appartementen worden opgeleverd inclusief luxe keuken van SieMatic met hoogwaardige apparatuur van Siemens.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs koopsom € 439.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 9 maanden, 1 weken, 2 dagen geleden
Bouw
Soort appartement portiekflat
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2018
Bouwvorm Nieuwbouw
Open portiek nee
VVE actief nee
Locatie
Plaats Hengelo
Provincie Overijssel
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 175 m²
Inhoud 525 m³
Oppervlakte externe bergruimte 8
Totale woonoppervlakte 175
Indeling
Bevind zich op woonlaag 4
Aantal woonlagen 5
Aantal verdiepingen 1
Aantal woonlagen 1 woonlagen
Bergruimte
Schuur/berging inpandig
Aantal schuren 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.