Drienerstaete, Hengelo

€ 269.500 - € 799.000

Omschrijving

Luxe wonen in Groot Driene!

In de geliefde wijk Groot Driene, wordt het voormalige Tebodin-gebouw omgetoverd tot een luxe appartementencomplex met 28 appartementen en één penthouse.
De appartementen variëren in woonoppervlakte van een kleine 100 m² tot circa 180 m².

Licht, luxe en ruimte, dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe appartementen in Drienerstaete. Het gebouw is statig...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

Luxe wonen in Groot Driene!

In de geliefde wijk Groot Driene, wordt het voormalige Tebodin-gebouw omgetoverd tot een luxe appartementencomplex met 28 appartementen en één penthouse.
De appartementen variëren in woonoppervlakte van een kleine 100 m² tot circa 180 m².

Licht, luxe en ruimte, dat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe appartementen in Drienerstaete. Het gebouw is statig en ruim van opzet en in perfecte harmonie met de omgeving.
De gevel is gemetseld in drie verschillende kleuren. Hierdoor ontstaan er drie duidelijke herkenbare bouwdelen, elk met zijn eigen kleur en uitstraling.
Het geheel zorgt voor een stijlvolle, warme uitstraling. De grote balkons zijn volledig transparant zodat de fraaie aanblik van de gevel niet verstoord wordt.

Het gebouw herbergt 29 appartementen, 7 per verdieping en 1 penthouse op de vijfde laag. Alle appartementen zijn per lift bereikbaar en hebben een eigen parkeerplaats.
Op de begane grond heeft u een berging voor bijvoorbeeld uw fiets. Vanaf hier kunt u ook, met de trap of met de lift, naar uw eigen verdieping.
Ook heeft elk appartement een eigen buitenruimte. De zonnige balkons zijn erg ruim, een unicum in Hengelo!

Binnen heeft u een zee van ruimte. De appartementen hebben een ruime hal, een grote woonkamer met een open keuken, 2 slaapkamers en badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel, uitgevoerd met luxe sanitair en tegelwerk.
Door de vele, grote ramen, heeft u overal volop inval van daglicht.

Bij een droomhuis, hoort een droomkeuken. Strak en modern of juist romantisch en landelijk? U mag het zelf uitkiezen en creëert zo uw eigen persoonlijke droomkeuken.
De appartementen worden opgeleverd inclusief luxe keuken van SieMatic met hoogwaardige apparatuur van Siemens.

Het penthouse is werkelijk een uniek appartement. Uniek in grootte, in uitstraling en in afwerking. Alleen al het fantastische dakterras is een bezienswaardigheid op zich.
Verder heeft u een enorme woonkamer met open woonkeuken en een zee aan bergruime. Met maar liefst 3 slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten, is het herbergen van logees of gasten geen enkel probleem.
Als koper van het penthouse kunt u uw nieuwe woonruimte helemaal in uw eigen smaak en naar uw eigen wensen uit laten voeren. Indeling, uitvoering en afwerking, u bepaalt!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 269.500 - € 799.000
Aangeboden sinds 9 maanden, 1 weken, 1 dagen geleden
Bouw
Bouwvorm Nieuwbouw
Aantal eenheden 29
Locatie
Plaats Hengelo
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 105 m² - 323 m²
Inhoud 315 m² - 969 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op
Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Hallo,

Neem nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Contact

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.