Dinkelstaete, Type F, bouwnummer: 10, Losser 7581 BS Losser

7581 BS Losser € 349.000 vrij op naam

Omschrijving

Wonen aan de entree van Losser
De locatie Dinkelstaete ligt op de hoek van de Oldenzaalsestraat en de Lutterstraat. Een prominente plek, die wordt bekroond met een net zo prominent gebouw. Modern en stijlvol tegelijk. Comfortabel, ruim opgezet en voorzien van opvallend royale terrastuinen.

Luxe & royaal
Dinkelstaete is als gebouw luxe en royaal opgezet. Zo komt u binnen in een ruime centrale...

Brochure

Download de brochure van Dinkelstaete, Type F, bouwnummer: 10, Losser.

Download brochure

Locatie van dit project

+
-

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Inwoners Losser-West
  3.660 mannen
 • Inwoners Losser-West
  3.680 vrouwen
 • Auto's
  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs
  € 206.000,-
 • Inwoners Losser
  11.312 mannen
 • Inwoners Losser
  11.170 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.6 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.3 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.9 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.8 km

Uitgebreide omschrijving

Wonen aan de entree van Losser
De locatie Dinkelstaete ligt op de hoek van de Oldenzaalsestraat en de Lutterstraat. Een prominente plek, die wordt bekroond met een net zo prominent gebouw. Modern en stijlvol tegelijk. Comfortabel, ruim opgezet en voorzien van opvallend royale terrastuinen.

Luxe & royaal
Dinkelstaete is als gebouw luxe en royaal opgezet. Zo komt u binnen in een ruime centrale hal, die meteen een heel geschikte plek is om uw medebewoners te ontmoeten. Er zijn maar liefst twee liften, dus u hoeft nooit ver te lopen naar uw appartement. Verder is het gebouw voorzien van meerdere overdekte parkeerplaatsen en heeft elk appartement een inpandige berging.

Van elke kant anders
Door de speelse opzet van de gevels, met verschillende kleuren en materialen, biedt Dinkelstaete van alle kanten een verfrissend ander aanzicht. Maar van welke kant u het ook bekijkt, één ding is direct duidelijk: dit is een gebouw met allure waar u als bewoner alle ruimte krijgt, zowel binnen als buiten.

Het ontwerpteam
Dinkelstaete werd ontworpen door een team van Beltman Architecten in Enschede: de geboren Lossernaar Jeroen Haverkate en Koert Helmes. "Dit is een gebouw met een onmiskenbare grandeur, die ook tot uitdrukking komt in de algemene ruimtes", aldus Helmes. "We hebben gekozen voor een hoogwaardige afwerking, met bijvoorbeeld luxe stenen met een lange levensduur, keramische terrastegels en stijlvolle aluminium kozijnen die nauwelijks onderhoud nodig hebben."

"Voor de appartementen hebben we ernaar gestreefd om het comfort van gelijkvloers wonen te combineren met een grote buitenruimte, in de vorm van gestapelde tuinen. Die buitenterrassen zijn niet alleen heel royaal bemeten, we hebben ze ook voorzien van gemetselde balkons in plaats van hekwerk. Dat geeft een nog luxere uitstraling. Verder hebben we de appartementen zodanig ontworpen dat er veel daglicht naar binnen valt.

De plattegronden van de appartementen zijn eigenlijk allemaal anders. Iedereen kan dus precies het appartement uitkiezen dat het beste bij hem past. Daarbij zijn er ook nog mogelijkheden om in onderling overleg de indeling te optimaliseren. Wij gaan daarover graag met de koper in gesprek.

Om het plaatje compleet te maken, bieden we kopers ook onze diensten aan de inrichting van hun appartement. Onze gespecialiseerde interieurarchitect Ester Mastenbroek kan kopers deskundig terzijde staan bij het maken van keuzes op elk niveau, van de overall stijl en sfeer tot en met de specifieke kleuren en meubelen. Wij maken daarvoor graag een vrijblijvende kostenopgave."

De badkamer
Wat is er nu fijner dan een uurtje in uw eigen luxe badkamer, heerlijk genieten van een moment voor uzelf? Alles is nieuw, fris, van de hoogste kwaliteit en helemaal naar uw smaak. Met andere woorden: quality time op z'n best!

Uw appartement in Dinkelstaete wordt opgeleverd inclusief fraai tegelwerk en luxe sanitair. Al het keramische sanitair is van het kwaliteitsmerk Villeroy & Boch, de kranen zijn van het Duitse designmerk HansGrohe.

De exacte invulling van uw badkamer kunt u te zijner tijd zelf bepalen in de showroom van onze projectleverancier. U kunt dan samen met een expert uw keuze maken uit een uitgebreid aanbod, en daarbij bijvoorbeeld ook aangeven of u wel of geen bad wilt.

Wat de keuken betreft: die hebben we niet in de koopsom opgenomen. We laten de keuze graag helemaal aan uzelf. Zo'n luxe appartement verdient immers een keuken die echt in alle opzichten past bij uw smaak en stijl. Uiteraard wordt uw appartement wel opgeleverd met alle nodige aansluitingen.

Extra ruim terras
Zoals eerder vermeld, zijn alle appartementen voorzien van een groot terras waar u in alle jaargetijden van 'buiten' kunt genieten. Het appartement type G doet daar zelfs nog een schepje bovenop, met een extra royaal dakterras. Bovendien komt een van de beide liften rechtstreeks uit bij dit appartement.

Gemak dient de mens
Uw appartement wordt standaard opgeleverd met het basispakket van Free@home. Dit systeem van fabrikant Busch & Jaeger maakt het mogelijk diverse functies van uw woning heel slim te besturen. Uw appartement is bijvoorbeeld voorzien van:
- plafondverlichting die u kunt bedienen met wandschakelaars, smartphone, tablet of pc.
- Een handige alles-uit-knop bij de voordeur.
- Slimme rookmelding die bij onraad automatisch alle verlichting in uw appartement aandoet.
- Een video-intercom die ook op het systeem is aangesloten.

Met het geleverde basispakket is uw appartement volledig voorbereid op alle mogelijke (ook toekomstige) intelligente functies van dit systeem. U kunt het systeem naar wens uitbreiden.

Een deel van de stroomvoorziening in uw appartement wordt geleverd door zonnepanelen. Bovendien worden de gemeenschappelijke ruimtes (ook buiten) en de terrassen verlicht met behulp van energiezuinige LED-armaturen. Verder geniet u in uw appartement van duurzame én comfortabele vloerverwarming. Dit is modern wonen zoals het hoort!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 349.000 vrij op naam
Aangeboden sinds 6 maanden, 2 weken geleden
Status Beschikbaar
Bouw
Woning type portiekflat
Soort dak plat dak
Materiaal van dak bitumineuze dakbedekking
Locatie
Adres Bouwnummer
Plaats Losser
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 101 m²
Indeling
Bevind zich op woonlaag 3
Aantal woonlagen 4
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Bergruimte
Schuur/berging inpandig
Voorzieningen voorzien van elektra
Aantal schuren 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.