Bank72, Enschede

€ 257.500 - € 355.000

Omschrijving

BANK 72, 27 MODERNE STADSAPPARTEMENTEN

VERKOOP VAN DE 27 MODERNE STADSAPPARTEMENTEN MET EEN WOONOPPERVLAKTE VAN 94 TO 128 M2 IS OP VRIJDAG 16 MAART 2018 GESTART.

Inschrijven?
Het is mogelijk om u in te schrijven voor het appartement waar uw voorkeur naar uit gaat. In de verkoopprocedure die u bij het inschrijfformulier ontvangt staat precies omschreven hoe de verkoop zal verlopen. Voor alle...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

BANK 72, 27 MODERNE STADSAPPARTEMENTEN

VERKOOP VAN DE 27 MODERNE STADSAPPARTEMENTEN MET EEN WOONOPPERVLAKTE VAN 94 TO 128 M2 IS OP VRIJDAG 16 MAART 2018 GESTART.

Inschrijven?
Het is mogelijk om u in te schrijven voor het appartement waar uw voorkeur naar uit gaat. In de verkoopprocedure die u bij het inschrijfformulier ontvangt staat precies omschreven hoe de verkoop zal verlopen. Voor alle duidelijkheid: tijdens de Start verkoop zijn er geen opties verstrekt en werd ook niet de volgorde van inschrijving bepaald. De brochure met de procedure en het inschrijfformulier kunt u afhalen bij Snelder Zijlstra Makelaars, Hoedemakerplein 1 te Enschede.

Met dit inschrijfformulier kunt u zich inschrijven voor de appartementen in BANK72, aan de Oldenzaalsestraat in Enschede. Indien u in aanmerking wilt komen voor één van deze appartementen, dient u dit inschrijfformulier volledig ingevuld met een kopie van uw geldig(e) legitimatiebewijs(-zen) uiterlijk 28 maart 2018, 17.00 uur, te mailen naar: enschede@snelderzijlstra.nl of in te leveren bij: Snelder Zijlstra Makelaars, Hoedemakerplein 1 te Enschede.

De verkoopprijzen van de appartementen zullen, afhankelijk van het woonoppervlakte en de ligging, tussen de € 257.500,- en € 355.000,- v.o.n.

BANK72, uniek erfgoed, vol verhalen en historische momenten, krijgt een nieuw leven. Het ABN AMRO gebouw in het hart van de binnenstad; welke Enschedeër kent het niet!

Met 27 moderne appartementen wordt het oude bankgebouw nieuw leven ingeblazen.
BANK72 geeft karakter aan dit bijzondere stukje Enschede. Een plek waar u uw persoonlijke momenten kunt gaan beleven!

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 257.500 - € 355.000
Aangeboden sinds 3 maanden, 3 dagen geleden
Bouw
Bouwvorm Nieuwbouw
Aantal eenheden 27
Locatie
Plaats Enschede
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 376 m³ - 512 m³
Woonoppervlakte 94 m² - 128 m²
Inhoud 250 m² - 350 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op
Kan ik u helpen?

Kan ik u helpen?

Hallo,

Neem nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Contact

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.