>
7557 GN, Hengelo

Oldenzaalsestraat 461 15, 7557 GN, Hengelo

Omschrijving

** Kijkmoment: 19-02-2019, van 15:00 tot 16:00 uur ** VEILINGADVERTENTIE NOTARIS Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek) op 20 februari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 85 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers
Meer kenmerken

Vragen over deze woning?

Snelder Zijlstra Makelaars Hengelo
Snelder Zijlstra Makelaars Hengelo

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Status Geveild
Aanvaarding in overleg
Bouw
Soort appartement portiekflat
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2007
Bouwvorm bestaande bouw
Soort dak plat dak
Materiaal van dak
 • bitumineuze dakbedekking
VVE actief ja
Locatie
Adres Oldenzaalsestraat 461 15
Plaats Hengelo
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 85 m²
Gebouwgebonden buitenruimte 8 m²
Inhoud 250 m³
Indeling
Bevind zich op woonlaag 1
Aantal woonlagen 3
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 (2 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 badkamer
Aantal woonlagen 1 woonlagen
Voorzieningen
 • mechanische ventilatie
 • tv kabel
 • lift
Energie
Isolatie
 • volledig geïsoleerd
Warm water
 • c.v.-ketel
Buitenruimte
Tuin
 • geen tuin
Bergruimte
Schuur/berging inpandig
Voorzieningen
 • voorzien van elektra
Aantal schuren 1
Parkeergelegenheid
Garage
 • parkeerplaats
 • geen garage
Faciliteiten
 • openbaar parkeren
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Overig
Huidig gebruik Woonruimte
Huidige bestemming Woonruimte

Uitgebreide omschrijving

** Kijkmoment: 19-02-2019, van 15:00 tot 16:00 uur **

VEILINGADVERTENTIE NOTARIS

Openbare executoriale verkoop (ex artikel 3:268 en 3:254 Burgerlijk Wetboek)

op 20 februari 2019 bij inzet en afslag vanaf 09:30 uur, via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling (www.nationalevastgoedveiling.nl) ten overstaan van een van de (toegevoegd) notarissen verbonden aan RoX Legal. B.V. het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Hengelo (Overijssel), sectie P complexaanduiding 3125-A, appartementsindex 26, welk appartementsrecht omvat:

a. het honderd dertien/tweeduizend driehonderd tweeëndertigste (113/2.332e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementsrecht, kadastraal bekend gemeente Hengelo (Overijssel), sectie P complexaanduiding 3125-A, appartementsrecht indexnummer 2, omvattende:

- tweeduizend zevenhonderd achtennegentig/vijfduizend zeshonderd dertiende (2.798/5.613e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, bestaande uit een appartementencomplex;

- de bevoegdheid tot het uitsluitend gebruik van de woningen met bergingen, parkeerplaatsen en ondergrond, gelegen aan de Oldenzaalsestraat 461-1 tot en met 39 (oneven nummers) te Hengelo (Overijssel);

b. het recht op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste verdieping met berging en parkeerplaats op de begane grond, plaatselijk bekend als Oldenzaalsestraat 461-15 te 7557 GN Hengelo (Overijssel)

De gebruikssituatie van het Registergoed is - voor zover Verkoper bekend (mede op basis van de
Basisregistratie Personen) - als volgt: in gebruik bij debiteur(en).

Wellicht wordt er in strijd met het in de hypotheekakte opgenomen huurbeding verhuurd. Het verzoekschrift voor verlof tot het inroepen van het huurbeding is bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank ingediend. Bij beschikking van 28 januari 2019 is door de voorzieningenrechter verlof verleend om het huurbeding in te roepen. De termijn als bedoeld in artikel 3:264 lid 6 van het Burgerlijk Wetboek is daarbij gesteld op dertig (30) dagen na betekening van deze beschikking. Op verzoek van de executant wordt voorts het huurbeding ingeroepen tegen alle ingeschreven entiteiten
alsmede tegen alle onbekende zakelijke (onder)huurders en/of gebruikers middels het uitbrengen van een exploit. In dit exploit wordt tevens de ontruiming aangezegd. Eventuele ontruiming is voor rekening en risico van de koper. De verkoper staat niet in voor kopers bevoegdheid tot ontruiming. Er vindt geen verrekening plaats van huren, servicekosten en/of waarborgsommen. Voor zover verkoper bekend, is over de verkrijging van voormeld registergoed geen omzetbelasting, maar wel overdrachtsbelasting verschuldigd. De overdrachtsbelasting bedraagt 2% over de heffingsgrondslag en wordt nimmer geacht in het bod te zijn begrepen. Aan overdrachtsbelasting is verschuldigd het bedrag dat door de belastingdienst of de belastingrechter wordt vastgesteld met toepassing van de Wet op belastingen van rechtsverkeer.

Voor rekening van koper komt:
- het notarieel honorarium;
- de kadastrale kosten, alsmede de kosten van de kadastrale recherches;
- de eventuele ontruimingskosten;
- de achterstallige bijdragen bij de VvE over het aan de betaaldatum voorafgaande boekjaar en het lopende boekjaar tot en met de betaaldatum.

Achterstand VvE volgens opgave van de VvE € 699,09.
Bijdrage VvE per maand € 99,87

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de Algemene Voorwaarden voor Executieverkopen 2017 (AVVE), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken. De veilingvoorwaarden liggen reeds ter inzage ten kantore van bovengenoemde notarissen. Tot en met 5 februari 2019 kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van bovengenoemde notarissen.

Zoals bekend, dienen alle bieders en mijners te voldoen aan de vereisten voor het uitbrengen van biedingen via het internetplatform van Nationale Vastgoed Veiling en voorts zich bij de openbare verkoop desgevraagd te legitimeren en een verklaring van hun bank te overleggen, waaruit hun financiële gegoedheid blijkt. Alvorens tot gunning wordt overgegaan, dient door de hoogste bieder (voor zover nog niet gedaan) binnen drie (3) werkdagen na de veiling een waarborgsom te worden gestort casu quo een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van 10% van de koopprijs met een minimum van € 5.000,00.

Aan bovenstaande vereisten zal strikt de hand gehouden worden. Bieders dan wel mijners die aan bovengestelde voorwaarden niet (tijdig) voldoen, ook al zijn het bij de notaris bekende bieders dan wel mijners, lopen het risico te worden afgewezen. De betaling van de koopprijs dient uiterlijk plaats te vinden op 19 maart 2019.
Info: www.veilingnotaris.nl RoX Legal B.V., Weena 220, Postbus 2560, 3000 CN Rotterdam, tel. 010 20 01 716, in behandeling bij dhr F.M. Heinsbroek.

** einde veilingadvertentie notaris **

OBJECTINFO, AFKOMSTIG VAN VEILING-BEGELEIDEND MAKELAAR:

Appartement gelegen aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo. Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en het balkon is gericht op het westen, overdag en in zelfs in de vooravond kunt u volop genieten van de zon en geeft vrij uitzicht op de gemeenschappelijke tuindelen. De vele raampartijen in het appartement maakt het geheel licht en aangenaam. Station Oost ligt op zeer korte loopafstand. Het levendige stadscentrum is op meerdere manieren gemakkelijk te bereiken; op de fiets zelfs met 5 minuten of middels een voor het appartementencomplex gelegen bushalte. Eveneens beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats op het met een slagboom afgesloten parkeerterrein, achter het complex.

INDELING:
Entree middels video-intercom installatie, trap en/of lift naar de 1ste woonlaag. Centrale hal, toilet voorzien van hangtoilet met fontein, woonkamer met balkon, open keuken, 2 slaapkamers, inpandige berging met wasmachine en droger aansluiting en CV installatie, badkamer voorzien van douche en wastafel. Op de begane grond van het complex is nog een berging.

Bijzonderheden:
* bouwjaar 2007/2008;
* woonoppervlak appartement is ca. 85 m2;
* Vaillant HR-combiketel , bouwjaar 2008 en mechanische ventilatiesysteem;
* het appartement is erg goed geïsoleerd.
* elk appartement beschikt over een eigen parkeerplaats, op het met een slagboom afgesloten parkeerterrein,
achter het complex;
* aan foto's en tekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  5.055
 • Vrouwelijke inwoners

  4.955
 • Inwoners Hengelo

  40.475
 • Inwoners Hengelo

  40.327
 • Auto('s)

  0,8 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 130.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie