foto-alphatoren-richting-klanderij-img_3370_5d_a-(1)

Succesvolle

Transacties

Wij willen onze opdrachtgevers op de best mogelijke manier helpen en dat vraagt om een nauwe samenwerking. Een samenwerking die vaak tot mooie resultaten leidt, resultaten waar wij dankbaar en bovenal erg trots op zijn!

Coberco, Enschede

Onze bedrijfsmakelaar Roy Duijn heeft het volledige traject voor de herinrichting van het Coberco-terrein begeleidt. De oude leegstaande melkhal aan de Raifeissenstraat in Enschede ondergaat de komende jaren een flinke transformatie, welke opgedeeld kan worden in drie projecten. Eén daarvan is de transformatie van de oude melkhal. In het pand komen een restaurant, diverse kantoren, een supermarkt en een eigen stadsbrouwerij met bierlokaal. Daarnaast worden er op het naastgelegen terrein circa 45 tot 55 kavels vrijgegeven voor woningbouw en wordt er tevens een appartementencomplex gerealiseerd.

Coberco

Baptistenkerk, Hengelo

De baptistenkerk aan de Jacob Catsstraat in Hengelo wordt getransformeerd in een fitnesstudio. De kerk is door onze bedrijfsmakelaar Roy Duijn verkocht aan fitnessbedrijf 'all it takes'. Het gebouw dateert uit 1920 en stond al enige tijd te koop. Het was voor de verkoper geen makkelijk besluit om de kerk van de hand te doen. Een gebouw dat zo verweven is met de omgeving vraagt om een goed advies en goede begeleiding, dit heeft Roy kunnen bieden.

Jacob Catsstraat Hengelo

World Trade Center Twente, Hengelo

Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars heeft de verhuur van meerdere kleine kantoorunits in het World Trade Center Twente begeleidt namens de verhuurder, gemeente Hengelo.

Afgelopen zomer (2017) kreeg onze bedrijfsmakelaar, Ron Wilbers, vanuit de gemeente de vraag of wij de eerste fase van de verhuur van deze business units wilden begeleiden. Het betreft 18 units in het gerenoveerde schoolgebouw aan het Industrieplein 2 in Hengelo. In samenwerking met de gemeente Hengelo en de directie van World Trade Center zijn wij op zoek gegaan naar bedrijven die aansluiten bij het concept van World Trade Center. Daarbij werd onderlinge samenwerking bevorderen als doel gesteld. Daarom is besloten dat enkel internationaal actieve bedrijven zich hier kunnen huisvesten. Ron is actief op zoek gegaan naar deze partijen en heeft daarmee fase 1 succesvol afgerond. Op dit moment zijn we in afwachting van de tweede fase.

World Trade Center

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.