072

3 keer

Overdekt terras

Met deze tropische temperaturen is ieder stukje schaduw meer dan welkom! Reden genoeg om onze favoriete huizen met een overdekt terras in de spotlight te zetten. En zo'n overdekt terras is niet alleen nu heerlijk, wanneer de dagen weer koeler worden zit je onder zo'n overdekt terras juist aangenaam warm. Welke woning heeft jouw voorkeur?

 

 

Buurserstraat 550, Enschede

Deze prachtige woonboerderij Höwkempken ligt in het buitengebied van buurtschap Broekheurne op een perceel van 19.230 m². Midden in de natuur, met de stad binnen handbereik! Maak een wandeling door je eigen tuin en geniet van de verschillende zithoeken (waaronder de veranda mét buitenhaard), de mooie vijver en je eigen bosperceel. Ook binnen is er aan ruimte geen gebrek. Een sfeervolle woonkamer, zonovergoten serre en gezellige woonkeuken. Hier wonen is iedere dag een feestje!

Vraagprijs  |  € 1.080.000 k.k.
Woonoppervlakte  |  366 m²
Bouwjaar  |  1937

Buurserstraat Verzamelplaat

Vrielinklanden 71, Enschede

Dit vrijstaande woonhuis ligt op een unieke locatie tussen de bomen in de woonwijk Stroinkslanden. Deze wijk grenst aan het prachtige buitengebied van Enschede. De woning heeft een speelse indeling, wat wordt benadrukt door de verschillende niveauverschillen en de hoge plafonds. Buiten geniet je van de terrassen, het houten tuinhuis én de buitenkeuken! Dit huis biedt bovendien de mogelijkheid voor een praktijk aan huis, door de ruime aangrenzende uitbouw. Hier kom je thuis!

Vraagprijs  |  € 550.000 k.k.
Woonoppervlakte  |  280 m²
Bouwjaar  |  1980

Vrielinkslanden Verzamelplaat

Kroezehorst 12, Enschede

Dit ruime vrijstaande woonhuis ligt aan een rustig hofje, in de woonwijk Stokhorst. Een schitterende locatie in het groen. De woning is royaal uitgebouwd en heeft een aangebouwde stenen garage. De blikvanger is de prachtig aangelegde zonnige tuin met een overdekt terras, een zonneterras, elektrische zonwering, een trampoline en een houten tuinberging. Niet genoeg aan de tuin? Het buitengebied van Enschede ligt op loopafstand!

Vraagprijs  |  € 525.000 k.k.
Woonoppervlakte  |  171 m²
Bouwjaar  |  1992

Kroezehorst Verzamelplaat

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.