Geen wachtlijst en altijd mogelijkheid om te bieden!

Digitaal bezichtigen met Snelder Zijlstra

Digitaal bezichtigen met Snelder Zijlstra

Geen wachtlijst en altijd mogelijkheid om te bieden!

Geen wachtlijsten

De krapte op de woningmarkt neemt nog steeds toe. Woningzoekers zitten bovenop het aanbod om kans te maken op een bezichtiging, maar krijgen vaak te horen dat er geen plek meer is. En dat betekent dat ze op de wachtlijst worden gezet. Ook wij kunnen door de enorme interesse voor woningen helaas niet altijd voor iedereen een fysieke bezichtiging inplannen. In zulke gevallen kan een digitale - oftewel online - bezichtiging uitkomst bieden.

Onze makelaars nemen ter plekke een bezichtiging op, zodat jij - als woningzoeker - ook zonder fysieke bezichtiging een volledig beeld van jouw favoriete woning krijgt. Een mooi alternatief voor de wachtlijst! Informeer naar de woning die jouw interesse heeft gewekt.

Gelijke kansen

Ga jij een woning digitaal bezichtigen? Dan heb jij net zoveel kans als de fysieke bezichtigers om de woning te bemachtigen! Alle woningzoekers die het huis hebben bezichtigd, fysiek dan wel online, mogen meedoen aan de biedingsprocedure als de woning per verkoop bij inschrijving wordt verkocht. Na sluiting van de biedingsprocedure bespreken wij samen met de verkoper met welke bieder wij verder in gesprek gaan.

Is jouw bod gekozen? Dan krijg je natuurlijk - op zeer korte termijn - de kans om de woning alsnog fysiek te komen bekijken. Na deze bezichtiging kun jij beslissen of je bod blijft staan of komt te vervallen.

Door middel van een digitale bezichtiging willen wij iedereen die geïnteresseerd is in een woning een eerlijke kans geven om mee te doen aan een biedingsprocedure.

Veelgestelde vragen over digitaal bezichtigen

Nee. Wij streven ernaar om een digitale bezichtiging mogelijk te maken wanneer er een dusdanige mate van interesse voor de woning is dat we niet alle geïnteresseerden fysiek kunnen rondleiden. Informeer naar de mogelijkheden voor de woning van jouw keuze.

Ons uitgangspunt is iedereen de kans te geven fysiek een woning te kunnen bezichtigen. Wij plannen dus bij voorkeur een bezichtiging op locatie met je in. De digitale bezichtiging is een alternatief voor de (mogelijke) wachtlijst.

Wanneer er dusdanig veel interesse is voor een woning delen wij je mee dat er geen bezichtiging op locatie meer ingepland kan worden. Vervolgens bieden wij jou de mogelijkheid tot een digitale bezichtiging. Mocht je dit willen, dan sturen wij je per mail alle informatie toe. Inclusief een digitale bezichtiging in jouw move.nl account. Uiteraard kun je de bezichtiging vaker bekijken!

Je kunt - na het bekijken van jouw digitale bezichtiging - een bieding uitbrengen via jouw move.nl account. Na sluiting van de biedingsprocedure zullen wij samen met de verkoper bespreken met welke bieder wij verder in gesprek gaan. Jij hebt als digitale bezichtiger evenveel kans op aankoop van de woning als een bezichtiger die op locatie is geweest.

Is jouw bod gekozen? Dan krijg je - op zeer korte termijn - de kans om de woning alsnog fysiek te komen bekijken. Na deze fysieke bezichtiging kun jij beslissen of je bod blijft staan of komt te vervallen. Jouw bieding n.a.v. de digitale bezichtiging is daarom niet bindend.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie