>
8924

Bijzonder Vastgoed

Vastgoed is er in alle soorten en maten. Maar soms komen we wel heel bijzondere objecten tegen. Van watermolens en gemeentehuizen tot aan de mooiste transformatieprojecten. Stuk voor stuk opdrachten waar we trots op zijn. Deze delen we dan ook graag.

Het Eiland, Borculo

Monumentaal en uniek object, thans ingericht als horeca/restaurant gelegenheid. Gelegen nabij de watermolen in het historische centrum van Borculo aan Het Eiland 1. Het uiterst unieke Rijksmonument is voorzien van vele authentieke- en originele details. Het monument is volledig gerestaureerd en verkeert in een algemeen goede staat van onderhoud.

3854

Lage Bothofstraat, Enschede

Transformatie van bestaand, verouderd winkelcomplex naar 5000 m² retail, 1000 m² leisure en 12 loft appartementen

21605

Jacob Catsstraat, Hengelo

De baptistenkerk aan de Jacob Catsstraat in Hengelo is verkocht aan de fitnesstudio All it takes. Het gebouw (daterende uit 1920) heeft enige tijd te koop gestaan. Een gebouw dat zo verweven is met de omgeving vraagt om een goed advies en goede begeleiding. Deze hebben wij mogen leveren.

3879

Oldenzaalsestraat, Enschede

Voormalig regiokantoor ABN AMRO getransformeerd naar 27 appartementen.

21603

Raifeissenstraat, Enschedese

De oude leegstaande melkhal van Coberco aan de Raifeissenstraat in de Enschedese wijk Boddenkamp ondergaat de komende jaren een flinke transformatie. Wonen, werken en ontspannen komen samen in het plan voor het Coberco-terrein.

Het plan is inmiddels zo goed als klaar en kan onderverdeeld worden in drie projecten. Eén daarvan is de transformatie van de oude melkhal. In het pand komen een restaurant, diverse kantoren, een supermarkt en een eigen stadsbrouwerij met bierlokaal. Daarnaast worden er op het naastgelegen terrein circa 45 tot 55 kavels vrijgegeven voor woningbouw en wordt er tevens een appartementencomplex gerealiseerd.

21606

Bataafse Kamp, Hengelo

Voormalig scholencomlex De Bataafsekamp, direct nabij het centrum van Hengelo, transformeren naar luxe appartementen inclusief herinrichten park.

21604

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.