>
Object
Object
Object
Object

Veldhoflanden, Enschede 7542 LA Enschede

7542 LA Enschede prijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur verschillende winkelunits in Winkelcentrum Het Stroink te Enschede.

Het winkelcentrum zal na herontwikkeling onderdak bieden aan een full service supermarkt (Albert Heijn), een discountsupermarkt (Aldi), diverse versspecialisten en aanvullende branches voor de dagelijkse boodschappen. Dankzij deze aantrekkelijke variatie in winkel-aanbod heeft Het Stroink een sterk aanzuigende werking...

Brochure

Download de brochure van Veldhoflanden, Enschede.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Enschede

Uitgebreide omschrijving

Te huur verschillende winkelunits in Winkelcentrum Het Stroink te Enschede.

Het winkelcentrum zal na herontwikkeling onderdak bieden aan een full service supermarkt (Albert Heijn), een discountsupermarkt (Aldi), diverse versspecialisten en aanvullende branches voor de dagelijkse boodschappen. Dankzij deze aantrekkelijke variatie in winkel-aanbod heeft Het Stroink een sterk aanzuigende werking op klanten uit de gehele wijk Stroinkslanden én op een deel van het nabijgelegen buitengebied.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa
5.750 m² en is als volgt onderverdeeld:

Unit Omschrijving Oppervlakte
1. In optie n.v.t.
2. Te huur 333 m²
3. Kruidvat n.v.t.
4. Primera Kroezen n.v.t.
5. Bakkerij Beunders n.v.t.
6. In optie n.v.t.
7. In optie n.v.t.
8. Bloemen Boetiek Stroinkslanden n.v.t.
9. In optie n.v.t.
10. In optie n.v.t.
11. Te huur 184 m²
12. Te huur 104 m²
13. Aldi n.v.t.
14. Gastrovino Vaneker n.v.t.
15. Keurslager Elzinga n.v.t.
16. Wijnhandel Slijterij Le Tonneau n.v.t.
17. Poelierderij van der Kooi n.v.t.
18. In optie n.v.t.
19. In optie n.v.t.
20. In optie n.v.t.
21. Te huur 182 m²
22. Vishandel Keizer n.v.t.
23. Te huur 133 m²
24. Albert Heijn n.v.t.

Opleveringsniveau:
De objecten worden casco verhuurd en opgeleverd, voorzien van een pui en aansluitingen in de meterkast.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het winkelcentrum is gesitueerd op een uitstekende zichtlocatie nabij een kruispunt van drie doorgaande wegen met gescheiden fietspaden. De Knalhutteweg vormt de belangrijkste verbindingsroute naar het centrum van Enschede en ontsluit de wijk tevens in noordelijke richting naar de A35 en in zuidelijke richting naar Duitsland. De Zuid Esmarkerrondweg en de Broekheurne-ring maken deel uit van de buitenring rond Enschede-Zuid en verbinden Stroinkslanden met de twee andere wijken van Enschede-Zuid: Helmerhoek en Wesselerbrink. De bereikbaarheid per auto en fiets is dan ook uitstekend. Op de Knalhutteweg – vrijwel recht tegenover het winkelcentrum – stopt bovendien vier à vijf keer per uur een stadsbus (lijn 4) die de wijk met het centrum verbindt.

Verzorgingsgebied:
Het primaire verzorgingsgebied van winkelcentrum Het Stroink wordt gevormd door de woonwijk Stroinkslanden. Daarnaast bezoeken ook bewoners van het aangrenzende buitengebied het winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen.
De ruim opgezette woonwijk wordt gekenmerkt door woonerven en is in drie fasen gebouwd: Stroinkslanden-Zuid dateert uit de jaren ’70, Stroinkslanden-Noordwest en Stroinkslanden-Noordoost uit de jaren ’80. In totaal omvatten de drie buurten circa 4.400 woningen, waarvan 59% in het koopsegment en 41% in het huursegment.
De Wijk telt bijna 11.000 inwoners. Een belangrijk deel daarvan – zo’n 70% - is jonger dan 55 jaar , 30% is zelfs jonger dan 25 jaar. Met circa 2.900 meerpersoonshoudens – waarvan de helft uit drie of meer personen bestaat – is Stroinkslanden bovendien een kinderruime wijk. Het gemiddeld besteedbaar inkomen ligt met circa € 32.200,-- iets hoger dan het gemiddelde voor heel Enschede.

Branchering:
Na herontwikkeling is winkelcentrum Het Stroink een compact (circa 5.750 m² bvo) en eigentijds overdekt wijkwinkelcentrum met circa vijfentwintig met circa vijfentwintig winkelunits. Twee supermarkten – Albert Heijn (1.500 m²) aan de noordwestzijde en Aldi (circa 1.400 m²) aan de zuidzijde – fungeren hierbij als de belangrijkste trekkers. De Couleur locale wordt ingevuld door een aantal sterke speciaalzaken op het gebied van brood, banket, kaas, delicatessem, vlees, vleeswaren, belegde broodjes, kipspecialiteiten, vis, wijnen, gedestilleerd en bloemen. Een gemakswinkel met PostNL servicepunt, stomerijservice en pasfotoservice, een kapsalon, een winkel voor dier, tuin- en hobbybenodigdheden en een snackbar completeren het aanbod.

Parkeren:
Het winkelcentrum wordt aan vier zijden omgeven door parkeergelegenheid (circa 235 plaatsen) waar gratis, onbeperkt – en gedeeltelijk in het groen - mag worden geparkeerd.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs op aanvraag
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2018
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Veldhoflanden ong
Plaats Enschede
Land NL
Winkelruimte
Oppervlakte 936 m²
Oppervlakte in units vanaf 104 m²
Horeca toegestaan ja
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.