>
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Seizoensweg 68 -68a, Enschede 7532 SL Enschede

7532 SL Enschede vraagprijs € 595.000 k.k.

Omschrijving

Algemeen:
Te koop een multifunctionele bedrijfsruimte in combinatie met een moderne hedendaagse vrijstaande woning met ondergrond en verdere toebehoren, gelegen aan de Seizoensweg 68-68a te Enschede.

Bestemmingsplan:
“Euregio-Bedrijvenpark 2013” met als enkelbestemming “Bedrijventerrein” met als functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 (zie bijlage).

Kadastraal:
Gemeente:...

Brochure

Download de brochure van Seizoensweg 68 -68a, Enschede.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Enschede

Uitgebreide omschrijving

Algemeen:
Te koop een multifunctionele bedrijfsruimte in combinatie met een moderne hedendaagse vrijstaande woning met ondergrond en verdere toebehoren, gelegen aan de Seizoensweg 68-68a te Enschede.

Bestemmingsplan:
“Euregio-Bedrijvenpark 2013” met als enkelbestemming “Bedrijventerrein” met als functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 (zie bijlage).

Kadastraal:
Gemeente: Lonneker
Sectie : E
Nummer: 8602, 8601, 8592 en 8593
Groot: gezamenlijk groot 1.328 m².

Indeling en oppervlakte(en):
De totale oppervlakte van de onderhavige bedrijfsruimte bedraagt circa 525 m² en is als volgt onderverdeeld:

Omschrijving Oppervlakte
Bedrijfshal 465 m²
Kantine 30 m²
Kantoor 30 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend/verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Bouwjaar woonhuis
2006.

Bouwjaar bedrijfsruimte
2006 en in 2007 is er uitgebreid.

Woonhuis
Begane grond: entree, hal, werkkamer, toilet met fontein, woonkamer met erker, open keuken voorzien van granieten blad en inbouwapparatuur (combi-oven, koffiezetter, inductie- en bakplaat, afzuigkap, en vaatwasser), bijkeuken met w.m.a. gootsteen en Remeha HR combiketel, slaapkamer en vrijstaande stenen berging.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche en toilet.

Bedrijfsruimte
Begane grond: bedrijfshal met 2 overheaddeuren, gladde betonnen vloer, kraanbaan (3,2t), verlichtingsarmaturen, lichtstraat en gasheater.

Eerste verdieping: kantine met pantry en kantoorruimte voorzien van centrale verwarming door middel van een HR combiketel.

Vraagprijs:
€ 595.000,-- kosten koper.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op industrieterrein “Euregio Bedrijvenpark”, welk industrieterrein is gesitueerd tussen Enschede en Glanerbrug, ten westen van Enschede. Via de Euregioweg en in het verlengde van de Oostweg is de N35 en de A35 bereikbaar op circa 3 minuten rijstand, richting Amsterdam en Duitsland. Per auto, vrachtauto en openbaar vervoer is het object goed bereikbaar. Ook omliggende dorpen zoals Losser, Lonneker, Oldenzaal en Gronau zijn goed bereikbaar.

Omgevingsfactoren:
Het Euregio Bedrijventerrein kenmerkt zich door diversiteit aan bedrijven. Het is een gemengd bedrijventerrein en is geschikt voor kleinschalige en middelgrote bedrijven. Reeds gevestigd op dit bedrijventerrein zijn onder ander Aannemersbedrijf Hannink B.V., Airosonic International B.V., Ak Schoonmaakbedrijf B.V., Bert Elshof Installatietechniek B.V. en De Paauw Recycling B.V.

Milieu-bodemgesteldheid:
Het is verhuurder niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

Locatieaanduiding:
Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de doorgaande weg op het industrieterrein “Euregio”. Dit industrieterrein is gesitueerd tussen Enschede en Glanerbrug. Het industrieterrein / bedrijvenpark beschikt over een actieve bedrijfsvereniging.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn voldoende parkeermogelijkheiden.

Aanvaarding:
Aanvaarding spoedig doch in overleg.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs € 595.000 k.k.
Koop BTW belast
Aangeboden sinds 1 jaar, 3 wekens, 3 dagens geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2006
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Seizoensweg 68 -68a
Plaats Enschede
Land NL
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 465 m²
Kantoor oppervlakte 60 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.