>
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Pijpenstraat 4 ., Enschede 7511 GM Enschede

7511 GM Enschede huurprijs € 100.000 p.j.

Omschrijving

Te huur op toplocatie een nieuw te ontwikkelen commerciële-/horeca unit in het stadscentrum van Enschede, gelegen op de hoek Zuiderhagen, Pijpenstraat en Walstraat. Het onderhavige object is thans in aanbouw en wordt naar verwachting eind 2019 opgeleverd.

De komende jaren wordt er gewerkt aan de openbare ruimte van het gebied “De Kop” met haar omliggende straten. Inmiddels zijn de...

Brochure

Download de brochure van Pijpenstraat 4 ., Enschede.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Enschede

Uitgebreide omschrijving

Te huur op toplocatie een nieuw te ontwikkelen commerciële-/horeca unit in het stadscentrum van Enschede, gelegen op de hoek Zuiderhagen, Pijpenstraat en Walstraat. Het onderhavige object is thans in aanbouw en wordt naar verwachting eind 2019 opgeleverd.

De komende jaren wordt er gewerkt aan de openbare ruimte van het gebied “De Kop” met haar omliggende straten. Inmiddels zijn de werkzaamheden ter vervanging van de rotonde van de Haaksbergerstraat gestart. De Haaksbergersraat, Ripperdastraat, De Ruyterlaan, Nijverheidstraat, Piet Heinstraat en de Beltstraat krijgen een nieuwe inrichting. Deze inrichting maakt het gebied groener en aantrekkelijker en zorgt voor een bereikbaar centrum.

Deze werkzaamheden aan de openbare ruimte gaan vooraf aan de bouw van 4 ontwikkellocaties. Deze locaties zijn allemaal nabij de onderhavige ruimte gelegen en faciliteren samen meer dan 500 nieuwe appartementen. Deze nieuwe stadswijk is straks levendig, groen en autoluw.

Bestemmingsplan:
‘’Centrum 2016’’ (zie bijlage).

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare commerciële-/horecaruimte van het onderhavige object bedraagt circa 550 m² en is gelegen op de begane grond

Deelverhuur mogelijk vanaf circa 350 m²

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

OPLEVERINGSNIVEAU

Het onderhavige object wordt casco verhuurd.

HUURGEGEVENS

Huurprijs:
€ 100.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

LOCATIE

Bereikbaarheid:
Gezien de centrale ligging is het object uitstekend te bereiken met zowel eigen als met openbaar vervoer. Het centraal station ligt op enkele loopminuten afstand. In de directe omgeving zijn meerdere grote parkeerplaatsen gelegen.

Omgevingsfactoren:
De straten Zuiderhagen, Op de Wal en Walstraat kenmerken zich door een diversiteit aan retail, horeca en dienstverlening en maakt dit stukje Enschede onderscheidend.

Locatieaanduiding:
Het onderhavige object is gelegen in het stadscentrum van Enschede. In de nabije omgeving zijn o.a. gevestigd Scapino, American Today, Primark en Piet Zoomers en Decathlon.

Parkeren:
Er is voldoende mogelijkheid om te parkeren in de nabij gelegen parkeerterreinen of in de parkeergarages.

OVERIGE INFORMATIE

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 100.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 2019
Bouwvorm nieuwbouw
Locatie
Adres Pijpenstraat 4 .
Plaats Enschede
Land NL
Ligging winkelgebied stadscentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 550 m²
Oppervlakte in units vanaf 350 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.