>
Object
Object
Object
Object

Haverstraatpassage 74, Enschede 7511 EX Enschede

7511 EX Enschede huurprijs € 20.000 p.j.

Omschrijving

Algemeen:
Te huur een karakteristieke winkelruimte, gelegen aan één van de oudste winkelstraten van Nederland, aan de Haverstraatpassage 74. De Haverstraatpassage is een sfeervolle winkelstraat gelegen direct achter de Oude Markt. Voorheen heeft Stolker Porselein & Kristal hier gezeten. Het voormalige pand van Stolker Porselein & Kristal, wordt herontwikkeld en gesplitst in 3 winkelruimtes....

Brochure

Download de brochure van Haverstraatpassage 74, Enschede.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Enschede

Uitgebreide omschrijving

Algemeen:
Te huur een karakteristieke winkelruimte, gelegen aan één van de oudste winkelstraten van Nederland, aan de Haverstraatpassage 74. De Haverstraatpassage is een sfeervolle winkelstraat gelegen direct achter de Oude Markt. Voorheen heeft Stolker Porselein & Kristal hier gezeten. Het voormalige pand van Stolker Porselein & Kristal, wordt herontwikkeld en gesplitst in 3 winkelruimtes.

Bestemmingsplan:
“Binnenstad 2016”met als enkelbestemming “detailhandel”.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 73 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond.
De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco verhuurd en opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

- Winkelpui
- Basis meterkast
- Toilet
- Warmtelevering middels warmtepomp
- Afgewerkte betonvloer

Huurprijs:
€ 20.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
5 jaar.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met BTW. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% BTW-norm zal er een BTW-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen in het voetgangersgebied in het centrum van Enschede. Het NS- en busstation liggen op loopafstand.

Omgevingsfactoren:
De Haverstraatpassage kenmerkt zich door haar diversiteit aan winkels. Nabij zijn onder andere gevestigd de Broodbode, Koelink Juwelier, Bedshop de Duif, Scooter en Klof.

Locatieaanduiding:
De winkelruimte ligt op een goede locatie in het kernwinkelapparaat van Enschede. De Haverstraatpassage is één van de verbindingsstraten tussen de Oude Markt en het top A1 winkelgebied.

Parkeren:
De parkeervoorzieningen in het centrum zijn goed te noemen. In de nabije omgeving zijn de parkeergarages Stationsplein en van Heekplein gelegen Daarnaast zijn er voldoende (betaald) parkeerterreinen.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 20.000 p.j.
Huur BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1899
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Haverstraatpassage 74
Plaats Enschede
Land NL
Winkelruimte
Oppervlakte 73 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.