>
Handelsweg ong, 7161 BV, Neede
Handelsweg ong, 7161 BV, Neede
Handelsweg ong, 7161 BV, Neede
Handelsweg ong, 7161 BV, Neede
Handelsweg ong, 7161 BV, Neede
7161 BV, Neede

Handelsweg ong, 7161 BV, Neede

€ 85.000 v.o.n. / € 6.500 p.j.

Omschrijving

Op het bedrijventerrein Wheemergaarden aan de Handelsweg te Neede ontstaan voor ondernemers nieuwe kansen voor hun nieuwe huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting. Hier wordt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Het object bestaat uit...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 2370 m²
Perceel 4451 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit pand?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Bedrijfstakken in Berkelland

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 85.000 v.o.n. / € 6.500 p.j.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie bedrijfsruimte
Bouwjaar 2019
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Handelsweg ong
Plaats Neede
Land NL
Ligging
  • bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 4451 m²
Bedrijfsruimte
Bedrijfshal oppervlakte 2370 m²
Oppervlakte in units vanaf 97 m²
Parkeergelegenheid

Uitgebreide omschrijving

Op het bedrijventerrein Wheemergaarden aan de Handelsweg te Neede ontstaan voor ondernemers nieuwe kansen voor hun nieuwe huisvesting of een uitbreiding naast de bestaande huisvesting.
Hier wordt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd. Het object bestaat uit 12 bedrijfsunits in oppervlakte variërend van circa 97 m² tot circa 260 m². Deze bedrijfsruimten worden te koop en te huur aangeboden.

Bestemmingsplan:
“Neede, bedrijventerreinen 2011” met als enkelbestemming “bedrijventerrein” en als functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.1” (zie bijlage).

Oppervlakte(en) en koop-/huurgegevens

Unit 1 = oppervlakte hal 97 m² / koopprijs v.o.n. € 85.000,-- / huurprijs per jaar € 6.500,--
Unit 2 = oppervlakte hal 97 m² / koopprijs v.o.n. € 85.000,-- / huurprijs per jaar € 6.500,--
Unit 3 = oppervlakte hal 97 m² / koopprijs v.o.n. € 85.000,-- / huurprijs per jaar € 6.500,--
Unit 4 = oppervlakte hal 97 m² / koopprijs v.o.n. € 85.000,-- / huurprijs per jaar € 6.500,--
Unit 5 = oppervlakte hal 97 m² / koopprijs v.o.n. € 85.000,-- / huurprijs per jaar € 6.500,--
Unit 6 = oppervlakte hal 97 m² / koopprijs v.o.n. € 85.000,-- / huurprijs per jaar € 6.500,--
Unit 7 = oppervlakte hal 259 m² / koopprijs v.o.n. € 185.000,-- / huurprijs per jaar € 13.500,--
Unit 8 = oppervlakte hal 260 m² / oppervlakte kantoor 75 m² / koopprijs v.o.n. € 239.000,-- / huurprijs per jaar € 18.000,--
Unit 9 = oppervlakte hal 257 m² / oppervlakte kantoor 75 m² / koopprijs v.o.n. € 237.500,-- / huurprijs per jaar € 18.000,--
Unit 10 = oppervlakte hal 195 m² / koopprijs v.o.n. € 137.500,-- / huurprijs per jaar € 10.000,--
Unit 11 = oppervlakte hal 257 m² / oppervlakte kantoor 75 m² / koopprijs v.o.n. € 237.500,-- / huurprijs per jaar € 18.000,--
Unit 12 = oppervlakte hal 260 m² / oppervlakte kantoor 75 m² / koopprijs v.o.n. € 239.000,-- / huurprijs per jaar € 18.000,--

Alle genoemde prijzen dienen vermeerderd te worden met BTW.

KOOP-/HUURGEGEVENS
De volgende posten zijn in de verkoopprijs opgenomen:
- Grondkosten
- Notariskosten overdracht
- Kadastrale inschrijvings- en inmeetkosten
- Honorarium architect
- Honorarium constructeur
- Sonderingskosten
- Bouwkosten unit
- CAR verzekering tot de oplevering
- Aansluitkosten elektra, gas, water, KPN en CAI

De volgende kosten zijn niet meegenomen in de koopsom:
- Kosten hypotheekakte, taxatiekosten en hypotheekrente tijdens de bouw van het object
- Binneninrichting en afwerking
- BTW
- Eventueel meer- en minder werk

Huurvoorwaarden:
Zie brochure

Opleveringsniveau:
De bedrijfsunits worden in basis casco opgeleverd met voorbereidingen voor het plaatsen van een toiletgroep, pantry en verwarming. De units 8-9-11-12 zijn reeds voorzien van een kanaalplaat tussenvloer welke eenvoudig zijn af te bouwen tot kantoor, kantine of opslagruimte. De tussenvloer is middels een vaste trap bereikbaar.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar middels openbaar- en eigen vervoer. In de directe omgeving zijn bushaltes gelegen. Door de nieuwe Rijksweg N18 is het object tevens goed bereikbaar voor vrachtverkeer.

Locatie-/omgevingsfactoren:
Het object wordt gerealiseerd op bedrijventerrein Wheemergaarden en bevindt zich op enkele minuten afstand van het centrum van Neede. De directe omgeving kenmerkt zich door een diversiteit aan bedrijvigheid, hier zijn o.a. gevestigd: AutoTeq, Czech Trailers, Wtec, Kroon Machinebouw en Kamphuis Mengvoeders. Aan het bedrijventerrein Wheemgaarden grenst tevens een woonwijk.

De koop / aannemingsovereenkomst wordt tezamen met de algemene voorwaarden op uw verzoek door de makelaar en/of ontwikkelaar ter beschikking gesteld. De voorwaarden voor de betaling van de zekerheidsstelling en de bouwtermijnenregeling zullen bij aankoop door makelaar en/of ontwikkelaar overhandigd worden.

Mandelige zaak:
Voor het gemeenschappelijke beheer en onderhoud van het gemeenschappelijke terrein, ook wel mandelige zaak geheten, wordt bij iedere koopakte een mandeligheidsakte opgesteld, waardoor iedereen naar evenredigheid van het aantal bebouwde m² grondoppervlak verantwoordelijk is.

Bouwaanvraag:
De koper is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld vestiging-, milieu- en gebruiksvergunning.
Hoewel deze informatiebrochure met grote zorg is samengesteld, aanvaarden de aanbieders ervan geen verantwoordelijkheid voor onvolledigheden, afwijkingen en/ of tussentijdse wijzigingen. Ook moeten zij een voorbehoud maken voor wijzigingen voortvloeiend uit eisen van de brandweer, overheid en nutsbedrijven. Deze informatie is geheel vrijblijvend en aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Deze wijzigingen zullen geen ernstige afbreuk doen aan de waarde en bruikbaarheid van de unit en geven geen recht tot enige verrekening met de koper.

Koop-/aannemingsovereenkomst:
Met het ondertekenen van de koopovereenkomst verplicht u zich tot het betalen van de koopprijs, terwijl wij ons door medeondertekening verplichten tot de bouw van het Bedrijfsverzamelgebouw. Nadat de overeenkomst door de koper en verkoper is ondertekend ontvangt u hiervan een kopie. Het originele exemplaar wordt naar de notaris gezonden, die dan de notariële akte van eigendomsoverdracht zal opmaken. Eventueel meer- en minderwerk wordt verrekend met de laatste termijn en dient voor oplevering op de bouwrekening van de ontwikkelaar overgemaakt te zijn.

Eigendomsoverdracht en betaling:
De eigendomsoverdracht geschiedt door middel van een zogenaamde “akte van transport” bij de notaris. In de koopovereenkomst wordt de uiterste datum van transport vermeld. Vóór de datum van notarieel transport zendt de notaris u een afrekening waarop het totale op die datum verschuldigde bedrag is aangegeven. De grondcomponent alsmede de bijkomende kosten zullen bij deze aktepassering voldaan moeten worden. De betalingstermijnen voor het restant “bouwkosten” zullen in de aannemingsovereenkomst worden bepaald. De kosten van dit notarieel transport zijn voor rekening van de verkoper.

Oplevering:
De bedrijfsunits worden bezemschoon opgeleverd. Zodra de definitieve opleveringsdatum bekend is, wordt u hiervan schriftelijk in kennis gesteld.

Voor de technische informatie verwijzen wij u naar de vrijblijvende projectinformatie.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper/verhuurder.

Informatie:
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Alle media

Alle afbeeldingen

Handelsweg ong, 7161 BV, Neede
Handelsweg ong, 7161 BV, Neede
Handelsweg ong, 7161 BV, Neede
Handelsweg ong, 7161 BV, Neede
Handelsweg ong, 7161 BV, Neede

Bedrijfstakken in Berkelland

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie