>
Object
Object

Grotestraat 53, Goor 7471 BL Goor

7471 BL Goor prijs n.o.t.k.

Omschrijving

Algemeen:
Voor de verkoop bieden wij aan een beleggingsobject, een commerciële ruimte, welke is verhuurd aan Anytime Fitness en gesitueerd op de begane grond, gelegen aan de Grotestraat 53 te Goor.
Anytime Fitness is een formule met circa 70 vestigingen in Nederland en meer dan 4.000 wereldwijd.

Bestemmingsplan:
“Goor” met als enkelbestemming volgens artikel 7 van de bestemmingsvoorschriften...

Brochure

Download de brochure van Grotestraat 53, Goor.

Download brochure

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Hof van Twente

Uitgebreide omschrijving

Algemeen:
Voor de verkoop bieden wij aan een beleggingsobject, een commerciële ruimte, welke is verhuurd aan Anytime Fitness en gesitueerd op de begane grond, gelegen aan de Grotestraat 53 te Goor.
Anytime Fitness is een formule met circa 70 vestigingen in Nederland en meer dan 4.000 wereldwijd.

Bestemmingsplan:
“Goor” met als enkelbestemming volgens artikel 7 van de bestemmingsvoorschriften “Centrum” (zie bijlage).

Kadastrale gegevens:
Gemeente Goor, sectie C, nummer 6479 A2.

Bouwjaar:
1920.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 562 m² b.v.o. en is geheel gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verkopend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige verhuurde staat.

Huurgegevens:
Het object is thans verhuurd aan Anytime Fitness en bestaat uit (b.v.o. oppervlakten) ca. 562 m² commerciële ruimte, gesitueerd op de begane grond.

Bij serieuze interesse zullen wij u in het bezit stellen van nadere informatie betreffende onder andere de laatste huurfacturen en de huurovereenkomst.

Huursituatie:
Huurder = Anytime Fitness
Metrage = 562 m² BVO
Startdatum = 01 januari 2013
Expiratiedatum = 31-12-2021
WALL (jr.) = 3,3
Jaarhuur = € 31.979,--

Verkoopproces:
Dit Investment Memorandum en bijgevoegde documenten vormen de basis voor een indicatieve bieding. Indien u geïnteresseerd bent in het aankopen van de propositie kunt u deze bieding uitbrengen per e-mail aan Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars.
U kunt uw bieding richten aan r.temmink@snelderzijlstra.nl

In ieder geval dient de volgende informatie te worden opgenomen in uw indicatieve bieding:
- Volledige naam gegadigde, uittreksel KvK en kopie rechtsgeldig legitimatiebewijs;
- De koopprijs op basis van kosten koper;
- Eventuele financiering;
- Eventuele due diligence, of koper wel of geen gebruik wenst te maken van een due diligence periode van maximaal 4 weken;
- De voorbehouden en voorwaarden c.q. goedkeuring die van toepassing zijn en de bijbehorende termijnen;
- Gewenste leveringsdatum.

Mogelijkerwijs kan Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars meer gedetailleerde informatie van u (en mogelijke financier) verlangen.

Uitgangspunten transactie:
De bieding dient te worden uitgebracht op basis van kosten koper. Potentiële kopers dienen hun eigen kosten gedurende het transactieproces te dragen, inclusief de kosten voor het due diligence traject en eventueel juridisch en fiscaal advies.

De verkoper heeft Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaar als exclusieve makelaar van het verkoopproces aangesteld. Koper is niet verantwoordelijk voor de courtagekosten aan Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars.

Voor de transactie is een projectnotaris aangesteld. Koper draagt bij in de juridische kosten van de transactie, deze zijn vastgesteld op een bedrag van € 2.750,-- exclusief BTW. De werkelijke kosten voor een leveringsakte en koopovereenkomst van het verkochte komen voor rekening van verkoper. De kosten voor een eventuele volmacht, kadasterkosten, kosten voor de hypotheekakte en/of overdrachtsbelasting, zijn hier niet bij inbegrepen en komen voor rekening van koper.
Het transactieproject en de voorgestelde verkoop is te allen tijde onderhevig aan interne goedkeuring van de verkoper. Als onderdeel hiervan geldt een compliance check van de koper.

Het object zal “as is, where is” worden verkocht, om deze reden dus zonder enige verklaringen of garanties met betrekking tot de huidige juridische milieu-, technische- en/of fiscale aspecten van de objecten en zonder garanties over de afwezigheid van gebreken, lasten en/of beperkingen.

Het uitbrengen van een bod, ongeacht of dat indicatief of definitief is, heeft niet tot gevolg dat voor verkoper verplichtingen ontstaan, ook niet om (verdere) informatie te verschaffen of te onderhandelen. De acceptatie van een bod zonder dat dit is uitgewerkt in een schriftelijke koopovereenkomst zal zijdens verkoper nimmer leiden tot een verplichting tot levering of anderszins jegens koper.

Bereikbaarheid:
Het onderhavige object is uitstekend te bereiken met zowel eigen als met openbaar vervoer.

Omgevingsfactoren:
Goor is een stad in de provincie Overijssel, gelegen tussen Enschede en Deventer. Vanaf 2001 maakt Goor deel uit van de gemeente Hof van Twente. Het object is uitstekend gelegen in de stadskern van Goor. Kenmerkend aan de locatie is de uitstekende bereikbaarheid, de aanwezigheid van ruim voldoende parkeergelegenheid en de vestiging van landelijke retailers in de directe omgeving zoals onder andere een Action, Scapino en Hema.

Parkeren:
Parkeren kan naast en voor het object op openbaar terrein en op diverse parkeerterreinen op korte loopafstand van de winkel.

Milieubodemgesteldheid:
Het is verkoper niet bekend dat er feiten zijn waaruit blijkt dat de grond en/of grondwater onder en/of rondom het object enige verontreiniging bevat die voortzetting van het huidige gebruik belemmert of die heeft geleid of mogelijk zou kunnen leiden tot een saneringsverplichting van de grond en/of grondwater onder en rondom het object, dan wel het nemen van andere maatregelen (IBC-variant; isoleren, beheersen en controleren).

Aanvaarding:
Spoedig doch in goed overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verkoper.

Informatie:
Holland Immo Group is voornemens om de commerciële ruimte gelegen aan Westeinde 10 te Vriezenveen te verkopen.
Holland Immo Group is een Top-5 aanbieder van besloten vastgoedfondsen en initieert beleggingen in commercieel en residentieel vastgoed in zowel Nederland als Duitsland voor particuliere en institutionele beleggers.
Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars heeft de exclusieve opdracht om de verkoop van de Propositie namens eigenaar te begeleiden. Met veel genoegen presenteren wij u middels dit Investment Memorandum de belangrijkste gegevens met betrekking tot deze Propositie.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Holland Immo Group geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod wordt Holland Immo Group niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod.
Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs prijs n.o.t.k.
Koop BTW belast nee
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie belegging
Bouwjaar 1920
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Grotestraat 53
Plaats Goor
Land NL
Belegging
Soort belegging winkelruimte
Aantal huurders 1
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.