>

Adam Smithstraat ong , 7559 SW, Hengelo

 • A
€ 549.500 v.o.n.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak of blader online door de brochure.

Omschrijving

Linc biedt MKB-bedrijven en startups een turn-key onderkomen, volledig op maat afgewerkt. Voor als je vandaag toe bent aan je eigen plek of wilt investeren in vastgoed, maar geen behoefte hebt aan een groot pand. Linc bouwt het nieuwe kantoor concept in Hengelo Linc...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 760 m²

Bedrijfstakken in

Downloads

Linc biedt MKB-bedrijven en startups een turn-key onderkomen, volledig op maat afgewerkt. Voor als je vandaag toe bent aan je eigen plek of wilt investeren in vastgoed, maar geen behoefte hebt aan een groot pand.

Linc bouwt het nieuwe kantoor concept in Hengelo
Linc zal 4 duurzame kantoren realiseren aan de Adam Smithstraat in Hengelo. De locatie ligt naast de afslag van de A1 op het Businesspark Westermaat Campus.

Op de locatie worden per kantoor 4 of 5 parkeerplaatsen met standaard 2 elektrische laadpunten gerealiseerd. Tevens zal er een gezamenlijke fietsenberging worden gerealiseerd. Het terrein heeft een eigen inrit en wordt groen aangelegd. Het groenonderhoud wordt verzorgd en betaald door het parkmanagement.

PRIJZEN
Kantoor 1 ca. 190 m² € 559.500 v.o.n. verkocht
Kantoor 2 ca. 190 m² € 549.500 v.o.n. verkocht
Kantoor 3 ca. 190 m² € 549.500 v.o.n. inclusief 6 parkeerplaatsen
Kantoor 4 ca. 190 m² € 565.500 v.o.n. verkocht

Maak kennis met de office efficiency van Linc
De kantoren bestaan uit 3 lagen, totaal ca. 190 m² verhuurbaar vloeroppervlak, op de begane grond en 1e verdieping ca. 71 m² en op de tweede verdieping ca. 48 m². Daarnaast is er op de tweede verdieping een groot dakterras op het westen gesitueerd van ruim 20 m². Er worden standaard 2 toiletten en 2 pantry’s per kantoor gerealiseerd. De kantoren zijn zo ontworpen dat iedere koper een eigen indeling kan kiezen, van een open ruimte zonder tussenwanden tot een kantoor met meerdere individuele plekken.

Nieuwsgierig naar de opties? Download de brochure!

Turnkey en toch helemaal naar jouw wens.
Pak je dozen in en plan je verhuisdag. De dag erna ben je weer volledig operationeel. Want in de kantoorruimten van Linc zit alles dat je nodig hebt, tot in de puntjes verzorgd. Een volledig functioneel kantoor met twee pantry’s airco en luchtverversing en niet geheel onbelangrijk de noodzakelijke data-aansluitingen. Je hoeft nog geen schroef aan te draaien. Zelfs de koffie staat al klaar. Goedemorgen, welkom in je nieuwe pand. Inloggen en gaan.

- Volledige installatie
- Vloer- en wandafwerking
- Modern uitgeruste toiletgroep
- Twee pantry’s met vaatwasser, close-in boiler en koelkast
- Voldoende wandcontactdozen en data-aansluitingen
- Eigen patchkast voor jouw netwerk

Wij zorgen voor het optimale werkklimaat
Een goed binnenklimaat met de juiste ventilatie is een must have om je medewerkers te laten presteren. Maar ook een goede LED werkplekverlichting zorgt voor een optimaal werkklimaat. Onze kantoren voldoen aan alle eisen van het bouwbesluit, de nieuwe versie uiteraard. De flexibele indeelbaarheid van onze kantoren geeft je de maximale vrijheid om je kantoor in te delen passend bij jouw situatie.

- Warmte pomp
- Airconditioning
- Warmte en koude behandeling middels air sock
- Goed uitgebalanceerde ventilatie
- Per verdieping regelbaar

Een duurzaam & gezond kantoor heeft de toekomst
De kantoren van Linc worden zeer duurzaam en gasloos gebouwd en op het dak liggen standaard zonnepanelen. We zorgen dus voor zeer lage energielasten. En omdat duurzame mobiliteit de toekomst heeft, leg je je elektrische auto voor de deur aan een van de meegeleverde laadpalen. Tussen de bedrijven door even chillen? Zak dan even lekker weg in de duurzame zitzak van Sacksea. Jouw bedrijf is helemaal klaar voor de toekomst.

- Zeer lage energielasten
- Zonnepanelen op het dak
- Laadpalen voor elektrische auto’s
- Twee Veloretti bedrijfsfietsen voor jou of jouw medewerkers
- Hoogwaardige isolatie
- Duurzaam chillen met de Sacksea

Jouw kantoor met je eigen branding
In een kantoorverzamelgebouw is het lastig om je eigen branden aan te brengen, terwijl je gewoon zichtbaar wilt zijn. Zeggenschap over de gedeelde faciliteiten heb je niet. Je bent toe aan een nieuwe stap: een eigen pand om je stempel op te drukken. Jouw eigen duurzame kantoor met jouw naam erop. Met een kantoor van Linc Offices is dat nu mogelijk.

Partners van Linc
Linc werkt graag samen met partners die onze visie delen. Zij zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in hun onderdeel van het proces. Samenwerkingspartners zijn, KATO, Veloretti, Sacksea, de Koffiefabriek en bureaupeters.

Locatie
Naast de afslag van de A1 aan de Adam Smithstraat in Hengelo komen 4 turn-key kantoren voor de verkoop beschikbaar. Voor een impressie zie de artist impressions!

Een uitgekiend parkmanagement
Alle vastgoedeigenaren op Businesspark Westermaat Campus zijn verenigd in de Cooperatieve Vereniging Parkmanagement Campus. Doelstelling van het parkmanagement is het behoud van de kwaliteit van het bedrijvenpark. Vanuit het parkmanagement wordt het groenonderhoud van de publieke en private ruimte aangestuurd. Zo zorgen ze voor een eenduidig en hoge kwaliteitsstandaard. Tevens zorgen zij voor de beveiliging van het terrein, er zullen per locatie 2 camera’s worden gemonteerd die gekoppeld zijn aan een centraal systeem.

Ook je eigen kantoor in Hengelo?
Heb je interesse in een duurzaam turn-key kantoor? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer.

Neem dan gerust een kijkje op de website: www.linc-offices.nl of download de brochure!

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 549.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2022
Bouwvorm Nieuwbouw

Locatie

Adres Adam Smithstraat ong
Plaats Hengelo
Provincie Overijssel
Land Nederland
Ligging

  >Kantoor

  Oppervlakte 760 m²
  Oppervlakte in units vanaf 190 m²

  Energie

  Energielabel A
  Energielabel einddatum 2032-06-10

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Adam Smithstraat ong, 7559 SW, Hengelo

  Locatie

  Adam Smithstraat ong, 7559 SW, Hengelo

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak of blader online door de brochure.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie