>
Zeker Zuid, Enschede
17-01-2018

Zeker Zuid, Enschede

Zeker Zuid, Enschede

Binnenkort in verkoop! 17 woningen in het plan Zeker Zuid!

Nieuwbouwproject Zeker Zuid bestaat uit 17 woningen in drie verschillende types. De woningen vallen op door de robuuste uitstraling en de vele subtiele details in het metselwerk. De donkere steensoort aan de plint geeft de woningen een stoere look. De architectuurstijl is ingetogen en ritmisch met heldere volumes. De onderlinge verschillen zitten in het ritme van de ramen, de verticale accenten en verbijzonderingen in het metselwerk. Aan de andere kant van de groenas komen ook nieuwbouwwoningen.

Zeker Zuid maakt onderdeel uit van een grotere wijk in het Bijvank, die in zijn geheel is vernieuwd. De onlangs gerealiseerde nieuwbouw is al volop bewoond, dus je hebt alle voordelen van nieuwbouw, maar ook de gezelligheid van een bewoonde buurt. Kenmerkend voor het Bijvank zijn het vele groen en de hechte brinkbuurtjes. De wijk is ruim en groen opgezet, met pleintjes waar je elkaar kunt ontmoeten en waar kinderen kunnen spelen bij de speelvoorzieningen. De groene as die dwars door de wijk loopt, is een prachtige plek om te wandelen, te skaten of hard te lopen.

In het plan Zeker Zuid komen woningen met volop leefruimte en speelse variaties in indeling en uitstraling. In een gezellige buurt met volop groen, prachtige volwassen bomen en alle voorzieningen bij de hand. De architect heeft 3 woningtypes ontworpen en deze ontwerpen zijn in grote lijnen af.

Op dit moment zijn we nog druk bezig met de voorbereidingen van het project. De exacte prijzen zijn daarom nog niet bekend. We willen echter toch graag een richtlijn aangeven. De vanaf-prijs is circa € 220.000,- v.o.n.

Interesse in Zeker Zuid? Schrijf je in via de site www.zekerzuid.nl en geef daar je woonwensen door! Middels deze inschrijving word je op de hoogte gehouden van dit plan en weet je zeker dat je de start verkoop niet mist!

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.